Milli Takım Kampında SKANDAL!

Murat özyer twitinde iş yapmaya çalışıyor . Sen sahaya ineceksin gerçi aman yarın birgün federasyonda görev alırım beklentisi olanı değil galatasaray için gözünü karartmış kişileri göreve getireceksin beklentisi olanı değil.

Hele şükür olay basına düşmeye başladı. milliyette haber var. Basına düşmesi bizim için önemliydi.

Bizim oyuncular umarım yedikleri baskı sonucu yok böyle şey demezler umarım.

O kadar olay dönüyor ne ergin ataman ne murat özyer ne lutfi arıboğan çıkıp da tek bir açıklama yapmıyor. İşinizi ya düzgün yapın ya da '' biz bu işi yapamıyoruz'' deyip bırakın görevinizi. Bazı arkadaşların dediği gibi Göksenin ve Furkan eğer böyle birşey başlarından geçmiş ise çıkıp delikanlı gibi açıklayacaklar.

Ben Emir ve İlkan'ı anlarım. Ama milli takım teknik kadrosundan biri bunu yapıyorsa o kişinin basketbolla ilişiği kesilmelidir.

@canisbakan

Harun Erdenay ile konuştum; hayli üzgün, "İddialar doğru değil. Oyuncuların morali bozuluyor. Bayrağı taşıyan takımı karalıyorlar" dedi.

Benimde aklımada ilk o geldi.Olabilir.

Bu büyük bir olasılık.Transfer zamanı vs. birçok şey bunu işaret ediyor.Ama benim aklımda ki , İlkan'ın karaktersizliğinin yanında bizim bu konuda ki ihmalimizdir.Bu küçümsenecek bir ihmal değil , gelecekte yapılabilecek bir çok hatanında haberciside olabilir.Ki daha önce Domurcant olayındada buna benzer bir ihmal söz konusu olmuştu.Şimdi bu haberlerin doğruluğunu kabul ederek sesimizi duyurmalı , en kötü Etik Kurulu'nun devreye girmesini beklemek lazım.Ayrıyetten bunun için en önemli Kanıt olan Göksen'ini de kullanmamız lazım.Düşünmesi bile iğrenç olan bu plana cürret edenler kesinlikle cezalandırılmalı.Benim merak ettiğim , bu haberler doğru ise , yaşanan olaylar sırasında Göksenin'in tutumu ne olduğu?İlkan gibi karaktersiz bir davranış değilde , İçimizden biri gibi davranmasını gönülden diliyorum.Şayet nereden çıktığını kendiside gayet iyi biliyordur.

@canisbakan

Harun Erdenay ile konuştum; hayli üzgün, "İddialar doğru değil. Oyuncuların morali bozuluyor. Bayrağı taşıyan takımı karalıyorlar" dedi.

Bir saniye.Onun bu şekilde cevap vermesi normal , bu bir şeyin göstergesi veya cevabı olamaz.Eğer Harun bey bu durumdan haberdar olsaydı o zaman kendiside gereğini yapardı.Bu saman altından yürütülen şeyler.Gerçi , Kendisi Göksenin ile mutlaka görüşmüş ve ona göre cevap vermiştir.Bu durumda ortada 2 seçenek var.Ya Göksenin Milli takımda kaos yaratmak istemedi , kamptan sonra konuşacak.Yada Kendisine gelen teklifi cazip buldu.Başka bir seçenek göremiyorum çünkü ben.

2- Yaklaşık 15 gün önce FB yöneticisi Semih Özsoy, İlkan Karaman’a menejeri olan BEO Basket'in fikirleriyle haber gönderiyor. "Galatasaray'da önünde 2 oyuncu var, bize gelirsen seni oynatacağız. Ayrıca Galatasaray'dan aldığı paradan fazlasını vereceğiz, eğer sen tamam dersen seni transfer etmenin de bir yolunu bulduk." diyor. İlkan Karaman da bunun üzerine bu teklife evet diyor.

Emir Preldzic ve İlkan Karaman + stafftan bir kişi Göksenin'i yanlarına çekip "senin geleceğin Galatasaray'da yok, aklını kullan oradan kaçmaya bak gel Fenerbahçe'ye" diyorlar.

.

Harun Erdenay'dan ne söylemesini bekliyorsunuz, hem de eleme grubu maçları oynanırken? Geçen sezon üst düzey basketbol oynamış iki oyuncu değilde hala İlkan ilk beşte başlıyorsa şikesporlu olmak milli takım forması için yeterli bir referans olmuş oluyor. Maç oynamayan kalecileri A milli takımda direkt onbir çıkar, Furkan forma alamaz. Alıştık artık.

İnanılmaz rezilliklerle dolu, haysiyetsizlik taşıyan bir konu. Hepimizin sinirlerini bozuyor ancak bizim için çok kıymetli olan oyuncularımızı ortaya atmadan taraftar olarak sahip çıkmamız lazım. Onlardan kimsenin bir şey beklememsi lazım. Sadece yanlarında olduğumuzu hissetmeli. Böylece haysiyetsiz rakiplerimizden ayrılır, gerçek bir Galatasaraylı gibi davranırız. Oyuncularımıza misyon yüklemeden kendi mücadelemizi vermeliyiz. Genç oyunculara en güzel söz alt yapımızın mantrası:
"Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir..."

Arkadaşlar sakin kafayla düşünce bu iddia bana çok inandırıcı gelmedi açıkçası hepimizin bildiği gibi İlkan olayında yönetimin büyük bir hatası var ve bugün de TBF'nin İlkan olayında FB'yi haklı bulduğu haberleri gelmeye başladı. Bence bizimkiler bu iddiayı ortaya atarak bakın İlkan'ı da bu şekilde ayarttılar demeye getirdiler lafı. İnşallah bu düşüncelerimde haksız çıkarım ama ben böyle düşünüyorum

Eleme grubu maçları başladamadan hemen önce bir klüp milli oyunculardan birini sir spekülasyonun içine çekiyor Harun beyden ses yok...Her nedense şimd, jet hızı ile açıklama geliyor.

Nevriye,engin ve wild card olayları bunların zoruna çok gitmiş belli o yüzden böyle pislik işlerin içine daha çok girerler bence onun için malum külüpden böyle ataklar bekliyorum daha.

Bu şerefsizlerden ne beklersin futbol basketbol ... Ahlaksızlık diyince akıllara artık Fener geliyor be .. Yıllar öncesinde bizden Nevriyeyide böyle almadılar mı bir takım karekterden bu kadar mı yoksun olur ya ..