Milli Takım Kampında SKANDAL!

Bence bu olayı Onder bey'den değilde bızzat GALATASARAY kulubu'den ıstenmeli pislıklerın ustunu ortmeden oyuncularıda net bılgı alarak olayın ustune gıtsınler. Bıraksınlar artık mıllı takım zarar gormesınmıs gıbı lafları gercek neyse ortaya cıksın bızde taraftar olarak tepkımızı verelım.
Önder abi, konunun bir diğer can alıcı kısmı da şu bana göre, Göksenin ve Furkan'ın bu "beyin yıkama" seansları sırasında nasıl tepki verdiği? Yani FB'ye gitmeye meyletmişler mi, yoksa bu tekliften rahatsız olup olayın açığa çıkmasını bizzat kendileri mi istemişler? Bu konuda bilgi sahibiyseniz, yazmanız mümkün mü?

AMK Gazetesi: Basketbol Milli Takim kampinda Goksenin Koksal'a psikolojik baski yapilarak fb'ye gitmesi yonunde telkinler var.

AMK Gazetesi: Tanjevic, milli takim menajeri Barbaros Akkas, Emir ve ilkan, Goksenin Koksal'a fb'ye gitmesi icin baski yapan kisiler.

Murat Ozyer: "Ne yazik ki yasananlar dogru. Oyuncularimizdan fb'ye gitmeleri isteniyor" (AMK Gazetesi)

Simdi Murat Özyer'in o lafını boşa almaz Amk gazetesi bilen bilir Gökmen'e yakınlığını Özyer'in, dün twitterdan o tarz şeyler niye yazıp bugun Amk'ye bunları diyeceğine, çıkıp anlat o zaman be adam şaka mısın nesin sen artık koordinatorsun, hayret bir olay ya

Herkese günaydın.Bu olayda bence istediğimizi elde ettik.En azından bir süre sporcularımızdan uzak dururlar.Zaten Gökseninde anladığım kadarıyla gerekli cevabı vermiş.Ergin Hocada artık genç yıldızlarımıza fazla süre verip onların Galatasaray takımının gelecegi oldugunun farkına varmalı.

Arkadaşlar bu olayı bizimkiler bilerek ortaya atmış olabilir şöyle ki;
İlkan karamanın transferi nerde gercekleşti ,milli takım kampında
burda verilen mesaj şu; eger siz benim oyuncumu milli takım kampında başka takıma transfer olmasına izin verip benim huzurumu bozarsanız ,bende sizin tekerinize çomak sokarım
Öyle ya da böyle en ufak bir başarısızlıkta bu konu gündeme gelecek ozaman fenerbahce federasyonuda zor durumda kalacak(tanjeviç harun erdenay demirel )
Dodonun başkan adaylığına full destek vermeliyiz

Göksenin gerçek Galatasaraylıymış,delikanlı çocukmuş olayların patlak vermesi Göksenin'in milli takımdan ayrılmak istemesiyle ortaya çıkmış yönetim yine uykuda taraftar olarak Göksenin'e sahip çıkmalıyız , kim ne derse desin arkadaş milli maçta Göksenin'e Furkan'a tam destek vereceğim, Emir'i ve O çocuğu protesto edeceğim yuhalayacağım ıslıklayacağım
Bu hale bu duruma biz getirmedik olayları getirenler utansın. Buysa milli takım milli takımı yönetenler yazıklar olsun inşallah bu bokun içinde yoksundur sen Tanyeviç

Tanju ve Şamil bir konuda bilgi veriyorsa doğru der geçerim, soru işaretleri dolaşmaz kafamda.

Anlaşılan o ki olayın patlak vereceğini düşünemedi bazı isimler ve medya ne kadar elinizde olursa olsun sosyal medyaya hükmedemezsiniz gerçeğini akıl edemedi yine bu aklı evveller.

Milli Takım´ı yönetenler bu işin ortaya çıkması halinde yaşanacak olumsuzlukları düşünmüyorsa ben niye düşüneyim? Yapılması gereken şey bellidir. Yönetim bu işin üzerine gitmekle "yükümlüdür". Dikkat edilirse yapılsa iyi olur demiyorum, "yükümlüdür".

Bir sözüm de Tanju ile Şamil´e.. Size telefon ederek bazı şeyleri öğrenebilirim ama önemli olan benim öğrenmem değil, bu aşamada hepimizin bilgi sahibi olması. Galatasaray´ın çıkarlarına aykırı bir durum yoksa -ki açıklamalardan kulübümüzün zarar göreceğini düşünmüyorum- bildiklerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

İlkan Karaman'ın Fenerbahçe'ye transferi ile başlayan "Ayartma" tartışmaları Göksenin Köksal üzerinden devam ediyor. Murat Özyer, Milli takım kurmaylarının İlkan ve Göksenin'in akıllarını çeldiği iddiaları üzerine ilk kez Uğur Türker'e konuştu.

Spekülasyonları ben çıkarmadım ben çözmem

"Göksenin ile ilgili çıkan iddiaları ben çıkarmadım, benim çözmem gerekmiyor" diyen Galatasaray Menajeri sözlerine "Sosyal platformda haberin bu kadar çok dile getirilmesi ve sonunda da medyaya yansımasını Milli Takım üzerinden prim yapılmak istenmesine bağlıyorum" şeklinde devam etti.

Tweet Göksenin için değil

Göksenin olayı ile ilgili attığı tweet için "Ben o tweeti tartışmalardan bir gece önce atmıştım ve amacım Milli Takım üzerindeki konulardan genel olarak oluşan rahatsızlığımı dile getirmekti. Bir gün sonra spekülasyonlar çıkınca herkes o mesajımı Göksenin için atıldığını zannetti ama değil" ifadelerini kullandı.

