Miami Heat

Re: Miami Heat ve Three Big . . .

Uğur Lebron'u ben de sevmiyorum valla ya. Tamam evlat tosun gibi maşallah kıra kıra geliyo pota dibine kadar ama o artisliğinin , havasının sonu başarı olmayınca ''ee dayı neyin triplerindesin '' tarzı bi durum oluyor. Olay bu yani mesela Carter'ı da sevmem pek tipinde atarlılık var ama iş sıkıya geldi mi Carter yok ortalıkta :) aynı şey değil bu iki oyuncu ama benzer havalardalar ve bi türlü başaramıyorlar yüzüğü. Al yüzüğü susuyım lebron :p :p

Deniz Baskın' Alıntı:
Uğur Lebron'u ben de sevmiyorum valla ya. Tamam evlat tosun gibi maşallah kıra kıra geliyo pota dibine kadar ama o artisliğinin , havasının sonu başarı olmayınca ''ee dayı neyin triplerindesin '' tarzı bi durum oluyor. Olay bu yani mesela Carter'ı da sevmem pek tipinde atarlılık var ama iş sıkıya geldi mi Carter yok ortalıkta :) aynı şey değil bu iki oyuncu ama benzer havalardalar ve bi türlü başaramıyorlar yüzüğü. Al yüzüğü susuyım lebron :p :p

Söz mü, Deniz :)

Yüzüğü alınca herşey bitecek mi :)

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Başka takıma git birde orada görelim derler sonra :p
yok ben demem. 2 yıldızla bile olsa Kobe'yi yenmek büyük başarıdır.

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":1kszt8ic]Başka takıma git birde orada görelim derler sonra :p
yok ben demem. 2 yıldızla bile olsa Kobe'yi yenmek büyük başarıdır.[/quote:1kszt8ic]

Duyanda Kobe tek başına tek halt becerebilmiş zannedecek.Bosh ile Wade yıldızdan sayılıyor eyvallah teveccünüz ancak Gasol'ün deniz kabuğu muamelesi görmesi bana bile dokunuyor.

Ozaman sorarlar adama Shaq'tan sonra Gasol'den önce neredeydin Kobe?O dönemde Lebron'un yaptıklarının kaçta kaçını becerebildin?Takımın final yüzü gördü mü?

bütün yıldızlarınıza birer yüzük verse hala daha hepsinden daha çok yüzüğü kalıyor Kobe'nin. Cleveland takımı geçen sene ligin tartışmasız en kaliteli takımıydı.
mo-will -west-telfair - gibson
parker
james- moon
jamison- hickson- powe
shaq- ilga - varejao
Doğan Lakers 2 uzun + Odom'la oynarken Cleveland'da tam 6 uzun vardı ve hiçbiri yetersiz bir uzun değil. Biri sakatlandığı anda rotasyona dahil olan Powell'dan daha iyi uzun 6sı da. Hepsi aynı uzun da değil. Orta mesafe şut atıp hücum ribaundunda Nba'in en iyilerinden biri olan mı dersin , ligin eski en iyi uzun mu dersin , ligin en sert uzunlarından biri mi dersin , ligin en rahat faul çizgisine giden uzunu mu dersin , ligin en iyi 3.5 numaralarından biri mi dersin yoksa ligin genç uzunlarından potansiyel olarak çok iyi olarak gösterilen bir uzun mu dersin. GÖrdüğün gibi hepsi var. Yedekten gelen west ve Telfair ise Lakers'ta ilk beş çıkacak oyuncular. mo will'e değinmiyorum bile. Parker Lakers'ta olsa bench sınıf atlar. Lakers walton'larla vujaciclerle brown'larla second unit oluşturup şampiyon oldu. Bynum'ın da aman aman bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. E hem kadroya bak öyle konuş diyosun ama bakınca da sizin kadro fersah fersah öne çıkıyor. Sizde en iyi ihtimalle yardımcı antrenör olacak olan adam bizde ilk 5te pg olarak çıkıyor.

Bana Kobe - Artest - Bynum - GAsol dışında bir tane adam söyler misin geçen seneki Cleveland'a gelse 20 dakikanın üstünde oynayabilecek.
En azından geçen sene o kıvamda değildi. Hala daha Lebron final yaptı Kobe nerdeydi mi diyeceksiniz. Sana tek hak verdiğim Gasol konusu. Bence Nba'in en iyi uzunu. Ben Chris Bosh'un yerinde olsam sabah akşam GASol'ü izler ''bu adam nasıl yumuşak bir oyuncuyken bu hale geldi'' diye düşünürdüm.

Neden bahsettiğimizden anlayamadım, LeBron dışında takıma bir set çizememiş ''Videocu'' Mike Brown'dan mı, play-off zamanı topu eline aldığında altına edecek hale gelen Mo'dan mı, play-off stresinden serbest atış atmayı unutan, dizlerinin bağı çözülen Jamison'dan mı, herşeyi bitirmiş okeye dönen Shaq'tan mı...

