Milan Gurovic

Re: Gurovic Galatasaray'da

mustafakaya' Alıntı:
Biraz önce videosunu 2 kere izledim adam 3 numaraya göre uzun olmasına rağmen ayakları çok hızlı ve sırtı dönükde oynaya bilio :) Perdeden çıkıp cezayıda kesebilio :) Tam bizim istediğimiz oyuncu ;)
Mustafakaya kardeş o videoların linkini burayada koyarsan bizde izleriz.Özellikle o kavga ettiği videoyu atarsan sevinirim.Biraz acele edersen sevinirim,şimdiden sağol.Hayırlı geceler.

Suat Aydın' Alıntı:
mustafakaya' Alıntı:
Biraz önce videosunu 2 kere izledim adam 3 numaraya göre uzun olmasına rağmen ayakları çok hızlı ve sırtı dönükde oynaya bilio :) Perdeden çıkıp cezayıda kesebilio :) Tam bizim istediğimiz oyuncu ;)
Mustafakaya kardeş o videoların linkini burayada koyarsan bizde izleriz.Özellikle o kavga ettiği videoyu atarsan sevinirim.Biraz acele edersen sevinirim,şimdiden sağol.Hayırlı geceler.

Suat abi Vtunnel.com ' dan YouTube ' a gir . Bokser Gurovic yaz ilk sıradaki Bokser Gurovic adlı videoyu izle.yardımcı olabilmişimdir inşallah.(Kelati'yi dövdüğü video bu :p )

Bu arada Guroviç'in maliyetini merak ediyorum Kerem'in gittiği Rus takımının da talip olduğunu düşününce bunun yanısıra BJK ve bu sezon Eurolig'de mücadele edecek Panionios da istiyordu alamadılar

BJK 3 numara Faison'u aldı Panionios Cvetkovic'i aldı bu oyuncular da ucuz oyuncular değil . Keremin gittiği Rus takımından oldukça iyi bir ücret aldığı konuşuluyordu bu takımdan daha iyi bir teklif verdi isek daha önce konuştuklarımızın da üstünde bir meblağ olma olasılğı hiç de az değil.

bu sene özellikle basketbol takımımızda ki transferler süper bence,özellikle guroviç gibi bir agresife ihtihacımız vardı (gaines gittikten sonra ;) )

15 numara Milan GUROVIC formaları en kısa zamanda store larda satısa cıkmalı.

Dunya Basketbolu' nda (Ya da sadece Avrupa diyelim, dunyayı karıstırmayalım simdi) Milan GUROVIC'in yeri futboldaki Harry KEWELL' dan cok daha yükseklerde. Defalarca sayı krallıkları yasamıs, gecen sezon bile Euroleague' de korkulan bir oyuncu olan 1976 dogumlu Gurovic' in takıma katılması demek, futbolda Shevchenko' un Galatasaray' a gelmesi gibi bir sonuctur.

Arda EZER' Alıntı:
15 numara Milan GUROVIC formaları en kısa zamanda store larda satısa cıkmalı.

Dunya Basketbolu' nda (Ya da sadece Avrupa diyelim, dunyayı karıstırmayalım simdi) Milan GUROVIC'in yeri futboldaki Harry KEWELL' dan cok daha yükseklerde. Defalarca sayı krallıkları yasamıs, gecen sezon bile Euroleague' de korkulan bir oyuncu olan 1976 dogumlu Gurovic' in takıma katılması demek, futbolda Shevchenko' un Galatasaray' a gelmesi gibi bir sonuctur.

Acaba yönetim bunu başarabilir mi???

Çok zor!!!

