Milan Gurovic

Re: Gurovic Galatasaray'da

Groviç müthiş bir transfer o kadar tuttuğumuz nöbetlere değdi :) guroviç in 3 lük yüzdesini yazabilirmisiniz?

Evet Kerem abi. Bana da o yüzden garip geldi. Aman o kadar da olsun yahu adamların kariyeri yeter Gurovici zaten bilmeyen yoktur =)

bu tokat felan değil renktaş resmen aslan pençesi bu :D bir parmağı adamın gözünde resmen :D umarım bu sene bize bunları seyrettirmez :roll:

bide şurdan bakın.hakemler artık yanlış yapmayacaklar bize.hele bu resmi gördükten sonra gs maçını yönetmek istemem.yanlış bir kararda guroviç hakemlerede saldırır :p :p heyecanlı ve bol aksiyonlu geçecek bu yıl ki maçlarımız :p :p hadi bakam rakip oyuncu ve hakemlere allah kolaylık versin ;)

Gurovic, Hüseyin, Zizic ve Dejan Milojevic üst düzey bir 4lü ki şuan Türkiyede ki en iyi pota altı kombinasyonu bizde diyebilriim. Ama atletiklik konusunda biraz soru işaretlerim yok değil. Murat hocanın doğru savunma stratejileri yapmsı gerekiyor ve kısaların bu işi iyi yapması şart. Yoksa başa bela olur.

Gurovic transferi bence yılıun transferi. Çok özel bir oyuncu. Solomon, Jasikevichus, Smodis sınıfına giren bir oyuncu benim gözümde. Eğer suyuna gidilirse ve bu takıdma yıldız olduğu belirtilirse bu sıfatı haketecek oyunu oynayacaktır. ama sorunlar başlarsa Gurovic saatli bomba konumuna geçer. bunada eminim. Bu dengeyi sağlamak şart.

Şu kadroda Gracves ve Strickland kilit olacak. Kapalı kutu olmaları onların nasıl oynayacağı bilmemiz soru işareti. Eğer iyi oynar ve yararlı olurlarsa çok fayda olu.r aöma kötü oynarsada sadece pota altı gücümüz ile işimiz zor.

Hayırlısı.

Gurovic´in bize gelmesinin şokunu yavaş yavaş üzerimden atmaya başladım. Emeği geçen yöneticilerimize ve teknik kadromuza teşekkürler.

Yalnız yazılanları okuyunca ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. Arkadaşlar boksör takımımıza değil basketbol takımımıza oyuncu aldık. Neyin övüncünü yaşıyoruz.

Hayal gücümü kullanıyorum... Abdi İpekçi´de son 10 saniye ve 3 sayı farkla öndeyiz. Mirsad Türkcan karşısındaki Gurovic´i aldatıcı bir hareket yapıp şut gösterirken Gurovic faul yapıp Mirsad Türkcan´a yumruk sallıyor. Hakemde haklı olarak 3 serbest atış ve sportmenlik dışı faul veriyor. Sanırım hepimiz "yenildik ama Gurovic iyi yumruk salladı Mirsad´a" deriz!

Onur Yavuz' Alıntı:
Gurovic´in bize gelmesinin şokunu yavaş yavaş üzerimden atmaya başladım. Emeği geçen yöneticilerimize ve teknik kadromuza teşekkürler.

Yalnız yazılanları okuyunca ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. Arkadaşlar boksör takımımıza değil basketbol takımımıza oyuncu aldık. Neyin övüncünü yaşıyoruz.

Hayal gücümü kullanıyorum... Abdi İpekçi´de son 10 saniye ve 3 sayı farkla öndeyiz. Mirsad Türkcan karşısındaki Gurovic´i aldatıcı bir hareket yapıp şut gösterirken Gurovic faul yapıp Mirsad Türkcan´a yumruk sallıyor. Hakemde haklı olarak 3 serbest atış ve sportmenlik dışı faul veriyor. Sanırım hepimiz "yenildik ama Gurovic iyi yumruk salladı Mirsad´a" deriz!

hayalde de olsa yenilmeyelim eziklere hem yenelim hem ezelim hem de dövelim :) ;)

Onur abi baştan sona kadar haklı ama eminim forumda bunu dillendiren arkadaşlar ya şaka mahiyetinde bunu yapıyolar ya da sadece takılmak göz korkutmak amaçlı yoksa rakibi sahada dövmekle bu iş olsa kambalayı GS alsın hazır adam 4 boks maçı yapmış gelmiş herkesi dövdürtürüz..
Sanki mirsad la ilgili bu kadar espri yeter gibi geldi bana çünkü Guroviçten tek beklentimiz mirsadı dövmesiymiş gibi algılanabilir unutmayalım tek bi yokuz bu forumda bir sürüde misafir izliyo..
Benim düşüncem böyle..Saygılar..