Konuyu Federasyon aydınlatsın

Konu hakkında medyadaki bilgi kirliliği için "Konunun kaynağı ben değilim dolayısı ile merkezindeki kurum olan TBF'nin bu olayı çözümlemesi gerekiyor. Ben sadece Galatasaray Kulübü'nün profesyonel bir çalışanıyım. Konunun sadece Galatasaray kısmı beni ilgilendirir. Kamuoyunu bilgilendirmek Basketbol Federasyonu'nun görevi çünkü adı geçen isimler onların çalışanı. "

İlkan için top TBF'de

Murat Özyer ayrıca İlkan Karaman için "İlkan için elimizdeki bilgi ve belgeler ile TBF'ye itirazlarımızı yaptık. Konunun lehimize çözümlenmesini umuyorum ayrıca süreç sonunda bu konu hakkında ayrıntılı bir açıklama yapılacak " dedi.

Murat Özyer biraz daha pısırık davranırsa oklar çok yakında hedefi 12'den bulur. Twitterdan konuşmakla olmuyor bu işler. Azıcık dik durun be.

Kulüpte çalışıp Galatasaray aşığı olan yok ki. Haberiniz ola ttarena'da vip koltuklardan bir kısmı taşınıyormuş sebeb ise futbolcu yakınları için biraz daha yer açmak. Taraftarla yakın kalıyorlarmış rahatsız oluyorlarmış hanımlar beyler. Kulubün kaybı 350 bin dolar. İlgilenen yok ama.

Zaten kimse alınmasın ama bu tarz davranışlar yüzünden hem futbolda hemde basketbolda milli takım kaybedince üzülmüyorum.Çünkü milli takım resmen fb yanlısı. Coach desen belli.İtalya maçında Furkan 1 dk bile oynamaz mı ya.Geçen yıl neler yaptığı ortada.Ben bu yönetimin agresif olduğunu düşünüyorum bu yüzden yakında açıklamalar ve yaptırımlar gelecektir bizim yönetimden.Ancak arkadaşlar şunu unutmayın bu adiler böyle yaptı futbolda yıllarca ama şimdi sürünüyorlar ve daha beter olacaklar eminim.

Milli takımdada maalesef fener hegomanyası var Tanyevic´e hiç güvenmiyorum Aziz´e yakın bir hocadır. İlkan daha önce bu kadar süre alıyormuydu hayır şu anda en çok süre alan oyunculardan biri niye Fener´e gitti bizimkiler ise doğru düzgün süre almıyorlar. Burdaki olaylar beni huylandırıyor ve Turgay Demirel gitmediği sürecede Fener´in basketteki hegomanyası devam edecektir.

Oyuncularımızı milli takımdan alırsak onların istedigini yapmıs oluruz. Fenerliler kazanır yani. Göksenin, Furkan ve Ender İlkan gibi degil. Aklı başında adamlar gerekli cevabı vermişlerdir diye düşünüyorum.

Bu arada Emir'i adam bilirdim, yanılmışım ..

Basketbol şubemizin yönetim şeklinde zaaf olduğu artık su götürmez bir gerçek. Bu kadar farklı ve çirkin olaylar olurken yöneticilik vasfı kazanmış kişilerin hiç bir resmi tepki göstermemesi, kaçamak açıklamalar, skandalların haber konusu olmaması artık canımızı yakar hale geldi. Yakın geçmişte aleyhimize olan pek çok olay oldu ve canı yanan hep biz olduk. Örnek olarak; iki sene önce bayan baskette şampiyonluk serisinde hakemler (bence hakem değil tetikçiler) bir takımın lehine yetmişbeş faul çalarak rekorlar kitabına girdi. Geçen sene bayanlarda avrupa kupası finalinde sahaya ses bombası da olmak üzere atmadıkları şey yapmadıkları pislik kalmadı, ihale bizim taraftara kaldı. Güzide ligimizde fülker seyircisi bu konularında ceza almazken biz her zaman cezalandırıldık. Arka arkaya eklenecek çok şey var eminim hepinizde eklersiniz ama artık yeter. fülker=fenerasyon=turgay demirel=recep ankaralı ve diğer tetikçiler. Son olarak fbtv=ntvspor. Bu kadar rezilliği bizde kaldıracak mide yok artık yeter biraz sesiniz çıksın kardeşim, hakikaten yeter...

Yönetim ne yapacak allah aşkına? Elinde belge var mı yok! Sadece konuşmalar ile milli takımdan oyuncularını çekemezsin.

O zaman yapabileceğin tek şey federasyonu devirip bu adamları Türk basketbolundan temizlemek. Eğer federasyonu deviremiyorsan geçmiş olsun o zaman yapacak bir şey yok.

Ne yazık ki bugün çok güvendiğim ve sözüne, bilgisine ve istihbaratına inandığım bir arkadaşımla görüştüm ve bana belgeleriyle birlikte murat özyerin alenen yalan söylediğini kanıtladı ve ilkan olayındaki ihmalinden dolayı gündem değiştirmeye çalıştığını söyledi. Kimseyi suçlamak istemiyorum ama murat özyerin tutarsız demeçleri ve kulübün de bu kadar sessiz kalması kafamda aldığım bilgilerin doğru olduğu fikrini oluşturdu.

Yarın Portekiz maçında ben sahaya inerim, gerisini bilmem Milli takım oyuncularımızı ayartma yeri oluyorsa , parkelerde Ermeydanı olur ASLANLAR