Milan Gurovic

Re: Gurovic Galatasaray'da

Gökçe ; yaptığın yanlış; yanlıştan da öte ayıp. Konu orada tartışılıyor; 2 farklı görüş var; kişisel olarak ikisinde de katıldığım ve yanlış bulduğum noktalar var; açık olarak yazmadığım kendime ait bir görüşüm de var ama konu bu değil...

Konunun içeriği bir yana bu noktada cevap hakkı olmayan insanlara atıp tutmak ayıp. Madem orayı okuyorsun; üye ol; git konu hakkında orada herkese istediğini söyle. Ya da dilersen telefonunu vereyim; kendisi ayıpladığını ve yaşadığın hayalkırıklığını bizzat Melih ağabeye ilet. Ama çoğunun okumadığı bir platformda insanlar hakkında atıp tutma ; ayıp ,yakışmıyor.

Gurovic buraya basketbol oynamaya geliyor, sözleşmesinde çetnik meselesi ile ilgili verdiği taahütler var, benim için önemli olan bu!

Birde adam demişki rakip seyircilerin bana neler yapacağını biliyorum, yeterki kendi taraftarımız bana sahip çıksın, ben buraya Galatasaray için basketbol oynamaya geliyorum!

Kısaca bugüne kadar bu ülkede oynamış tüm çetnik sporcular gibi, oynayıp gidecek, bundan başka bir niyeti yok!

Prokom
Aek
Liberty
Trieste
Barcelona
Malaga
Gibi takımlarda oynamış vede çetnik olması sorun olmamış, şimdi biz bu adamın bizde basketbol oynamasanı istemiyoruz.

Ayağımıza kurşun sıkmaya, vede belimize kazma vurmaya devam edelim öyleyse!

Gurovic iyi oynamaz da sağa sola satışıp durursa amenna Fakat gel görelim bu adam Avrupa'nın hatta Dünyanın en iyi Şutörlerinden kariyeri şampiyonluklar ile dolu oynadığı takımlarda kanın son damlasına kadar mücadele ediyor. Gurovic gibileri kolay kolay gelmez Türkiye^ye kendimize gelelim !

gurovic namuoskden sonra türkiyeye gelmiş en iyi avrupalı oyuncudur...inşallah bu adamın zevkini doyasıya yaşarız...ve bizi bu sene çok büyük başarılar bekliyor..inannın iyi bir oyun kurucu ile uleb cupda şampiyon bile olabiliriz..evet khimki ve dinamo çok güçlü takımlar ve hatta telekom ama unutmayalım ki tek maçlık serilerde herşey olabilir...takımımız çok güçlü özellikle 3 ve 4 pozisyonunda..hüsoda sağlam olursa 5 numaramız da muhteşem..bir tek graves ve stric soru işareti..bekleyelim ve görelim..

Çok karışık bi konu...keşke sitemize üye olmak biraz daha zor olsaydı ve de sadece üyelerin okuyabilceği bir yer olsaydı da rahat rahat konuşsaydık bunu orada..

Gurovic kimdir : Avrupanın en iyi 3 numaralarından biridir.

Gerisinin tartışılacağı platform bu değildir. Ki nette tartışılarak bir yere de varılacak değildir.

Nokta.

Pardon konu kilitli değildi ve ben bu konuya mesaj yazdım. Yazdığım mesaj hangi forum kuralına aykırı idi acaba ? Silinen mesaj'ın neden silindiği tahamülen mesajın altına yazılmakta idi. Mesajım'ın neden silindiği açıklanabilir mi ?. Forum kurallarına aykırı bir tutumum olumuşsa hak ettiğim yaptırım tarafıma uygulanabilir mi ?

Kutay bu bölüm Erkek Basketbol takımıyla ilgilidir ve basketbol konuşulur. Siyaset ya da türevleri değil. İlk kural bu.
Ha illa kural istiyorsan kurallar sayfasında bir bölüm vardı yöneticiler mesajlarınızı silme hakkına sahiptir diye.
Yaptırım da budur alınganlık yapmaya da gerek yoktur. 20 tane mesaj silindi. Bu forumu gereksiz tartışmalara sürüklemeye gerek yok.

Murat İnal' Alıntı:
Kutay bu bölüm Erkek Basketbol takımıyla ilgilidir ve basketbol konuşulur. Siyaset ya da türevleri değil. İlk kural bu.
Ha illa kural istiyorsan kurallar sayfasında bir bölüm vardı yöneticiler mesajlarınızı silme hakkına sahiptir diye.
Yaptırım da budur alınganlık yapmaya da gerek yoktur. 20 tane mesaj silindi. Bu forumu gereksiz tartışmalara sürüklemeye gerek yok.

Murat Bey alınganlık yaptığım sizin düşünceniz . Bir konu açıldı ve sitede yönetici görevinde olanlar dahi görüş bildirdi.Söylediğiniz kuraldan haberdarım neden belirtmenin bir nezaket gereği olduğunu düşünmekteyim .Hani nedensiz de olur diyorsanız peki öyle olsun.Ayrıca benim mesajım olayı siyasi boyuttan uzaklaştırma bağlamında idi burda olmasa da biryerlerde tartışılacak zaten.Forun üyelerinin yöneticilerin tutumlarını ve üsluplarını onaylamama hakkıda vardır umarım.

Öncelikle nedeni ilk cümlemde belirttim. Bütün tartışma bütünden silindi. Mesajımın üzerine attığınız tartışmanın devamı mesaj da doğal olarak.

Yöneticilerinde mesajları siliniyor bu forumda. Sonuçta bizler bir ofiste çalışan insanlar değiliz.

E hakkınız olmasa mesajınız orada durmaz ve ben de böyle cevap vermezdim değil mi Kutay Bey :)

Bir yerlerde tartışılsın ama o "bir yer" burası değil. Demek istediğimiz de budur zaten.

Varsa herhangi bir başka bir soru ya da sorun özel mesaj atarsanız sevinirim. Konuyu daha fazla dağıtmayalım.

15 # Milan Gurovic

Onu takımımızda görmek için çok çabaladım,forumca çabaladık ama sonucu güzel olunca o harcanılan çaba insana öyle tatlı geliyor ki.
ne de olsa ben bu söze çok inanırım
''Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır''

inşallah bizde Milan Gurovic le nice zaferler yaşayacağız

Re: #15 Milan Gurovic

bu sene atacağı kritik basketler,son saniye üçlükleri,spektaküler hareketleri,taraftarı coşturması şimdiden gözümün önüne geliyorda heyecandan yerimde duramıyorum :)