Mihriban Oğuz'u geri getirmekten korkmayın

Eğer azıcık içinizde Galatasaray sevgisi çıkarlarınızın önünde ise !!! bu takıma Mihriban OĞUZ'u tam yetkiyle göreve getirirsiniz.

Bir gün Mithat Duran ile aynı fikirde olacaksın deseler, o gün icin kiyamet alameti derdim.

Kiyamet alameti bir başlık...

Yok Arkadaş bu iş böyle olmaz!!! Şube ne zaman sesimize kulak vermiş de şimdi dinlesin. Bizim yapacağımız en iyi iş " Mihriban Oğuz'u ipekci ve/veya florya yakınında görmek istemiyoruz!!!" diye kampanya yapmak imza toplamak olmalı. 2 gune getirirler şubeye:)

Şu yapilan ile olacaklari ben size söyleyeyim. Hemen Murat Özyer çağrılır "Murat durum kritik! Kardeşin emmoglun yegen kuzen var mi sende?" Denir ve boy boy yeni özyerlerimiz olur:( GS basketbol subesinde iyi bir seyler olacağı umudumu kaybedeli çok oldu. Birilerinin es dostunu nemalandirdigi bir ciftlik orasi. Düşünün Murat Özyer yillik olarak Işıldan bile fazla kazaniyor:))))

Sühan Ağabey, iş şunu getirelim bunu gönderilim de bitmiyor. Murat Özyer Ülkerspor'da ve Galatasaray'da başarılı işler yapmış bir hoca. Yönetimsel bazda ilk kez görev alıyor ve şubedeki olumsuzluklar bu sezon bizi çok hırpaladı. Murat Özyer biraz yalnız bırakılmış gibi geliyor bana. Galatasaray 1997-2001 arasında en ağır krizleri yaşadı. Hagi,Popescu ve yerli yıldızlarımız yönetime restler çekmesine rağmen gemiyi terk etmedi. Tabiki şimdi zaman değişti,profesyonellik ön plana çıktı.
Mihriban Oğuz ile ilgili olarak ,ben açıkçası Mihriban Oğuz'un takıma getirilmesini istemiyorum. Bunun çok nedeni var. Benim için en önemli nedeni ise o dönemde takımdaki bazı oyuncuların( forumda gerçek Galatasaraylı olarak lanse edilen Esra ve Yasemin ile özellikle Işıl'ın ),takımın üstüne çıktığı yargısıdır.Halbuki bizim sorunumuz tekniksel rotasyonu oturtamayışımızdı. Bence bu sezon Ekrem Hoca ile takımda herkes aynı statüye kavuştu...

Sühan Ağabey, iş şunu getirelim bunu gönderilim de bitmiyor. Murat Özyer Ülkerspor'da ve Galatasaray'da başarılı işler yapmış bir hoca. Yönetimsel bazda ilk kez görev alıyor ve şubedeki olumsuzluklar bu sezon bizi çok hırpaladı. Murat Özyer biraz yalnız bırakılmış gibi geliyor bana. Galatasaray 1997-2001 arasında en ağır krizleri yaşadı. Hagi,Popescu ve yerli yıldızlarımız yönetime restler çekmesine rağmen gemiyi terk etmedi. Tabiki şimdi zaman değişti,profesyonellik ön plana çıktı.
Mihriban Oğuz ile ilgili olarak ,ben açıkçası Mihriban Oğuz'un takıma getirilmesini istemiyorum. Bunun çok nedeni var. Benim için en önemli nedeni ise o dönemde takımdaki bazı oyuncuların,takımın üstüne çıktığı yargısıdır.Halbuki bizim sorunumuz oyuncuya odaklı sistemden kurtulup ,tekniksel bazlı yapıya kavuşamamızdı.

Arkadaşım Murat ÖZYER'in bu takım için bir tane olumlu işini yazarmısın.2.5 sene koçluk yaptı 23.000.000. doları çöpe attı.Kordinatör olarak işe başladı.sezon başından beri kaçtane skandala imza attı.Şimdi sen yaz sportif açıdan neden mihriban Oguz'u istemiyorsun. Forum yönetimine bu arkadaşın bilgileri neden eksik.

Mihriban Oğuz ile ilgili olarak ,ben açıkçası Mihriban Oğuz'un takıma getirilmesini istemiyorum. Bunun çok nedeni var. Benim için en önemli nedeni ise o dönemde takımdaki bazı oyuncuların,takımın üstüne çıktığı yargısıdır.Halbuki bizim sorunumuz oyuncuya odaklı sistemden kurtulup ,tekniksel bazlı yapıya kavuşamamızdı.

