Milli Takım Kampında SKANDAL!

Basketfaul sitesinde Çek Cumhuriyeti maç yazısı şu şekilde bitmiş

"Tanjevic'e son bir not: Milli maç zamanı sadece işinle ilgilen.. Birileri ona bunu tercüme ederse, ne dediğimizi o anlar.."

Bu mu şimdi büyük antrenörün, ulu bilgenin yönettiği takım. Her topu eline alan kafasına göre takılıyor. Tam bir sistem takımı olduk bravo!

Asli görevi fenere dalkavukluk etmek olan birinden ne beklenirdi ki.

Esas büyük rezaleti Tanjevic La Gazetta Della Sport'a verdiği röportajda yapıyor. "Enes'i milli takıma alıp onu yetiştirip, NBA'deki hocalarına iyilik yapamam!!" diyor. Burada Enes yerine Furkan, NBA yerine GS'ı koyun, resme gene bakın. Milli takımın bu kadar rezil olduğu içeriden oynayamadığı maçlarda bile Furkan'ı kullanmadı. Eee Furkan'ı milli takımda yetiştirip Antrene edip GS'a fayda sağlayamaz. Tanjevic'in olaylara bakış açısı bu. Hayır antrene etmesin biz onu yaparız da o zaman Göksenin'i Furkan'ı oralarda neden tutuyor? Kemal Dinçer'den Semih Özsoy'dan listeyi alsın. FB'nin yerlilerinin hazırlık kampı gibi değerlendirsin FB'li ve FB'li olma adayı oyuncuları.

İşte olaya bakış açım buydu. Furkan-Göksenin hakkındaki bu iddiaları da duyunca netleştim. Demek ki Furkan ve Göksenin de "FB'li olma adayı" kontenjanından çağrılmış milli takım kampına. Ama olay ters tepince maçlarda değerlendirmemeyi tercih etmiş. Eee Tanjevic milli takım antrenörlüğünün amacını La gazetta'ya anlatmış üstte yazıyor o ayrıntı...

Tamam onlar bunları yapmıs pekı sen kulup olarak bırsey yaptın mı? yok. GALATASARAY ısen cağırırsın oyuncularını sartlar ne olursa olsun alırsın bılgını cıkar acıklama yaparsın tepkını koyarsın. Ama bunu yapmak ıcın guclu yonetıcılerın olması lazım. Oda bızde malesef yok sankı.

Artık gram desteklemiyorum Milli Takımı.

Nedir bu Galatasaray düşmanlığı !!!

Furkan gibi genç takımlarda Avrupa'yı dize getirmş bir oyuncuyu pota altında sertliğe ihtiyaç duymana rağmen benchte bekletiyorsun.Ne hücumu ne de savunmayı bilen baketboldan gram anlamayan İzzet'i oynatıyorsun.

Söylenilecek birşey yok...

Arkadaşlar ne oluyor Türk Milli takımı her ne olursa olsun biz Galatasaraylılar için ilk sırada gelir önemli olan formadır o ay yıldızdır. Desteklememek ne demek bunlar Fenerbahçe taraftarının dili. Yapmayın lütfen iki üç işgüzarın karaktersizliği yüzünden milli takımı desteklememek demek ordunun içinde hainler olduğundan dolayı askeriyemizi desteklememekle eşdeğerdir bence. 3-5 kendini bilmez yüzünden milli takıma sırt çevirmek bize yakışmaz...

Eğer Milli Takım tamamen bir kulübün etkisi altına girmişse neden destekliyeyim. Sanki o formayı bayrak için giyiyorlar. Para için giyiyorlar. Bizim ülkemiz gibi daha başarı olmadan ödül veren bir başka ülke var mıdır? Dünya Şampiynasında final oynarlar 28,5 milyon tl alınır. Tabi para nasıl dağıtıldı kim ne kadar aldı bilen yok. Usain Bolt olimpiyat şampiyonu olur 27 500 dolar alır bizimkiler olur 2000 Cumhuriyet Altını alır. Ardından da kimse desteklemiyor edebiyatı yapılır.

Desteklemem çünkü olay öyle bir yere geldi ki bazı kulüplerin -tabiri caizse - arka bahçesi oldu . Gerçekten heyecanlandırmıyor artık erkek basketbol milli takımı beni .

Valla şu ülkede şike soruşturması süreci denen bir şey yaşadık. Ne futbol ne de basketbol milli takımları umrumda bile değil. Hatta şu son olaylardan sonra umarım olabilecek en kötüsü olur da Tanjevic haysiyetsizi gider.

Önemli olan Galatasaray, gerisi boş.

Ben hala Furkan ve Göksenin'in, bu beyin yıkama girişimlerine karşı nasıl tepki verdiğini merak ediyorum. Benim için önemli olan bu. Bu olayı buraya taşıyan abilerimizin Furkan ve Göksenin'in reaksiyonlarını da yazmaları gerekiyor. Bir kez daha rica ediyorum.

Valla şu ülkede şike soruşturması süreci denen bir şey yaşadık. Ne futbol ne de basketbol milli takımları umrumda bile değil. Hatta şu son olaylardan sonra umarım olabilecek en kötüsü olur da Tanjevic haysiyetsizi gider.

