Miami Heat

Rodman'a hayali bir 10 cm eklemişsin Sühan abi :)

Dennis Rodman amerikan ölçülerine göre 6,6 feet'di yani 1.98 cm.


D.Rodman'ın Kariyer Play Off istatistikleri

http://www.nba.com/historical/playerfile/playoffs.html?player=dennis_rodman

C.Barkley'in kariyer play off istatistikleri

http://www.nba.com/historical/playerfile/playoffs.html?player=charles_barkley

Buda Ben Wallece'ın kariyer ve play off istatistikleri Ribauntlara ve attığı sayılara bakın

http://www.nba.com/playerfile/ben_wallace/career_stats.html

İkiside 1.98 miş dediğim gibi kafamda olanı ayzıyorum yalan olabilir demiştim. Ama mevzu boy değil. İkisininde play off ribaunt ortalamasına bakın (Ki C.Barkley'in sayı özelliği de vardı Rodman sıfır)

Ama Miami'de skor yapmasına gerek yok. B.Wallace-D.Rodman kadar pota altını karartsa yeter bence.
 
Hahaha Lebron'u takas yapmak imkansız ya:D Howard ile takas olsa dünyada benden mutlusu olmaz yılın kapağı olur bu loser için:D Miami şampiyon olabilir ama kadro yapısıyla Chicago ve Oklahama onlar kadar formda gözükmeseler de daha şanslılar onlar için bence. Boston maçıyla gördük ki olası bir alan savunması da mümkün playofflarda, bunun üstünde duracaktır rakipler. Miami'nin bir diğer dezavantajı da harika oynuyor gibi gözükmesine rağmen maçları kopartamaması, geçen sene çok yaşadılar bu sorunu, Boston maçında da benzer durum olmadı değil.
 
Ne olacakTanju bu kez de Pat Riley çıkar Ulusal kanallara, Lebron takasını açıklar Prime Time'da :)

Şaka bir yana evet Lebron'u takas yapamazsın. Bu yüzden onlara göre takımı hazırlamalısın. Oklahoma'nın da sorunları var. Şutları ile çok yaşıyorlar Ve Westbrook gibi çok top kaybı yapan takımı -bazen ısrarları yüzünden- bir oyuncuları var.Ammaa en azından Perkins İbaka gibi oyuncuları, Harden gibi tamamlayıcıları var.


Başlık Miami başlığı ama Benim bu sene Batıda Lakers-Oklahoma, Doğuda Bulls-Hawks favorilerim. Tabii daha çok takas olacaktır konuşmak erken :))
 
Dwayne Wade'in bu kadar rezalet bir hücum performansı gösterdiği bir günde maç kazandıran basketi atmasıda ironik oldu.

Maçı son çeyrekteki oyunuyla Chris Bosh kazandırdı desem yeri.LeBron'un 3. periyotta sürüklediği takımın iplerini son periyotta eline aldı. Özellikle üstüste iki pozisyonda önce White'ın faulüne rağmen üstünden bastığı smaç sonra Magette'ye vurduğu müthiş blokla takımı ivmelendirdi.Aslında maç son basketede kalmayabilirdi ama Wade'in saçma sapan hücum tercihleri ve Charlotte'ın ekstra hücum rebound'ları buna engel oldu.
 
Chris Bosh'undan, Joel Anthony'sine,Mario Chalmers'ından,Norris Cole'una harika oynuyor Miami.Charlotte karşısında ilk yarıyı 28 sayı önde kapattılar.Ve işin ilginci daha LeBron James ile Dwayne Wade maça ağırlığını koymadı...

Joel Anthony bugün kariyer rekorunu kıracak gibi.İlk yarıda 8 sayı 5 rebound 1 blokla oynadı.
 
40 Sayıyla kazandı Miami.Yarın Atlanta ile içeride oynayacaklar.Ve kazanırlarsa oldukça kolay bir fikstür bekliyor Miami'yi.Ondan sonra sırasıyla içeride İndiana,dışarıda Atlanta ve dışarıda New Jersey ile oynayacaklar.9-0 başlayabilirler sezona.