Cavs kağıt üzerinde kaliteli takımdır ama LeBron'suz sudan çıkmış bhalıktan beter hale gelen, eli ayağına dolanan bir takımdır. Bunda hem oyuncu karakterleri etkili hem de koçun koç olmamasından ötürü gelen bir durum var. Kimsenin beğenmediği(ben de dahil) Fisher en kritik anda uzaydan şut sokarken, bizim Mo'nun dizlerinin bağı çözülüyor turnike atarken. Pota altında kim skor üretecek serbest atış atarken bile tırsan Jamison mı, Varejao mu, yoksa okeye dönen Shaq mı... Kadro iyiydi ama kağıt üzerinde. Aslında görüldüğü kadar iyi olmayan olanını da kullanamayacak br koça sahip olan bir takımdı. Lakers'ın Jackson'ı varken, Cavs'in ''Videocu''su vardı.

Kobe, Gasol, Bynum, Artest gibi ana parçalar, Fisher, Odom gibi öyle yada iş yapabilen parçalar vardı. Ve başlarında hiç sevmesem de Jackson gibi bir koç vardı.

Neyse burası ne Cavs ne Lakers başlığı...

Deniz,
Ben Cavs'i tutmadım hiç bir zaman.Lebron'a draft olduğundan beri sempatim vardır olay bu.

Lebron ,Cavs'ta 7 sezon geçirdi bana örnek diye çıkarabileceğin bir tek son sezon var.Oda Uğur'un söylediği etmenlerle birlikte.

Onun dışında Lebron'un her sezonu Kobe'nın Shaq'tan sonra Gasol'den önceki döneminden fesah fersah iyidir.Ben bunu tartışmam bile.

Ve tekrar ediyorum Lebron takım değiştirdi diye onu türlü çeşitlerde görmeyi çalışan bir zihniyetin Gasol'ü çakıl taşı yerine koyması doğaldır ancak doğru değildir.

NBA başlığıında artık durum Miami'ciler-Lakers'cılar durumuna döndü.Hangi başlığa girsem atışmalar var.Boston'lar,Cavs'lar,Spurs'lar unutuldu bir anda.Neler oluyor yahu? :)

Bir zamanlar en üst sırada olan Cleveland başlığı en aşağı inmiş,
Bir zamanlar en alt sırada olan Miami başlığı en üste çıkmış,

Hayat işte ne yaparsın :) :) :)

Pat Reis harbi büyük adamsın. Biz deriz de almaz mı? Diye diye sonunda getirdik, Eddie'yi. Eddie House da artık Heat'li oldu. Sanırım 2 yıl 2.8 MD'a anlaşmışız.

Böylece Arroyo ile ne yapıcaz düşüncesinden de kurtulmuş olduk.

Bence hala gerçek bir point guard a ihtiyacı var Heat'in. House 1,85 boyunda ama hiç oyun kurucu özelliği barındırmıyor. Jason Williams yaşı ilerlemesine rağmen saha görüşünden hala birşey kaybetmedi. Düşünülebilir aslında.

şu anda kombine sırasında 6000 yedek bekliyormuş..
6000 kişi kombineden vazgeçecek de sıra gelecek..
bu sene SOLD OUT artık miami..
maç izlemek isteyen varsa bizim philly'ye gelsin..
süper adamlar var bizde de..

Emre Yuksel' Alıntı:
şu anda kombine sırasında 6000 yedek bekliyormuş..
6000 kişi kombineden vazgeçecek de sıra gelecek..
bu sene SOLD OUT artık miami..
maç izlemek isteyen varsa bizim philly'ye gelsin..
süper adamlar var bizde de..

Duyda inanma abi :p

LeBron James, Miami Heat formasıyla Cleveland'da ilk maçına 2 Aralık'ta çıkacakmış.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
.Cp3-Melo-Amare üçlüsünün yanında Wade-Lebron-Bosh üçlüsü yalan olur.=)Bu arada takımında çirkefliğin kitabını yazmış,bu alanda efsaneler arasına girmiş olan bir adamı barındıran arkadaşlların Melo,J.r, nene çirkef demesi çok gülünç.=)

İllahi Hüsetin,ömürsün valla :p

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Hüseyin Karaçil":ev7taugy].Cp3-Melo-Amare üçlüsünün yanında Wade-Lebron-Bosh üçlüsü yalan olur.=)Bu arada takımında çirkefliğin kitabını yazmış,bu alanda efsaneler arasına girmiş olan bir adamı barındıran arkadaşlların Melo,J.r, nene çirkef demesi çok gülünç.=)

İllahi Hüsetin,ömürsün valla :p[/quote:ev7taugy]

Abi valla yalan olur mu bilmem de bence NYK doğu finali yapar bu kadroyu oluşturabilirlerse.Çok da zevklenir doğu bu kadroyu kurarlarsa.

Yine de bence bu sene Kobe'nin ne kadar büyük bir oyuncu olduğunun daha iyi anlaşılacağı bir sene olucak.

:) Hakikaten yalan olur biraz abartı kaçmış