Önemli olan Galatasaray, gerisi boş.

Ben hala Furkan ve Göksenin'in, bu beyin yıkama girişimlerine karşı nasıl tepki verdiğini merak ediyorum. Benim için önemli olan bu. Bu olayı buraya taşıyan abilerimizin Furkan ve Göksenin'in reaksiyonlarını da yazmaları gerekiyor. Bir kez daha rica ediyorum.

İşte bu yüzden desteklemiyorum.Milli takım Milli takım olmaktan çıkmış bir kulübün arka bahçesi haline gelmiştir.Yazık gerçekten çok yazık...

Bu olayın gerçek dışı olduğunu kim söylüyorsa yalan söylüyordur. Göksenin ve Furkan hala kadroda yer alamamaktadırlar. Bunun teknikle taktikle açıklanacak bir tarafı yoktur. Benim ödediğim vergilerle para kazanıyorlar. Hakkımı helal etmiyorum bunu yapanlara.

Oyuncumuz Furkan Aldemir oyunun bitimine az bir süre kala ve fark 28 iken oyuna girdi. Dalga geçiyorlar.

Kerem abi oyuncularımızın bu beyin yıkama operasyonu karşısında nasıl tepki verdiği hakkında bilginiz var mı? Twitterda kimden okudum hatırlamıyorum ama "dün aklı karışık Göksenin bey bugün kaptan olmak istiyormuş" gibisinden bir şeyler yazılıydı.

Şu lanet olası maçlar bir an evvel bitsin ve Furkan'la Göksenin takıma katılsın. Resmen "bedel" ödetiyorlar yahu.

Oyuncumuz Furkan Aldemir oyunun bitimine az bir süre kala ve fark 28 iken oyuna girdi. Dalga geçiyorlar.

Abi bizim oyuncularımızın bu duruma kafası basmıyor mu yahu? Vallahi anlamış değilim.Resmen dalga geçiyorlar oyuncularımızla ama hiçbirisinde çıt yok.''Bu saatten sonra oyuna girmem'' diyemiyorlar mı? Ya da Milli takımı bırakıp dönmek gibi bir düşünceleri neden yok?Galatasaray'ı temsil olarak orada bulunduklarının farkında değiller mi? Neden armamıza yakışacak şekilde davranmıyorlar? Hadi onların aklına gelmedi.Teknik ekip ve Sportif Direktör de mi düşünemiyorlar bu durumu?Çekep gelin neden diyemiyorlar oyuncularımıza ?

Allah rızası için açıklama yapın yahu.Çok mu fanatik davranıyorum ya da yaşımdan dolayı bilmediğim anlayamadığım şeyler mi var?

Kolay mı yahu öyle milli takımı bırakmak,oyuncunu çekmek falan...

Sonra Eurocup maçından 2 gün sonraya deplasman maçını yerleştirirler.Ya da en istemediğiniz hakemleri sürekli inatla sizin maçınıza atarlar.Rakip tribün fiyatını 150 liradan da daha yükseğe çıkartırlar.Derbileri kazanamazsın,daha güçlü olsan bile.

Bu ülkede her şeyin bir karşılığı var,protestonun bile.Maalesef.

Milli takım kampından oyuncu çektiğiniz zaman ve ya oyuncu kendi ayrıldığı zaman biz suçlu duruma düşeriz. Milli Takım, bizim için kutsaldır ama bunu kavrayamamış insanların bu takımı yönettiği açık açık görülüyor. Furkan da Göksenin de Milli Takım'ı çok önemsiyor olacaklar ki takımdan ayrılmıyor ya da ses çıkarmıyorlar. Bazılarının yaptığı gibi tuttuğumuz takımı, Milli Takımı'ın üstünde görmeyelim. Basit şeyler değil bunlar. Milli Takım başarılı olacaksa Furkan da oynmasın, Göksenin de oynamasın. Bu dediğim oyuncular büyük haksızlık ama başa gelen çekilir. Eğer, Yönetimimiz çıkıp böyle böyle olmuştur diyemiyorsa bunun da cefasını oyuncularımız çeker. Tek çözüm bu yapılan olayın çıkarılması ama ortada kanıt olmadığından sesimizi de çıkartamıyoruz. Dikkat ettiyseniz hiç basın da falan da görmedim.

Malum olay sonrası Furkan Aldemir ve Göksenin Köksal'a yapılanlar inanılmaz. Bu iki çocukta çıksın her zaman ilk 5 oynasın demiyoruz fakat bütün bir sene EL'de oynamış ligde yarı final görmüş Furkan ve Göksenin'e malum olay sonrası eğer böyle süreler verilip fark açıldıktan sonra oyuna alınıyorlarsa Galatasaray camiasından bir yöneticinin çıkıpta "ASLANLARIMIZI GERİ ÇEKİYORUZ" demesi lazım değil mi ?

Arma'yı giymiş Aslanlar gibi geçen sene terletmiş bu çocuklar sahipsiz mi? Nedir bu rezalet kardeşim yahu... Milli takımın temsil edildiği yerde bu tarz şeyler ayıptır rekabet bir yana dursun orası Ay Yıldızı temsil yeridir bu tarz şeyler nasıl yapılabilir ... Kimlerin tekelinde bu Milli takım böyle ...