Bugünkü maçtan:
Chris Bosh: 24 sayı 10 rebound 1 asist 2 top çalma
LeBron James: 16 sayı 9 rebound 5 asist 1 top çalma
Dwayne Wade: 22 sayı 3 rebound 6 asist 2 top çalma 1 blok
Norris Cole: 16 sayı 1 rebound 9 asist 3 top çalma
Mario Chalmers: 16 sayı 2 rebound 5 asist
Joel Anthony: 8 sayı 6 rebound 1 blok
 
Bu takımın 5 numarası da olsa NBA tarihinin en iyi takımı da olabilirdi. Keşke 82 maç olsaydı da sezon içinde en çok gaibiyet alan takım rekorunu geçebilecekler miydi diye heyecanlansaydık.
 
Atlanta mağlubiyetinden sonra İndiana'ya 35 sayı fark çok iyi geldi.Wade yokken Chalmers'ın ,James Jones'un ekstra hücum performansıyla ve LeBron'un gövde gösterisiyle 2. periyotta bitti maç.
LeBron James: 33 sayı ,13 asist,8 rebound,2 top çalma
Chris Bosh: 22 sayı 6 rebound,1 asist ,2 top çalma
James Jones: 14 sayı , 1 rebound,1 asist ,1 top çalma
Mario Chalmers: 14 sayı , 6 rebound, 3 asist , 1 top çalma
Udonis Haslem: 8 sayı ,10 rebound ,1 top çalma ,1 asist

Sırada sezonun ilk vurgununu yapan Atlanta var.Wade'de dönerse rahat bir galibiyet çıkabilir...
 
Son New Jersey galibiyeti ile 8-1 oldular ve 3 maçlık batı turnesine girecekler yarın.Sırasıyla Golden State-Clippers-Denver maçlarına çıkacaklar.Kayıpsız geçebilirler.
 
norris cole ve mario chalmers...çürürsünüz olum baronun wade'in arasında...gencecik organizasyonlar var şuan nba'de gidin onlara...bırakın takılsın wade-bosh-baron...
 
Son Ronny Turiaf hamlesiyle tek eksiğinide kapatmış oldu Miami.Geçen sezonki gibi kontak kapatma problemi olmazsa takımda şampiyon olmamaları için hiçbir sebep yok...
 
norris cole ve mario chalmers...çürürsünüz olum baronun wade'in arasında...gencecik organizasyonlar var şuan nba'de gidin onlara...bırakın takılsın wade-bosh-baron...

aha aylar önce yazmıştım...alaşkına wade'in bron'un kaprislerini çekeceginize bırakın gidin şu takımı..evet özellikle sana söylüyorum mario...bırak git olum wade-bron-bosh takılsın 3ü birbirlerinin başını yesinler...
 
Indiana karşısında çok zorlanıyoruz, saha avantajını tekrar aldık ancak seride durum hala belirsiz. LeBron'un 40 sayı 18 ribaund 9 asist'lik muazzam bir performansı vardı. Gerçekten müthiş oynadı, oynattı. Wade'i devreye soktu, tek katkı veren yan parça olarak Haslem'i kullandı ve çok ekstra bir performans gösterdi. Ancak işler hala zor, her zaman böyle üstün performanslar gelmez, takımın ritmini tekrar bulması lazım. Bosh'un da dönüşü kesin değil sanırım. Ama yüksek ihtimal bu seriyi kaçırır..
 
Bu takıma iyi bir Center lazım. Joel Anthony denen kendisini basketbolcu denen şahsiyetle olmuyor. Cap'ı zaten big three kapladığı için istediğimiz oyuncuyu alamıyoruz. Şu Dorseyi alalım o daha iyi iş yapar. Yada Bosh'ı takas yapalım iyi bir Center bulalım.
 

Üst