Milli Takım Kampında SKANDAL!

Emir Preldzic ve İlkan Karaman + stafftan bir kişi Göksenin'i yanlarına çekip senin geleceğin Galatasaray'da yok, aklını kullan oradan kaçmaya bak gel Fenerbahçe'ye diyorlar, bu olayın üstüne gidilmeli ve bilgi kesin! Sesimizi duyuralım çok önemli bir konu, milli takım Avrupa Şampiyonası için maçları oynarken bu olayın yaşanması işin ayrı bir boyutu. Ya Emir ve İlkan milli takımdan kovulacaklar, ya da milli takımdan Göksenin'i çekip alacaz o kadar kolay iş değil bunlar!

Açık ve net; Göksenin çıkacak yaşadıklarını anlatacak. Olayın böyle saman alevi biçiminde alevlenip sönmesine izin verilmemeli.
Tanju ve Şamil'e güvenim sonsuz. Eğer bu bilgiler ilk ağızdan geldiyse ve yönetim buna rağmen sessiz kalırlarsa onlara da yazıklar olsun

Sonra Galatasaray taraftarı niye Milli Takıma destek vermiyor derler. Daha çok beklerler böyle bir şeyi ! Emir ve İlkan'ı kovmasınlar. Biz çekelim bütün oyuncularımızı kabak gibi kalsınlar !

Sosyal medya çığ gibi büyütür olayları. Kullanalım bu gücü. Lütfen herkes yazsın. Her Galatasaray'lı destek verecektir. Yüklenelim elimizden geleni yapalım. #OyuncularımızıGeriÇağırıyoruz @GalatasaraySK

Ergin Ataman da dahil olmak üzere yetkili kim varsa el atmalı artık duruma..Suyu çıkmaya başladı ve böyle sessiz kaldıkça,üstüne gitmedikçe yanlarına kar kalmaya devam edecek..

Bunla ilgili organize tepki ortaya koyalım.Ve emir prazic ve İlkan'nın ipliğini pazara çıkaralım.Gökseninde gerekirse çıkıp konussun.İgrenç olaya bak. yahu.Tabi gerçekse.

Hadi tamam o İlkan ve Emir 2 tane ş.......z . Ama bunlara milli takımdan bir staffında katılması kesinlikle kabul edilebilir bir şey değil bunlara kesinlikle cevap verilmeli hem yönetimden hemde TBFden. Bu olaydan kolay kolay yırtamazlar herhalde.

Eğer bilgi gerçekten kesinse (burda Tanju abiye bir şey demiyorum, haberi verenlerin yanılma payı yoksa) hem tüm oyuncularımızı (altyapılar dahil) milli takımdan çekmeliyiz, hem de o staff kadrosunu dağıtmalıyız. Ama gerçekten kulüp olarak tepki göstermek lazım, üç beş kişinin demesiyle olacak iş değil bu.

Murat Özyer ve Ergin hoca açıklama yapmalı bu konuda. Göksenin'i değil sadece Furkan'ı da milli takımdan geri çekmeliyiz. Yönetim'de masaya yumruğunu vurmalı.

Staff'daki karaktersiz kim ise onunda istifa etmesini sağlamalıyız. Milli takım , milli takım olmaktan çıkmış Fenerbahçe Ülker olmuş.

Bazılarına saygı duysam da köküne kadar Fenerbahçelilerin ele geçirdiği bir Milli takımın içinde böyle şeylerin olması anormal gelmiyor. Göksenin ve Furkan'ın da ben böyle oyunlara geleceğini sanmıyorum. Kuduracaklar sonunda ama bu haddini bilmezlere de hadlerini bildirmek gerekiyor.

Kulüp açıklama yapıp adı geçen oyuncuların gerekli cezalar almaz ise oyuncuları da geri çekeceğini söyleyip uyarmalı

Aynı olay Furkan Aldemir'e de yapılmış ve onu da şu an bir başkasından teyit ettirdim. Hadi bakalım bu işten de sıyrılın rahatça. Stafftaki kişiyi de öğrendim ama ismi aldığım kişiye söz verdim o kişi hakkında, ondan şimdilik yazmayacağım

Aynı olay Furkan Aldemir'e de yapılmış ve onu da şu an bir başkasından teyit ettirdim. Hadi bakalım bu işten de sıyrılın rahatça. Stafftaki kişiyi de öğrendim ama ismi aldığım kişiye söz verdim o kişi hakkında, ondan şimdilik yazmayacağım

Ne sıyrılması Tanju? Adamlar ahlak dışı transferlerine tek kelime edemiyorlar. Nerede onlarda o milli duygu? Nerede onlarda o gurur?

O ahlaksızlığı yapan 'staff' da Barbaros Akkaş'tan başkası değildir. Bütün bu pis işlerden tiksiniyorum. Umarım resmi site bizleri tatmin edecek öfkeli bir açıklama yapar.

Murat Özyer twitter'da yazdığı 1 cümle ile geçiştirmeyecek, gerekirse Furkan ve Göksenin'i de alıcak yanına basının karşısına geçecek. Hadi Preldzic ve İlkan karaktersizlik yapmışlar ve sınırlarını aşmışlardır ama milli takım staff'ından birinin bu konuşmaya dahil olması büyük skandal, istifa sebebi.

Yeter artık, YETER!

Pısırık bir Galatasaray görmek istemiyorum artık. Şu olay karşısında yeri göğü yıkmamız lazım. Yeter lan Allahsızlar!

Twitter'dan @GalatasaraySK'ya ve kulübe mail atalım. Gündeme otursun bu konu, şerefsizler yaptıkları şerefsizlikte boğulsun.