Milan Gurovic

Re: Milan Gurovic hakkında bilinmeyenler!...

mustafakaya' Alıntı:
Burak Barut' Alıntı:
Milan Guroviç soruları soran arkadaşı dövmediyse kimseyi dövmez :)
Bencede :)
Soruları soran arkadaşımız Memetcan Demiray, kendisi iyi bir gsbasket üyesidir, vede çok mütevazi bir insandır.
Gurovic ona yapacağı en ufak bir harekette beni karşısında bulur :)

Mehmetcan Abi soruları gazetici gibi değil taraftar gibi sormuş...

Bir kaç örnek vereyim.

İnternette maç grüntün var.Rakibini dövüyorsun! Bunu gören herkes senin saldırgan olduğunu düşünüyor.Buna ne diyorsun?

Bazı taraftarlar burada da adam döveceğinizi düşünüyorlar!

Politika konuşmayacağızdemiştik, zaten işimizde bu değil.Ama taraftarlar senin transferinde iki gruba ayrıldı, biliyor musun?

Basketbolu seven, salona gelen gençler, senin transferine sevindiler,inanamadılar! Daha çok futbolla ilgilenen orta yaş civarı taraftarlar ise senin politik kimliğin nedeniyle transferine karşı çıktılar.

İstediin foruma üye o, istediğin gazetede yazar ol böyle sorular sorulmaz.

Heyecanınızı kesiyorum kusura bakmayın :)

İşte tam metin (soru yani :) )

Murat Özyerin beklentisi ne senden ?

--->> Sayı atabildiğimi biliyor. Pres gücümü biliyor. Ama şu anda önüme bir kağıt uzatın ve diyin ki ; " G.Saray Café Crown şampiyon olacak ama M.Guroviç sadece 1 sayı atacak " hemen imzalarım.

Gurovic'in değeri gözümde giderek artıyor. Hırslı oluşu,şampiyonluğa bu kadar inanması,Galatasaray Taraftarına bir nevi Türk Milletine olan saygısından dolayı diyecek söz bulamıyorum.Umarım bu sözlerini fiilen gerçekleştirir biz de Gurovic'in ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu görmüş oluruz -ki ben buna inanıyorum.

aslında çok kilit oyuncu fakat onun kilit adam olmasını sağlayacak olanlar biziz...yani kilit oyuncu biziz 8)

valla herkes ırkçı agresif falan diyor ama nedense bana çok sıcak kanlı geldi. resim çekinmek istedik. tabii ki. anlaşılan Galatasaray2ı bayya sevmiş

[/quote]Soruları soran arkadaşımız Memetcan Demiray, kendisi iyi bir gsbasket üyesidir, vede çok mütevazi bir insandır.
Gurovic ona yapacağı en ufak bir harekette beni karşısında bulur :)[/quote]

üyelerden arattırdım öyle biri yok.kayıt olduğu ismi söyleyebilir misin?

Soruları soran arkadaşımız Memetcan Demiray, kendisi iyi bir gsbasket üyesidir, vede çok mütevazi bir insandır.
Gurovic ona yapacağı en ufak bir harekette beni karşısında bulur :)[/quote]

üyelerden arattırdım öyle biri yok.kayıt olduğu ismi söyleyebilir misin?[/quote]Ajan senii, ben üye diyorsam üyedir.

Lan şuan online, allah seni davul etsin.

Çorum'dan herkese selam :)

Öğle yemeğini yedik, takımla birlikte maçı bekliyoruz artık. Resmi sitede tüm detayları izleyebilirsiniz. Salondaki internet sorunu çözülürse yine resmi sitede canlı anlatım yapacağız. En kötü ihtimalle periyot sonuçlarını vereceğiz, bilginiz olsun!

Eyüp'e güzel sözleri için teşekkürler...

Milan gerçekten de çok iyi niyetli, sempatik, güleryüzlü biri gibi görünüyor. Yani kimseyi dövdüğü falan yok :) Umarım bugünkü maç başta olmak üzere takıma büyük katkı sağlayacak.

Bu vesileyle herkese selamlar ve güzel sezonlar!

Memetcan Demiray' Alıntı:

Öğle yemeğini yedik, takımla birlikte maçı bekliyoruz artık. Resmi sitede tüm detayları izleyebilirsiniz. Salondaki internet sorunu çözülürse yine resmi sitede canlı anlatım yapacağız. En kötü ihtimalle periyot sonuçlarını vereceğiz, bilginiz olsun!

Eyüp'e güzel sözleri için teşekkürler...

Milan gerçekten de çok iyi niyetli, sempatik, güleryüzlü biri gibi görünüyor. Yani kimseyi dövdüğü falan yok :) Umarım bugünkü maç başta olmak üzere takıma büyük katkı sağlayacak.

