Milli Takım Kampında SKANDAL!

Ben tanjevic yönünde duyum aldım doğru veya değildir inanıp inanmamak size kalmış arkadaşlar. Ayrıca Göksenin ve Furkanda Galatasaray'a güvendiklerini ve Galatasaray da mutlu olduklarını net söylemişiler.

Her alanda spora pisliği getiren malum külüp artık cezasız kalmamalı.Ceza almadığı sürece böyle pislik işlerin içinde yer almaya devam eder.Hani bizim çok güzel bir sözümüz var.BİLMEDİĞİMİZ TEK OYUN MASABAŞI OYUNLARI...

Göksenin ve Furkan mutlaka konuşmalıdır. Bu pis düzenek ortaya çıkarılmalıdır ve bu da Göksenin ve Furkan' ın elinde. Lütfen konuşun, şu pis oyunu bozun. LÜTFEN...

Hiç şaşırmadım açıkçası bahsedilen kulüp her hafta karakterini belli etmeye çalışıyor sanırım buda işin milli takım boyutu.
Herkeste İlkan karaktersizliği var zannediyorlar ama oyuncularımızın onlara verdikleri cevap ve Galatasarayımızın göstereceği reaksiyon tokat olacaktır onlara.
Taraftar olarak bizde üstümüzde düşeni yapacağız tabi ki onlara karşı.Yaptıkları büyük yatırımın boşa gitmesi korkusu sarmış bunları ama korkunun ecele faydası yok.
Entrikalarınıza devam edin siz son sözü sahada söyleyeceğiz.

Haydi arkadaşlar tepkimizi ortaya koyalım ben twitterdan #OyuncularımızıGeriÇağırıyoruz yazdım herkes yazsın TT yapalım. Şuanda sinirden titriyorum bişeyler yapalım.

Arkadaşlar hem kulübe hem Murat Özyer'e twitterdan bu olayı duyurmaları için mesaj atmalıyız bol bol, twitterda duyurabilirsek yayılır sessiz kalmaz kulüp.

Ben #tarladaşikeparkedeayartma hashtagini yayacağım.

Böyle her branşta yaptıkları ahlaksızlıklar yanlarına kar kaldığı için nereye saldıracaklarını şaşırdılar.

@caglartorun

Göksenin Köksal - Furkan Aldemir || İlkan Karaman, kampta KESİNLİKLE böyle bir şey konuşulmadığını söylüyor. Bir de Özyer tweeti var tabii.

Hz. Ali der ki: ''Haksızlığa karşı susarsanız, hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz''

Eğer Göksenin susarsa, eğer Furkan susarsa, eğer yönetim susarsa, eğer biz susarsak..

Sadece hakkımızı değil, şerefimizi de kaybederiz. Bu şerefsiz, sütü bozukların kol gezdiği düzende kafamızı kaldırıp, dik duramıyorsak, isteyen istediği gibi at koşturuyor, kafamıza bir vurup ağzımızdaki lokmayı alıyorlarsa ve biz hala susuyorsak, biz de bu düzenin parçasıyız. Onların suçu zalimlikse, hak yemekse; bizim suçumuz da susmaktır, hakkımızı aramamaktır. Ve bu düzenin işleyişini devam ettirmesine izin verdiğimiz sürece, ses çıkarmadığımız sürece biz de ''şerefsiz'' sıfatıyla damgalanırız.

Şimdi ortada menajerlerin baskılarıyla, şerefsizlerin lobileriyle dönen bir düzen ve bunun içinde debelenen insanlar var. Ortada ne hak kalmış, ne hukuk kalmış, ne de ahlak.. Rekabet diye her şeyi yapan, her illegal, gayri-ahlaki işi mübah sayan bir zihniyet ve onların maşaları olan menajerler, federasyon ve insanlar var. Vakit, konuşma vaktidir. Vakit, sesi duyurma vaktidir.

Biz hala susuyorsak, biz hala o gelen baskıların etkisiyle acaba ne olur diye düşünüyorsak, vay bizim halimize..

Ve eğer biz bu olaydan sonra da susarsak, bize yazıklar olsun!

1- Eurolig sistemi bizim için hep sıkıntı olacaktır. Oyuncuların eurolig oynama isteği hep olacaktır galatasaray ilk önce bu sisteme itiraz etmeli bununla akıl çeliyorlar adamlar şampiyon olmazssa bile euroligdeler. Bu kadar haksız rekabet olurmu .

2- İlkan milli takımda çok süre alıyor bizim oyuncuların az süre alması oyuncuyu sıkıştırmadı o oyuncuda bir yerde pes edebilirki buna alet olan milli takımın koçu ve yardımcıları görevlileri galatasaray spor kulübü derhal istifaya davet ettirmelidir.

3- Aslında en büyük sorun turgay demireldir o koltuktan indirilmediği sürece fenerin hegomanyası basketbolda devam edecektir.

4- Bir kulüp bukadar küçülebileceğini tahmin etmiyordum ama oluyor işte.

5- Kulüp bu olaylara sessiz kalırsa biz sessiz kalmayacağız.

6- Fenere isim sponsoru olan ülkeride ayrıca kınıyorum bunlara nasıl müsaade edyor ayrıca ülkere karşıda bir pretosto eylemi hazırlanmalı. Onun ismi ile her yıl euroligde oynuyorlar.

Göksenin veya Furkan'ın basına açıklama yapacağını düşünmüyorum. Çıkıp "Evet, Emir ve İlkan bizi takımımızdan ayırmaya çalıştı." deme ihtimalleri bana biraz uzak geliyor. Hala böyle bir rezillik yaşandığına inanmak istemiyorum ama eğer yaşanmışsa bir şekilde ortaya çıkarılmalı ve Emir, İlkan ve Staff üyesinin yüzlerine milli takım kapısı sonsuza dek kapatılmalı. Ben oyuncularımızı çekme taraftarı değilim. 3-5 çapsızın yaptığı bir şey yüzünden Galatasaray oyuncuları milli formadan mahrum olmamalı. İşin ceremesini, oyuncularımızın akıllarına girmeye çalışanlar çekmeli.