Utku bey yaşınız genç olabilir bilmiyorum ama o dönemler çok daha farklı.hatırlarmısınız bilmem ama o dönemleri. Hagi kaç kere idmana çıkmadı, kaç kere kulüp yöneticileri cebinden para verdi. Yerli oyuncular para alamazken popescunun haginin ve diğerlerinin tıkır tıkır ödendiğini yakından biliyoruz.Bu oyuncular idare etmek için az eyvallahlar verilmedi o takım öyle avrupa şampiyonu oldu. Kulübün ödeme sıkıntısı vardı ama takım iyi idare ediliyordu

Para sıkıntısı olabilir ödemeler de aksaklık yaşanabilir normal ancak Murat özyerden kimse atomu parçalara ayırıp yeni moleküler bulmasını ya da kansere çare bulmasını istemediki altından kalkması zor olsun. Biraz iletişim biraz oyuncuları idare etmek. Gerekirse ödeme yapılmayan oyuncuyu cebinden yoksa sağdan soldan buluşturup vermek. Bunları yazmak bile belki ayıp ama bu işler böyleç Bu mevkinin hakkı bu. Yoksa burdaki tüm üyeler maçları tribünden izler tweet atarlar bir iki yazışmayı imzalarlar ve takımın deplasman da kamp yapacağı konaklayacağı otel gibi organizasyonları sağlayabilirler ama yöneticiysen bir de takımı idare edeceksin huzuru ne olursa olsun sağlayacaksın. Whalen ile kaç kere yüz yüze görüşmüş Murat Özyer acaba. Cevabı ben verim Tribünden bile ben daha yakındım Whalene. İşyerinde patronsan bile huzursuz bir işcin olduğun da odana çağırıp konuşursun derdi neyse çözemezsen bile ilgi gösterirsen. Oyuncu parasını alamıyor diye ihtar çekiyor kulübü bay Özyer bir kere görüşmüyor oyuncuyla bu gerçekten skandal

Kesinlikle haklısınız Kemal Ağabey,zaten bende "rest çektiler" derken bunu kast etmiştim. Ama dediğim gibi Murat Özyer yönetimsel olarak yalnız kalıyor gibi geliyor bana...

Arkadaşım Murat ÖZYER'in bu takım için bir tane olumlu işini yazarmısın.2.5 sene koçluk yaptı 23.000.000. doları çöpe attı.Kordinatör olarak işe başladı.sezon başından beri kaçtane skandala imza attı.Şimdi sen yaz sportif açıdan neden mihriban Oguz'u istemiyorsun. Forum yönetimine bu arkadaşın bilgileri neden eksik.

Mihriban Oğuz'a neden gerek olmadığını yukarıda kendimce açıkladım.Ancak neden bu kadar sinirlendiğinizi anlamadım. Bilgileriniz eksik derken neyi kast ediyorsanız sorun ben size anlatayım.Siz burada herkese ağzınıza geleni vereceksiniz,daha demin yaptığınız gibi isimleri hedef gösteceksiniz ve ben buna kayıtsız kalacağım.Yok öyle dalga...Herkes siz ve sizin gibi düşünmeyebilir Mithat Bey...

Yaş olarak bilgiyi kast ettim.Murat ÖZYER'in bu takıma verdiği zararı görmezlikten gelmek,açıkçası beni sinirlendiriyor.

Yaş olarak bilgiyi kast ettim.Murat ÖZYER'in bu takıma verdiği zararı görmezlikten gelmek,açıkçası beni sinirlendiriyor.
Yaş olarak sizden küçüğüm.Kesinlikle aşırı hakaret ve hedef gösterme olmadığı taktirde kimseye saygısızlık yapmam.Yaklaşık 23 senedir Galatasaray'ı takip etmeye çalışıyorum.Ne az biliyorum ne de çok biliyorum. Kendimce doğru bildiklerimi yazmaya çalışıyorum.

Sühan Ağabey, iş şunu getirelim bunu gönderilim de bitmiyor. Murat Özyer Ülkerspor'da ve Galatasaray'da başarılı işler yapmış bir hoca. Yönetimsel bazda ilk kez görev alıyor ve şubedeki olumsuzluklar bu sezon bizi çok hırpaladı. Murat Özyer biraz yalnız bırakılmış gibi geliyor bana. Galatasaray 1997-2001 arasında en ağır krizleri yaşadı. Hagi,Popescu ve yerli yıldızlarımız yönetime restler çekmğmen gemiyi terk etmedi. Tabiki şimdi zaman değişti,profesyonellik ön plana çıktı.
Mihriban Oğuz ile ilgili olarak ,ben açıkçası Mihriban Oğuz'un takıma getirilmesini istemiyorum. Bunun çok nedeni var. Benim için en önemli nedeni ise o dönemde takımdaki bazı oyuncuların( forumda gerçek Galatasaraylı olarak lanse edilen Esra ve Yasemin ile özellikle Işıl'ın ),takımın üstüne çıktığı yargısıdır.Halbuki bizim sorunumuz tekniksel rotasyonu oturtamayışımızdı. Bence bu sezon Ekrem Hoca ile takımda herkes aynı statüye kavuştu...

