Eğer azıcık içinizde Galatasaray sevgisi çıkarlarınızın önünde ise !!! bu takıma Mihriban OĞUZ'u tam yetkiyle göreve getirirsiniz.
Sühan Ağabey, iş şunu getirelim bunu gönderilim de bitmiyor. Murat Özyer Ülkerspor'da ve Galatasaray'da başarılı işler yapmış bir hoca. Yönetimsel bazda ilk kez görev alıyor ve şubedeki olumsuzluklar bu sezon bizi çok hırpaladı. Murat Özyer biraz yalnız bırakılmış gibi geliyor bana. Galatasaray 1997-2001 arasında en ağır krizleri yaşadı. Hagi,Popescu ve yerli yıldızlarımız yönetime restler çekmesine rağmen gemiyi terk etmedi. Tabiki şimdi zaman değişti,profesyonellik ön plana çıktı.
Mihriban Oğuz ile ilgili olarak ,ben açıkçası Mihriban Oğuz'un takıma getirilmesini istemiyorum. Bunun çok nedeni var. Benim için en önemli nedeni ise o dönemde takımdaki bazı oyuncuların,takımın üstüne çıktığı yargısıdır.Halbuki bizim sorunumuz oyuncuya odaklı sistemden kurtulup ,tekniksel bazlı yapıya kavuşamamızdı.
Sühan Ağabey, iş şunu getirelim bunu gönderilim de bitmiyor. Murat Özyer Ülkerspor'da ve Galatasaray'da başarılı işler yapmış bir hoca. Yönetimsel bazda ilk kez görev alıyor ve şubedeki olumsuzluklar bu sezon bizi çok hırpaladı. Murat Özyer biraz yalnız bırakılmış gibi geliyor bana. Galatasaray 1997-2001 arasında en ağır krizleri yaşadı. Hagi,Popescu ve yerli yıldızlarımız yönetime restler çekmesine rağmen gemiyi terk etmedi. Tabiki şimdi zaman değişti,profesyonellik ön plana çıktı.
Mihriban Oğuz ile ilgili olarak ,ben açıkçası Mihriban Oğuz'un takıma getirilmesini istemiyorum. Bunun çok nedeni var. Benim için en önemli nedeni ise o dönemde takımdaki bazı oyuncuların,takımın üstüne çıktığı yargısıdır.Halbuki bizim sorunumuz oyuncuya odaklı sistemden kurtulup ,tekniksel bazlı yapıya kavuşamamızdı.
Arkadaşım Murat ÖZYER'in bu takım için bir tane olumlu işini yazarmısın.2.5 sene koçluk yaptı 23.000.000. doları çöpe attı.Kordinatör olarak işe başladı.sezon başından beri kaçtane skandala imza attı.Şimdi sen yaz sportif açıdan neden mihriban Oguz'u istemiyorsun. Forum yönetimine bu arkadaşın bilgileri neden eksik.
Şu ödeme konusun da Murat özyere de ne için veriliyor bilmiyoum ama aldığı ücret aksasa da beyfendi de kaçıp gitse
Yaş olarak sizden küçüğüm.Kesinlikle aşırı hakaret ve hedef gösterme olmadığı taktirde kimseye saygısızlık yapmam.Yaklaşık 23 senedir Galatasaray'ı takip etmeye çalışıyorum.Ne az biliyorum ne de çok biliyorum. Kendimce doğru bildiklerimi yazmaya çalışıyorum.Yaş olarak bilgiyi kast ettim.Murat ÖZYER'in bu takıma verdiği zararı görmezlikten gelmek,açıkçası beni sinirlendiriyor.
Sühan Ağabey, iş şunu getirelim bunu gönderilim de bitmiyor. Murat Özyer Ülkerspor'da ve Galatasaray'da başarılı işler yapmış bir hoca. Yönetimsel bazda ilk kez görev alıyor ve şubedeki olumsuzluklar bu sezon bizi çok hırpaladı. Murat Özyer biraz yalnız bırakılmış gibi geliyor bana. Galatasaray 1997-2001 arasında en ağır krizleri yaşadı. Hagi,Popescu ve yerli yıldızlarımız yönetime restler çekmğmen gemiyi terk etmedi. Tabiki şimdi zaman değişti,profesyonellik ön plana çıktı.
Mihriban Oğuz ile ilgili olarak ,ben açıkçası Mihriban Oğuz'un takıma getirilmesini istemiyorum. Bunun çok nedeni var. Benim için en önemli nedeni ise o dönemde takımdaki bazı oyuncuların( forumda gerçek Galatasaraylı olarak lanse edilen Esra ve Yasemin ile özellikle Işıl'ın ),takımın üstüne çıktığı yargısıdır.Halbuki bizim sorunumuz tekniksel rotasyonu oturtamayışımızdı. Bence bu sezon Ekrem Hoca ile takımda herkes aynı statüye kavuştu...
Yaş olarak sizden küçüğüm.Kesinlikle aşırı hakaret ve hedef gösterme olmadığı taktirde kimseye saygısızlık yapmam.Yaklaşık 23 senedir Galatasaray'ı takip etmeye çalışıyorum.Ne az biliyorum ne de çok biliyorum. Kendimce doğru bildiklerimi yazmaya çalışıyorum.
Utku selam, telefonda olduğumdan uzun uzun yazamiyorum. Ama çarşamba'nın gelişi perşembe den belki olur. GS gibi hedefleri ust düzey olan bir kulüpte başa deneyimsiz birini atayamazsin. Kaldı ki M.Özyer bile kendini*hâlâ idareci olarak degil coach olarak görüyor. Yani sen inaniyormusun yarin GS' dan ayrildiginda baska bir kulup veya sirkette yoneticilige devam edecegine? Benim coachluga soyunmam coachlara ayipsa Murat Özyer'in de yoneticilige soyunmasi misal bana ayiptir. Yonetcilik kolay bir is degildir.varlikla herkes yoneyicilik yapar. Is yoklukla bunu harmanlamaktir. Taraftarla lakayit konusmalarina girmiyorum bile. Tel.den yazdigimdan detaya inemiyorum. Ama Mihriban konusundaki goruslerine de katilmadigimi ekleyeyim
Mithat Ağabey,işin siyasi boyutlarını uzun uzun tartışabiliriz. Murat Özyer'in Ülker grubuna yakınlığını da sorgulayabiliriz. Federasyon bazında lobi yapamadığımızı veya yaptıksa da ne kadar verimli olduğumuzu da tartışabiliriz. O zaman şöyle opsiyonlar üretebiliriz: 1- Şubeye etkinliği bilinen, idari ve finansal anlamda tecrübeli yönetim kuruluna da girecek bir üye atansın.2- Murat Özyer finansal ve idari anlamda yalnız başına bırakılmasın. Bana göre olayı bu minvalde değerlendirmeliyiz...Utku kardeşim ismi malum kişiler bu sezon hatır için bu kulübe getirildiler.
Mithat Ağabey,işin siyasi boyutlarını uzun uzun tartışabiliriz. Murat Özyer'in Ülker grubuna yakınlığını da sorgulayabiliriz. Federasyon bazında lobi yapamadığımızı veya yaptıksa da ne kadar verimli olduğumuzu da tartışabiliriz. O zaman şöyle opsiyonlar üretebiliriz: 1- Şubeye etkinliği bilinen, idari ve finansal anlamda tecrübeli yönetim kuruluna da girecek bir üye atansın.2- Murat Özyer parasal ve finansal ve idari anlamda yalnız başına bırakılmasın. Bana göre olayı bu minvalde değerlendirmeliyiz...