Milan Gurovic

Re: Gurovic Galatasaray'da

Abi ne zaman geliyorlar ve imza töreni ne zaman? Bir bilgi var mı?
Öyle oyuncular aldık ki hala inanamıyorum. Herkese çok teşekkürler. Umarım doğru basketbolu ve sistemi oynayarak hedefe doğru yürürüz...

Arkadaşlar bu Milan Gurovic varya resmen fenerin belalısı olacak buraya yazıyorum.

A.İpekçi?de fener seyircisi çıldıracak, o sahadaki biz olacak, 10.000 kişiyi tek başına püskürtecek göreceksiniz!!!

Bazen çok kızacağız belki ona ama şunu bilelim çok özel bir transfer yaptık, tek başına bir takımı yıkabilecek bir adam aldık.

İddaa ediyorum bu adamı izlemeye FB liler Bjk liler gelecek, hatta özel bir tribünü olacak diyebilirim.

Uzun lafın kısası bu sene ADRENALİN problemimiz olmayacak

Suan cok iyi ama bir o kadar da riskli kadro kurduk . Bu konuda yönetime ve teknik heyete cok büyük görev düşüyor . Mliojevic i bilmem ama Gürovic kavgacı bir oyuncudur onu dizginlemek yönetimin görevidir . Bu güzelim kadro huzursuzluğu haketmiyor

Gurovic'in gelişiyle Agustusun papucu dama atılmasın :) :)Şaka bi yana Agustus canlı canlı Gurovici izlerse Caferağada feci şeyler olabilir :p

Bu transferlerin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm yöneticilerimize Teşekkür Ediyorum.Çok iyi bir takım kurdular.

Bundan sonra artık top biraz da bizde.Klavye başında çok salladık yöneticilerimize.Ama onlar ellerinden geleni bence fazlasıyla yaptılar.Artık salonları doldurmanın zamanı gelmiştir.İlk olarak 2 oyuncumuzun imza törenine olabildiğince kalabalık gitmeliyiz.

Bu sene baskette DOUBLE bekliyorum....

Fener maçlarında yıldız olabilir yapısı buna çok müsait :)

1. olasılık ki en güçlü olasılık bu çirkef ve provakatör seyirciler oyuncunun üzerine oynayacaktır.Pankart ve söylem bile hazırlar bunlar.Birde başa baş giderse maç tamamdır kim tutar GUROVİÇ'i :) Akatlarda da olabilir bu olaylar.

2. Gerçekten kendini maça verirse büyük maçları iyi oynayan ve motive olan birisi.Maç kazandırır bize.

Ama ben Guroviç'in sadece FBÜLKER maçlarına indirgenmesine anlam veremiyorum :?

EFES, TELEKOM, BJKCT maçlarında da iyi oyunlar çıkaracaktır.Heleki EFES maçlarından fazlasıyla ümitliyim :)

Guroviç in videosunu verebilecek olan var mı?Verirseniz sevinirim.Yalnız vtunnel.com olanından vermeyin açamıyorum çünkü ordan nasıl açılacağını bilmiyorum.

allahım ya memleketteyim fazla internete bakamıyoprum bi baktım süper 2 transfer hemde dee gibi ne yapacağı meçhul isimler değil direk avrupa basketbolunu bilen eurolig oyuncuları helal olsun yönetime helal olsun çok mutluyum

Psikopat Guroviç artık bizim için oynayacak.Süper transfer.Gelsin bakalım şimdi karşı tarafın oyuncuları. :hi :hi

Can Abi yanlışın var. milojevic saf bir 3 numaradır ama 4 numarada oynar aynı gurovic gibi. Yoksa ben mi yanlış biliyorum.

Yanlış anlama abi. bir sayfada bir abi ''yıllardır özlemini çektiğimiz saf bi sf'' yazmıştı da ondn dedim. hani boyu da 2.01 olunca. sağol.

Oğuz Uzun' Alıntı:
Yanlış anlama abi. bir sayfada bir abi ''yıllardır özlemini çektiğimiz saf bi sf'' yazmıştı da ondn dedim. hani boyu da 2.01 olunca. sağol.
yok oğuz yanlış anlamadım
milojevic undersize bir oyuncu hatta nba olamamasının sebebi de bu
çok yetenekli çok akıllı olmasına rağmen poziyonuna göre boyu çok kısa

O yazılan Gurovic'ti Oğuz. Ya mantık olarak baktığında garip geliyor ama 207'lik Gurovic 3 numara 201'lik Milojevic 4 numara :)