Milli Takım Kampında SKANDAL!

Bana fedarasyondan Milli Takımlar danışmanı diye Gönül Hanım diye birinin telefonunu verdiler

414 77 00 dahilisi 1748 veya 1749 arıyorum.inatlada arayacagım.
Kulubüde arıyorum ama kulubumüzde telefonlara bakan yok.Hey Allahım yaaa...

Bizim çocuklar belli ki s...r çekmişler. Sonucunda da furkan hiç oynamadı, gökseninse çok az süre aldı. basketbol şubemiz çok acil olarak olaya el atmalı yoksa bu kansızlar canımızı iyice yakmaya başlayacak

Şamil, Tanju,

Söyleyin şu staffdaki ismi. Etik, gutik, milli takım ayaklarını bırakalım lütfen. Bu ibneler düşünmüyor, biz mi dert edeceğiz? Üzerine gidelim.

Böyle birşeyin üzerine gitmeliyiz, rezil etmeliyiz ama Şikeyi örtbas ettiler, bunu mu sorun ederler.

Bu iş gerçekten olayın b**unu çıkarmatır artık. O İlkan'ın da Emir'in de diğer staff daki ismi de Allah'a havale ediyorum. Umarım bu kaypaklıklarının sonucunu Allah gösterir onlara. Twitterda kulübe twit attım. Aynı şekilde bu konu hakkında fazla takipçili Galatasaraylı kişilere de twit attım ki daha çok kişiye ulaşsın

Çok ağır kelimeler kullanmak lazım bunların yaptıklarına,bizim koçumuz İlkan şu an milli takım kampında konuşmak doğru olmaz diyor ama ahlak yoksunları elimizden oyuncu çalıyor ve hala çalmaya çalışıyor.İşte aradaki ahlak ve anlayış farkı budur.Acilen ya Emirle İlkan kovulsun milli takımdan ya da biz oyuncularımızı geri çağıralım.Milli takımda oynamak şereftir,sorumluluk ister ve sen orda bir milleti temsil ediyorsun ama şaşırmamak lazım bir yanda Türk bile olmayan Emir bir yanda karaktersiz İlkan acaba milli takım,milli duygular ne kadar umurlarında da milli oyuncuya yakışır şekilde davranacaklar.Şaşırmamak lazım herşey beklenir bunlardan

En çok korktuğum umarım Göksenini ve Furkanı olumsuz etkilemez bu olaylar,ikisi de kariyerinin başında ve çok iyi bir sezon geçirdiler

O isim Barbaros Akkaş'tan başkası değildir. Yönetim için bir sınav daha umarım bu sınavdan da kalmazlar. Öyle bu işler Amrabat,Burak,Hamit transferleriyle bitmiyor ne yazık ki.

"Bakın İlkan'ın aklını böyle çeldiler. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Sorumluluk bizde değil." gibi düşünmemizi isteyen, İlkan olayındaki iş bilmezliğin sonuçlarından kurtulmak isteyen kişiler tarafından böyle haberler servis ediliyor olabilir mi?

Burda yazdığımızla kalmasın, neler yapabiliriz kişisel olarak, toplu olarak onla ilgili bir yol haritası belirlensin ve bu kansızlara en sert tepki verilsin. Bu sadece taraftar bazında olmamalı tabii ki yönetimde masaya yumruğunu vurmalı ve; ya o kansızlar milli takımdan def edilmeli ya da biz oyuncularımızı çekmeliyiz.

Arkadaşlar bizim oyuncularımızın da Twitterdan falan üstüne gitmemek lazım bu konuyla ilgili bence, baskı oluşturmaya gerek yok zaten söylenenlere kanacak isimler değiller

Federasyonun önünde bir açıklama yapalım olmadı bir siyah çelenk koyalım bu olayın sonu kötüye gidiyor.yarın yapılması daha iyi olur bugün olay iyice duyulsun gerekli çoğunluğu toplayalım.

En basidinden girin resmi siteye, kulübe mesaj atın. Twitter hesabınız varsa Murat Özyer, Ergin Ataman ve GalatasaraySK'ya tweet atın. Hesabınız yoksa da alın, birkaç dakikalık iş.

Milli takımda resmen şerefsizlik yapılıyor. Bu olaya da göz yummamalıyız. Ne olacaksa olsun, can sıktı artık bu Fenerbahçe yalakalığı.