Milan Gurovic

Re: Gurovic Galatasaray'da

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Yalnız spikerin tepkisi süper ''Oy,oy...'' Demek ki adam kafasına esince kimseyi tanımıyor. Arkadan tribünler Milan Gurovc tezahüratına hemen başlamış. Yalnız adam çıldırınca hiçbir şey dinlemiyor. Biz bunu daha çok oyununa yansıtmasını tercih ederiz. Seyirci ile havaya girdiğinde bizi sürükleyecek bir adam. Artık maçlarımız daha heyecanlı olacak...
NOT: Eyüp Abi Zizic'in imza töreni nerde yaılmıştı?

cafe crown çadırı mecidiyeköy

bu arada gurovic in transfer haberini
8.8.2008 de almışız bende şimdi bilgisayarda tarihe bakınca farkına vardım
ilginç tesadüf

Arkadaşlar bu transfer süper ya.Mirsad eğer fb'den gitmezse işi kötü.Yoksa guroviç onu evire çevire döver.Birde milojeviç gelirse süper olur.İLK 5 graves-tufan-guroviç-milojevic-hüseyin süper vallahi.Birde bu iki ismin istatistiklerini birisi verebilir mi?Takımımıza hayırlı olsun.
Arkadaşlar galiba guroviç i rusların elinden aldık herhalde süper valla yönetim süper iş yaptı.

benim anlamadığım bişey var bizim 4 numarada bir sıkıntımız yokmu aldığımız 2 oyuncuda 3 numara 4 numarada sadece ziziç lemi idare edeceğiz

Şamil Kılıç' Alıntı:
benim anlamadığım bişey var bizim 4 numarada bir sıkıntımız yokmu aldığımız 2 oyuncuda 3 numara 4 numarada sadece ziziç lemi idare edeceğiz
milojevic 4 numara pf
milan gurovic 3 ve 4 numara da oynayabiliyor sf/pf

Resmi sitede açıkladı arkadaşlar

Galatasaray Cafe Crown, bugün Avrupa?nın en önemli oyuncularından Milan Gurovic ve Dejan Milojevic? i renklerine kattı. Önümüzdeki sezon için daha önce Marshall Strickland, Antonio Graves ve Andrija Zizic ile anlaşan erkek basketbol takımımız, iki Sırp yıldız ile yabancı transferini noktaladı.

kaynak : galatasaray.org

Bu arada Guroviç alıırsa alınacak 5. yabancı nispeten vasat bir oyuncu olur diye düşünmüştüm ama hiçte öyle olmadın :)

Yönetimi tebrik edelim öncelikle :claps

2 yıldır 3 numarasız oynayan takım bu bölgeye susuzluğu giderecek kana kana içilecek izlenecek birisini getirdi, çokta iyi yaptılar :)

Ama dile getirildiği gibi Ziziç ile sorun yaşamazlar umarım ve ligdeki diğer Bosnalı ve Hırvat oyuncularla da umarız bir sorun olmaz.Tabii ki umduğumuz gibi herşeyi enine boyuna tartışıp o şekilde karar alınmıştır.

Ama bu yıl bizden basına iyi malzeme çıkacak gibi duruyor Guroviç'in o işaretini hep beklerler bunlar çoğu zamanda benzetirler konu çıkarmak için...

Bu yıl idmanları olabildiğince izlemek gerekir malum hastanaye falan gidenler olabilir :)

Diğer transferde Avrupa'nın 1 numaralı Liginin önemli takımlarından birisinin çok tecrübeli bir oyuncusu, o da çok faydalı olacaktır.

M.ÖZYER, hocamızı tebrik ediyorum tek eksi noktası yine 1 numara'ya tecrübesiz ve savruk birisi ile başlaması oldu ama o da kampta tutmayabilir değiştirebilir o yüzden deneyip görecektir.

Avrupalı tercihleri çok iyi bu yıl.Üstleri zorlayabiliriz bu 2 transfer ile ama 1 numara büyük soru işaretleri?

Doğum günümde bana GUROVIC hediye eden tüm herkese teşekkürlerimi borç bilirim allah razı olsun eyvallahhh :)

124 oldu Eyüp abi.Galiba bu bir rekor.