Sıkı,koyu,tarifsiz bir antonio granger fanı olduğum için maçlarını asla unutmam :) Gra'nın efesle ilk senesi euroligdeki son maç abdide malaga ileydi.. O maç asla unutamam :) Yani diyeceğim karşılıklı düelloları inanılmazdı.. Gurovic-grangerr mükemmeldi en iyisi benim mesajı veriyorlardı artık bi gra bi gurovic.. o maçtan sonra hayranlığım bin kat artmıştı gurovice adam winner işte... düello galibi mi? tabiki grangerrr:p

Suat Aydın' Alıntı:
mustafakaya' Alıntı:

www.vtunnel.com dan youtube ye gir. arama yerine "Milan Gurovic Show" yaz. 3 dk 47 sn olan videoda TUROW ile PROKOM maçının Gurovic sahnelerini gösteriyor .

geçen yıl prokomdan hüseyini bu yıl guroviçi aldık..gelecek yıl da onların yeni transferi guard loganı alırsak süper olur

f83ddc9d907fa52ef01c74ce31d89545621dc6863bbccf532a4c4b49b357e39602427dfea67a974786d430db152a08f8a20d607817664

mirsad adam olsun =)

ender tunasız' Alıntı:
geçen yıl prokomdan hüseyini bu yıl guroviçi aldık..gelecek yıl da onların yeni transferi guard loganı alırsak süper olur
Güzel fikir aslında:))) sanki prokom bizim pilot takım:)) iyi oynayanları biz alıyoruz:)) böyle devam eder umarım:)))

Caglar Bedir' Alıntı:
[quote="Arda EZER":toa8z5ew]15 numara Milan GUROVIC formaları en kısa zamanda store larda satısa cıkmalı.

Acaba yönetim bunu başarabilir mi???

Çok zor!!![/quote:toa8z5ew]

İnsaf be kardeşim hala yönetime atıp tutuyorsun ne yapsın adamlar,ağızlarıyla kuş tutsalar yine yaranamayacaklar diyecem ama onuda yaptılar...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":3qzwyb4n]Arda abi 15 numara Cemal'de. Vermez formayı :p
Ya neyi vermiyor? Bizim yöneticiler alır? Hiç olmadı Cemal Gurovic'i görünce kendi isteğiyle paşa paşa verir... :) Gurovic ne de olsa abisi sayılır... :)[/quote:3qzwyb4n]

Geçen sene Fatih 11 i Dee ' ye vermedi . O yüzden Dee kötü oynadı , yoksa biliyorsunuz ;)

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":3c8uk0hy]Onur abi baştan sona kadar haklı ama eminim forumda bunu dillendiren arkadaşlar ya şaka mahiyetinde bunu yapıyolar ya da sadece takılmak göz korkutmak amaçlı yoksa rakibi sahada dövmekle bu iş olsa kambalayı GS alsın hazır adam 4 boks maçı yapmış gelmiş herkesi dövdürtürüz..
Sanki mirsad la ilgili bu kadar espri yeter gibi geldi bana çünkü Guroviçten tek beklentimiz mirsadı dövmesiymiş gibi algılanabilir unutmayalım tek bi yokuz bu forumda bir sürüde misafir izliyo..
Benim düşüncem böyle..Saygılar..
Haklısın , haklısın biz sadece ondan Mirsad ı dövmesini istemiyoruz . Yanında Semih ve Rasim i de dövmesini istiyoruz :)[/quote:3c8uk0hy]

İşte hep burda kaybediyoruz.Mirsadı niye dövsün Gurovic?
Basketbol, Futbol bunlar dövüş değil.Olmamalı.
Şu ana kadar yaptıkları doğru şeyler değil.
Zizice yada herhangi bir oyuncuya yaptığı en ufak bir terbiyesizlikde ise postalanmalı takımdan.
Gelsin oynasın basketbolunu gitsin sonrada.

Mert ne yaptın sen yaa ne demek gönderilsin kardeşim orada yönetim , teknik heyet denen bişi var onların görevlerinden biri de takımdaki oyuncularımızın sorunlarını halletmek değilmi , hemen gönderilsin , postalansın falan olmuyor böyle . Alıntıya aldığım yazıda şakadır onuda ciddiye almıssın :)