Miami Heat

Re: Miami Heat ve Three Big . . .

forumda amma Miami'li varmış yahu : ))
Bu arada sizle içeriden bir haber paylaşabilirim, arkadaşlarımdan birisi okul nedeniyle 3 senedir falan Florida'da yaşıyor.. Geçen mailde yazmış, aklının alabileceği, gözünün görebileceği her yerde HEAT yazıyor diyor.. İnsanlar sokaklarda forma ile dolaşıyor hala diyor.. Şehir ayağa kalkmış normal olarak.
Doğudaki büyükbaş sayısı 4 gibi.. Cleveland herhalde bu sene kafaya oynayamaz.. Olan yine bizim Philly ye oldu. 5.lık mücadelesi veririz herhalde..
Boston, Orlando, Miami ve Atlanta.. İlk 4 belli.. Yalnız Miami, Orlando ve Atlant'nın üçünün birden Güneydoğu grubunda olması kendileri adına şanssızlık. Durup durup birbirleri ile oynayacaklar..

Burak Barut' Alıntı:
Hemen satış 2 gün girmedik hemen guard mevkine benden başkasını arıyorsun : )

Pat Babayla iki gün konuşalım dedik yaptıklarınıza bakın.Rahat olun guard Wade'de oynar o yüzden çok kasmamak gerekir demiştir Riley bab.

Ne biliyim kardeşim bloga daldın burayı boşladın sende.Ben seni joker düşünmüştüm 1-2-3 için.Ayrıca seni çok yormak istemiyorum Burak tüm sene Ilga ve Bosh'la ilgilenicen motivasyon konuşmaları falan senin devreler yanmasın,endişeliyim açıkçası :p

Bende çok güzel pivot oyunları bilirim(1.86 boyla neyime yarayacaksa artık :p ) iyi şutörümdür,Boykins ve Billups'a karşı zorlanabilirim top taşırken onun dışında rahatım.Arroyo'yu alacağına ben kalacak yer karşılığında oynarım valla nasılsa diğer işler için bizim üçlüye yapışırım :p

Burak Ceyhan' Alıntı:
0719large.jpg

bu fotoya Murat Murathanoğlu'nun yorumu efsane olmuş.. yeni gördüm ben..

ESPN?de canlı yayında ?Artık hepimizin her gece 30 sayı atmak, yüksek yüzdeyle şut kullanmak ve çok süre almak için üzerinde baskı olmayacak.? sözlerini hangi gerçek bir süperyıldız söyler ki? Hangi kral halkını, reayasını bu sözlerle şaşırtır? Bunu söylese, söylese süperyıldızın bonusu söyler. Chris Bosh bunu söylese anlayabiliriz. Ama mesela böyle birşeyi Dwyane Wade asla söylemez. Kobe?ye böyle bir şeyi söylemeyi bile kimse teklif edemez. Ama Kral, bunu canlı yayında, herşeyin kendisinin ve ekibinin kontrolünde olduğu bir ortamda rahatlıkla söyledi. Kolay yolu seçti

bu yıl şampiyon olamıycağından seneye Melo'nun yancısı olsun bence kral.. :ehue

batıdan korkar gerçi de o zaman..

Sacma yorumlamalar bunlar.Adam alenen orada artik yardimlasarak oynanacagini , takimin bir kisinin eline bakmayacagini dolayisi ile haftalardir sure gelen topu nasil paylasacaklar sorunsalinin aslinda olmadigini belirtmis ancak insanoglu iste bu fikri ne ise zikride o oluyor.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Allah, yine başladık.

Tencit pilavina dondu zaten bu olay.

Bu uclunun huzrulu bir ortamda kaynasmasindan dogabilecek gucten korkanlar kendilerini bu soylemlerle rahatlatiyorlar.Bastada Murat Murathanoglu.

olum kendi kaşındı biz napalım.. superstar olmak varken gitti bi superstarın yancısı oldu gördüğümüzü söylemeyelim mi.. hadi bizi geçtim kaan kural , murat murathanoğlu da çakmıyo mu bu işten :ehue

bu yıl olamazlarsa şampiyon seneye Melo'nun yancısı olsun diyorum kötü de bişey söylemiyorm ki.. :)

Bynum'dan cacık olmaz deyip gönderin dedikten sonra ona sarılan hadi koçum dayan sana ihtiyacım var diyenleri de gördü bu gözler :)

NBA'de ve Amerika da Kobe-Lebron tartışması bitti biliyosunuz dimi boşverin sizde.. :)

Kobe - Wade başlar belki artık.. wade o kategori de değil ama yancı değil en azından :ehue

açıklaması bile var..

Kimmel - LeBron Cleveland'da kalsa ve salary cap'leri boş olsa, Bosh da oraya gitse. Sen de onların yanına Cleveland'a gider miydin?

Wade - Hayır

:)

Geçsin o işleri :)
Geçen sene resmen eziyet çekti tek başına oynamaktan imanı gevredi.
Lebron egolarını bi kenara bıraktı yüzük için geldi Wade'in yüzüğü olduğu için belki böyle rahat konuşuyor ama Batıdaki bu yangının tek sebebi yüzük korkusu bu da açık.

Altınbaş yüzüklerde, Chance serisi yüzük alana, aldığı yüzüğün yarısı değerinde Altınbaş yüzük hediye!
hadi beyler saldırın :)

Deniz Baskın' Alıntı:
Altınbaş yüzüklerde, Chance serisi yüzük alana, aldığı yüzüğün yarısı değerinde Altınbaş yüzük hediye!

Bu saatten sonra ''Three Kings'' dışındakiler, biraz zor yüzük görecekleri için bu kampanyayı onlara ilet...

İyiki bizim üçlü Miami semalarında buluşma kararı aldı.Yoksa buradaki sözde NBA takipçilerinin kendi takımlarıyla ilgilenceği şu başlığa uğrayacağı yok.

Allahtan biz varızda kopmuyorsunuz olaylardan. ;)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":bk6764l3]Altınbaş yüzüklerde, Chance serisi yüzük alana, aldığı yüzüğün yarısı değerinde Altınbaş yüzük hediye!

Bu saatten sonra ''Three Kings'' dışındakiler, biraz zor yüzük görecekleri için bu kampanyayı onlara ilet...[/quote:bk6764l3]
sayın 29 takımın sahipleri ve onları tutan taraftarlar...
yüzük filan alamayacaksınız Stern amcadan bu belli oldu. İyisi mi gidin Altınbaş'a alın yüzüğünüzü. Hem şampiyon olamamak da iyidir bazen. Kötü günden güzel tezahuratlar çıkar , maçların rahatlatma etkisi artar... Amaçsızlaşınca fiyatlar düşer bilet ucuza gelir filan.
Oldu mu Uğur :)

Oldu Deniz :)

''Ne sinema ne tiyatro ne de alemde bir gece en büyük eğlence Fenerbahçe'' --> ''En büyük eğlence anti-LeBron'cular ve LA''