Re: Gurovic Galatasaray'da
Groviç müthiş bir transfer o kadar tuttuğumuz nöbetlere değdi
guroviç in 3 lük yüzdesini yazabilirmisiniz?
Groviç müthiş bir transfer o kadar tuttuğumuz nöbetlere değdi
Onur Yavuz' Alıntı:Gurovic´in bize gelmesinin şokunu yavaş yavaş üzerimden atmaya başladım. Emeği geçen yöneticilerimize ve teknik kadromuza teşekkürler.
Yalnız yazılanları okuyunca ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. Arkadaşlar boksör takımımıza değil basketbol takımımıza oyuncu aldık. Neyin övüncünü yaşıyoruz.
Hayal gücümü kullanıyorum... Abdi İpekçi´de son 10 saniye ve 3 sayı farkla öndeyiz. Mirsad Türkcan karşısındaki Gurovic´i aldatıcı bir hareket yapıp şut gösterirken Gurovic faul yapıp Mirsad Türkcan´a yumruk sallıyor. Hakemde haklı olarak 3 serbest atış ve sportmenlik dışı faul veriyor. Sanırım hepimiz "yenildik ama Gurovic iyi yumruk salladı Mirsad´a" deriz!
Onur Yavuz' Alıntı:Gurovic´in bize gelmesinin şokunu yavaş yavaş üzerimden atmaya başladım. Emeği geçen yöneticilerimize ve teknik kadromuza teşekkürler.
Hayal gücümü kullanıyorum... Abdi İpekçi´de son 10 saniye ve 3 sayı farkla öndeyiz. Mirsad Türkcan karşısındaki Gurovic´i aldatıcı bir hareket yapıp şut gösterirken Gurovic faul yapıp Mirsad Türkcan´a yumruk sallıyor. Hakemde haklı olarak 3 serbest atış ve sportmenlik dışı faul veriyor. Sanırım hepimiz "yenildik ama Gurovic iyi yumruk salladı Mirsad´a" deriz!
Haklısın , haklısın biz sadece ondan Mirsad ı dövmesini istemiyoruz . Yanında Semih ve Rasim i de dövmesini istiyoruzEren Aydın' Alıntı:Onur abi baştan sona kadar haklı ama eminim forumda bunu dillendiren arkadaşlar ya şaka mahiyetinde bunu yapıyolar ya da sadece takılmak göz korkutmak amaçlı yoksa rakibi sahada dövmekle bu iş olsa kambalayı GS alsın hazır adam 4 boks maçı yapmış gelmiş herkesi dövdürtürüz..
Sanki mirsad la ilgili bu kadar espri yeter gibi geldi bana çünkü Guroviçten tek beklentimiz mirsadı dövmesiymiş gibi algılanabilir unutmayalım tek bi yokuz bu forumda bir sürüde misafir izliyo..
Benim düşüncem böyle..Saygılar..
Haklısın , haklısın biz sadece ondan Mirsad ı dövmesini istemiyoruz . Yanında Semih ve Rasim i de dövmesini istiyoruzEmin Doğanca' Alıntı:[quote="Eren Aydın":32d7xtj9]Onur abi baştan sona kadar haklı ama eminim forumda bunu dillendiren arkadaşlar ya şaka mahiyetinde bunu yapıyolar ya da sadece takılmak göz korkutmak amaçlı yoksa rakibi sahada dövmekle bu iş olsa kambalayı GS alsın hazır adam 4 boks maçı yapmış gelmiş herkesi dövdürtürüz..
Sanki mirsad la ilgili bu kadar espri yeter gibi geldi bana çünkü Guroviçten tek beklentimiz mirsadı dövmesiymiş gibi algılanabilir unutmayalım tek bi yokuz bu forumda bir sürüde misafir izliyo..
Benim düşüncem böyle..Saygılar..
ABD konsolosluğu derken aklıma bişi takıldı . Bu adam Amerikalılarımızla sorun yaşamasın ? Bildiğimiz gibi ABD ve Sırpların arası iyi değil . İnsallah böle bişi olmaz ama Gürovic bu ..Deniz Baskın' Alıntı:bu adam milliyetçi de zmanında ismini malatras olarak değiştirip yunan pasaportu aldı yani sonuçta abd konsolosluğuna canlı bomba olarak girmeyecek rahat olun
ABD konsolosluğu derken aklıma bişi takıldı . Bu adam Amerikalılarımızla sorun yaşamasın ? Bildiğimiz gibi ABD ve Sırpların arası iyi değil . İnsallah böle bişi olmaz ama Gürovic bu ..[/quote:294ccini]Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Deniz Baskın":294ccini]bu adam milliyetçi de zmanında ismini malatras olarak değiştirip yunan pasaportu aldı yani sonuçta abd konsolosluğuna canlı bomba olarak girmeyecek rahat olun