Utku selam, telefonda olduğumdan uzun uzun yazamiyorum. Ama çarşamba'nın gelişi perşembe den belki olur. GS gibi hedefleri ust düzey olan bir kulüpte başa deneyimsiz birini atayamazsin. Kaldı ki M.Özyer bile kendini*hâlâ idareci olarak degil coach olarak görüyor. Yani sen inaniyormusun yarin GS' dan ayrildiginda baska bir kulup veya sirkette yoneticilige devam edecegine? Benim coachluga soyunmam coachlara ayipsa Murat Özyer'in de yoneticilige soyunmasi misal bana ayiptir. Yonetcilik kolay bir is degildir.varlikla herkes yoneyicilik yapar. Is yoklukla bunu harmanlamaktir. Taraftarla lakayit konusmalarina girmiyorum bile. Tel.den yazdigimdan detaya inemiyorum. Ama Mihriban konusundaki goruslerine de katilmadigimi ekleyeyim

Yaş olarak sizden küçüğüm.Kesinlikle aşırı hakaret ve hedef gösterme olmadığı taktirde kimseye saygısızlık yapmam.Yaklaşık 23 senedir Galatasaray'ı takip etmeye çalışıyorum.Ne az biliyorum ne de çok biliyorum. Kendimce doğru bildiklerimi yazmaya çalışıyorum.

Utku kardeşim ismi malum kişiler bu sezon hatır için bu kulübe getirildiler.

Utku selam, telefonda olduğumdan uzun uzun yazamiyorum. Ama çarşamba'nın gelişi perşembe den belki olur. GS gibi hedefleri ust düzey olan bir kulüpte başa deneyimsiz birini atayamazsin. Kaldı ki M.Özyer bile kendini*hâlâ idareci olarak degil coach olarak görüyor. Yani sen inaniyormusun yarin GS' dan ayrildiginda baska bir kulup veya sirkette yoneticilige devam edecegine? Benim coachluga soyunmam coachlara ayipsa Murat Özyer'in de yoneticilige soyunmasi misal bana ayiptir. Yonetcilik kolay bir is degildir.varlikla herkes yoneyicilik yapar. Is yoklukla bunu harmanlamaktir. Taraftarla lakayit konusmalarina girmiyorum bile. Tel.den yazdigimdan detaya inemiyorum. Ama Mihriban konusundaki goruslerine de katilmadigimi ekleyeyim

Selamlar ve saygılar bizden Sühan Ağabey...

Utku kardeşim ismi malum kişiler bu sezon hatır için bu kulübe getirildiler.
Mithat Ağabey,işin siyasi boyutlarını uzun uzun tartışabiliriz. Murat Özyer'in Ülker grubuna yakınlığını da sorgulayabiliriz. Federasyon bazında lobi yapamadığımızı veya yaptıksa da ne kadar verimli olduğumuzu da tartışabiliriz. O zaman şöyle opsiyonlar üretebiliriz: 1- Şubeye etkinliği bilinen, idari ve finansal anlamda tecrübeli yönetim kuruluna da girecek bir üye atansın.2- Murat Özyer finansal ve idari anlamda yalnız başına bırakılmasın. Bana göre olayı bu minvalde değerlendirmeliyiz...

Mithat Ağabey,işin siyasi boyutlarını uzun uzun tartışabiliriz. Murat Özyer'in Ülker grubuna yakınlığını da sorgulayabiliriz. Federasyon bazında lobi yapamadığımızı veya yaptıksa da ne kadar verimli olduğumuzu da tartışabiliriz. O zaman şöyle opsiyonlar üretebiliriz: 1- Şubeye etkinliği bilinen, idari ve finansal anlamda tecrübeli yönetim kuruluna da girecek bir üye atansın.2- Murat Özyer parasal ve finansal ve idari anlamda yalnız başına bırakılmasın. Bana göre olayı bu minvalde değerlendirmeliyiz...

Utku kardeşim Özyer zaten yalnız bırakılmadı,kendisi bu göreve hatır için getirildi.Gelmek içinde kimleri kaç defa aradığını ben biliyorum.Sıkıntı yalnız kalmak değil,sıkıntı hiç bir alt yapısı olmadan bu isimlerin kritik görevlere gelmesi.Özyer ay sonu parasına bakar yatmışsa sorun yok,takım oyuncularının sorunları ne ilgilenmez,zaten ilgilense bu sorunlar olmaz.Ülker gurubu feneri destekliyor maddi olarak ama adamları bu kulüpte.Lütfü ARIBOĞAN,LÜTFÜ BEY OLMASA ÖZYER KULÜBÜN KAPISINNDAN GİREMEZ!!! şimdi alt yapı kordinatörü Burçin BADEM nasıl tecrübesi var hangi takımın alt yapısının gelişmesinde rol oynamış.Ama hatır gönül işleri.