Onur Yavuz' Alıntı:

Gözümü senin Guroviç Galatasaray'da mesajınla açınca açıkcası bende kendime uzun süre gelemedim mesaj bile yazamadım ellerim titredi :)

Ne kadar güçlü hayalgücün var abi daha Yeni'yi açmadan böyle oluyorsa 3 kadeh sonra neler yazacan merak ediyorum :)

Ayrıca sallasın yumruğu da nerede olursa olsun kabulumuzdur korkum Gs taraftarına sallamasın :)

Eren Aydın' Alıntı:
Onur abi baştan sona kadar haklı ama eminim forumda bunu dillendiren arkadaşlar ya şaka mahiyetinde bunu yapıyolar ya da sadece takılmak göz korkutmak amaçlı yoksa rakibi sahada dövmekle bu iş olsa kambalayı GS alsın hazır adam 4 boks maçı yapmış gelmiş herkesi dövdürtürüz..
Sanki mirsad la ilgili bu kadar espri yeter gibi geldi bana çünkü Guroviçten tek beklentimiz mirsadı dövmesiymiş gibi algılanabilir unutmayalım tek bi yokuz bu forumda bir sürüde misafir izliyo..
Haklısın , haklısın biz sadece ondan Mirsad ı dövmesini istemiyoruz . Yanında Semih ve Rasim i de dövmesini istiyoruz :)

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":32d7xtj9]Onur abi baştan sona kadar haklı ama eminim forumda bunu dillendiren arkadaşlar ya şaka mahiyetinde bunu yapıyolar ya da sadece takılmak göz korkutmak amaçlı yoksa rakibi sahada dövmekle bu iş olsa kambalayı GS alsın hazır adam 4 boks maçı yapmış gelmiş herkesi dövdürtürüz..
Haklısın , haklısın biz sadece ondan Mirsad ı dövmesini istemiyoruz . Yanında Semih ve Rasim i de dövmesini istiyoruz :)[/quote:32d7xtj9]
kambalayıda alırsak iyi bir dövüş takımımız olr :) :)
şaka bir yana gerçektende biz guroviçi mirsadı dövsün diye almadık
bize katkı sağlasın liderik yapsın bizi yukarılara taşın diye aldık

Gece merakımdan Gurovic'in oynadığı takımlarda Hırvat yada Boşnak var mı diye araştırayım dedim. Karşıma çıkan tek oyuncu Malaga'da oynadığı dönemde Hırvat Veljko Mrsic. Ayrıca kısa AEK macerası sırasında Makedon Stefanov ile de oynamış. Aynı takımda İbrahim Kutluay ve Kakiouzis de varmış.

bu adam milliyetçi de zmanında ismini malatras olarak değiştirip yunan pasaportu aldı yani sonuçta abd konsolosluğuna canlı bomba olarak girmeyecek rahat olun

Deniz Baskın' Alıntı:
bu adam milliyetçi de zmanında ismini malatras olarak değiştirip yunan pasaportu aldı yani sonuçta abd konsolosluğuna canlı bomba olarak girmeyecek rahat olun
ABD konsolosluğu derken aklıma bişi takıldı . Bu adam Amerikalılarımızla sorun yaşamasın ? Bildiğimiz gibi ABD ve Sırpların arası iyi değil . İnsallah böle bişi olmaz ama Gürovic bu ..

Beyler çok akılmayın şimdiden. Herşey olacağına varır.

Riskli bir kadro bu kadro ama bu kadronun kalitesininde sınırı yok, potansiyelininde. Ama işler sarpa sararsa heh ozaman batarız.

Ama şimdien endiişelenmenin, düşünmeninn manası yok.

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":294ccini]bu adam milliyetçi de zmanında ismini malatras olarak değiştirip yunan pasaportu aldı yani sonuçta abd konsolosluğuna canlı bomba olarak girmeyecek rahat olun
ABD konsolosluğu derken aklıma bişi takıldı . Bu adam Amerikalılarımızla sorun yaşamasın ? Bildiğimiz gibi ABD ve Sırpların arası iyi değil . İnsallah böle bişi olmaz ama Gürovic bu ..[/quote:294ccini]
abd yi geçtim zizic hırvat

adama bildiğiniz ron artest muamelesi yapıyoruz ya ada sorun filan yaşamaz sonuçta graves ve strickland bush'un torunları değil ve olanlar da çok umurlarında değildir bence ki gurovic de bunun farkındadır...ayrıca basketbolda bu tür şeyler pek olmaz bunu biraz oynayan bri anlar zaten...sahaya çıktığın anda herşey geride kalıyor