Bu vesileyle herkese selamlar ve güzel sezonlar!
Memetcan selam dostum!
Başarılar size.

Memetcan Demiray' Alıntı:
Milan gerçekten de çok iyi niyetli, sempatik, güleryüzlü biri gibi görünüyor. Yani kimseyi dövdüğü falan yok :)
abi sana katılıyorum. bazı yabancılar bu sevgi gösterisine pek alışık değiller sanırım biraz soğuk kaldılar. ama gurovic öyle değil. hal hatır sorduğunda cevap veren resim çektirmek istediğinde poz veren ve bunu severek gülümseyerek yapan bir sporcu. inşallah takıma daha da çok katkı yapacak

Re: Milan Gurovic Hakkında Bilinmeyenler.

Gurovic'e çok oynadı BJK'lılar. Go Home'lar Bosna'lar Kosova'lar havada uçuştu. Milan ise rahattı. O sırada yanında oturuyordum. Kimse merak etmesin son derecek rahat ve güleryüzlü bir insan. Ve Milo ile beraber tribünle baya ilşki kurdular. Çorumlular sevdi ikisini İstanbullular da sevecek ;)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Gurovic'e çok oynadı BJK'lılar. Go Home'lar Bosna'lar Kosova'lar havada uçuştu. Milan ise rahattı. O sırada yanında oturuyordum. Kimse merak etmesin son derecek rahat ve güleryüzlü bir insan. Ve Milo ile beraber tribünle baya ilşki kurdular. Çorumlular sevdi ikisini İstanbullular da sevecek ;)
Bencin 12. sırası senindi galiba. 8)

Eehehe yok ya dün BJK-CASA maçı sırasında pota arkasında maçı izliyorduk onlar da geldi oraya. O sırada maçı bıraktılar ona bağırdılar :) İlk maç çıkışı da bağırdılar ama Gurovic çok rahat. Ben çok sevdim ;)

Hem oraya da otursam Mithat abi derdi bu ne amatörlük diye :)

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":cb0jb5y7]Gurovic'e çok oynadı BJK'lılar. Go Home'lar Bosna'lar Kosova'lar havada uçuştu. Milan ise rahattı. O sırada yanında oturuyordum. Kimse merak etmesin son derecek rahat ve güleryüzlü bir insan. Ve Milo ile beraber tribünle baya ilşki kurdular. Çorumlular sevdi ikisini İstanbullular da sevecek ;)
Bencin 12. sırası senindi galiba. 8)[/quote:cb0jb5y7]
murat hoca keremi 13. adam diye yada teknik kadroya alsa iyi olur. murat hoca'dan iyi analiz etmiş takımı

Re: Milan Gurovic hakkında bilinmeyenler!..

Birileri onu benchte unutamzsa bu takimi sirtlayan adam olacak.
Gel gor ki talihsiz. Herif agzini acmadi, sadece tek roportaji var.
Maca dovmesini kapatarak cikiyor, cikacagini soyluyor.
Ama aldigi süreye bakin.

Yukardaki bannerdaki gibi "Unutmayacagiz"

Benchte unutulan oyuncunuzu lutfen salon cikisinda danismadan isteyiniz.

Bulent Karpat takimi buraya getir.

Re: Milan Gurovic hakkında bilinmeyenler!..

Merak etmeyin, kimse Milan Gurovic'i unutmaz. Milan Gurovic 25 yaşında değil, ondan 40 dakika sahada kalmasını bekleyemezsiniz. 33 yaşından sonra ne kadar fazla süre alırsa o kadar çabuk tükenir. Onu verimli kullanmak lazım.

İlk maçta 32.58 dakika ilk beş başlamış 73-88 muğlubiyet, ikinci maçta 28.08 dakika ilk beş başlamış 85-81 mağlubiyet, üçüncü maçta 23.41 dakika kenarda başlamış 58-97 galibiyet...

Bu mevzuyu başka bir konuda açıklamaya çalışmıştım ama, tekrar kısaca izâh edeyim. Milan Gurovic gençliğindeki kadar aktif değil, bilhassa savunmada kendisini dinlendirerek oynuyor. Bu haliyle Gurovic'i her maç 35-40 dakika oynatmak takımı sabote etmektir. Gurovic, büyük maçlarda oyuna daha çok asılır, savunmada daha gayretli oynar fakat, ondan her maç aynı performansı beklemeyin. Son yıllarda onu takip etmiş olsaydınız bunu rahatlıkla görebilirdiniz.

Gurovic'in en verimli olacağı süre kanımca maç başı takriben 25 dakikadır. Daha fazlası takım savunmasına zarar verir.