Milli Takım Kampında SKANDAL!

Bu forumun bir saygınlığı var ve de bu konu artık Önder Çiçekoğlu'nun net açıklamalarına kaldı. Murat Özyer hiçbir şey söylemiyor ve de ciddi anlamda ortada Galatasaray'a yakışmayan bir durum söz konusu. Önder abimize buradan bir kez daha gerçekler veya olay neyse bildiğini açıklamasını bizleri de bu hususta aydınlatmasını rica ediyorum. Madem böyle bir olayın varlığından eminiz 10 sayfa olmuş konu tartışıyoruz bilinmeyen bir şey kalmasın.

Bu forumun bir saygınlığı var ve de bu konu artık Önder Çiçekoğlu'nun net açıklamalarına kaldı. Murat Özyer hiçbir şey söylemiyor ve de ciddi anlamda ortada Galatasaray'a yakışmayan bir durum söz konusu. Önder abimize buradan bir kez daha gerçekler veya olay neyse bildiğini açıklamasını bizleri de bu hususta aydınlatmasını rica ediyorum. Madem böyle bir olayın varlığından eminiz 10 sayfa olmuş konu tartışıyoruz bilinmeyen bir şey kalmasın.

Aynı şekilde düşünüyorum. Günlerdir bir şey yazmak için bekliyorum ve olaylar netleşeceğine üzeri örtülüyor. Belki etik olarak belki başka sebeplerden her şeyi söylemiyorsunuz, ama Önder Abi, Şamil ve Tanju bizim bilmediklerimizi de anlatın lütfen de, oyuncuların ve yöneticilerin yapamadığını yapın. Biz de ona göre insanları daha rahat tanıyalım.(Sorumlular için konuşuyorum)

Ne yazık ki bugün çok güvendiğim ve sözüne, bilgisine ve istihbaratına inandığım bir arkadaşımla görüştüm ve bana belgeleriyle birlikte murat özyerin alenen yalan söylediğini kanıtladı ve ilkan olayındaki ihmalinden dolayı gündem değiştirmeye çalıştığını söyledi. Kimseyi suçlamak istemiyorum ama murat özyerin tutarsız demeçleri ve kulübün de bu kadar sessiz kalması kafamda aldığım bilgilerin doğru olduğu fikrini oluşturdu.

Çok pardon ama Murat Özyer'in yalan söylediğinin nasıl bir belgesi olabilir Gökseninin dakika dakika milli takım kampından videolarını mı izletti mesela yada İlkan ve EMir'in sana parçalı yakışır dediği bir görüntü falan mı var ? Arkadaşının doğru söylemiştir-yanlış söylemiştir bilemem ama böyle bir olayda belge ile ispat nasıl oluyor cidden merak ettim

Göksenin hiç oyuna girmiyor, Furkan 5 dakika oynuyor.İzzet ve Şafak 7'şer dakika oynuyor.. Bunlar kendi takımlarında ne yapmışta geçen senenin belkide en iyi gençlerinden daha çok süre alıyor? Gerçi sebebi belli ama hala duyum(!) aşamasındaymış.. Yazıklar olsun.

Arca Yıldırım ‏@ArcaYildirim
Göksenin, Şafak'tan da, Sinan'dan da, Ender'den de fersah fersah daha iyi bir sezon geçirdi. Bu kadar süre kenarda olmasını aklım almıyor.

Veli Yigit ‏@veliyigit
@ArcaYildirim neden almiyor kardesim. Benim aliyor :)

Arca Yıldırım ‏@ArcaYildirim
@veliyigit abi cidden yani bir neden bulamıyorum, kötüye de yormak istiyorum. varsa bir nedenin dinlemek isterim.

Veli Yigit ‏@veliyigit
@ArcaYildirim bence biz anlastik arca seninle ;)

GSTV'nin en önemli çalışanlarından biri böyle söyledikten sonra başka bir şey demeye gerek var mı ? Veli Yiğit de GSTV'de basketbola ve basketbol takımına en yakın isimdir.

Bende burdan Önder abiye sesleniyorum.

Net üzerinde kac tane galatasaray forumu platformu varsa iritabata gecilip gercekden tepkimizi koyalım.Basketbol oldugu için bizim öncü olmamız gerekiyor sanırım,GALATASARAYI sevenlerden ricam bu olayı kapatırmayalım aksine büyütelim.

Göksenin 20sn oynamış, adamlar gözümüzün içine baka baka dalga geçiyorlar, futbolda şike yaptık ama kupa bizde, basketboldada her türlü rezilliği yaparız milli takım kampında oyuncuda ayartırız TBF başkanı emir erimiz diyorlar, temiz kalan bir TVF var onunda Başkanını devirmek için canla başla uğraşıyorlar..

Adamlar bu pislikleri başka yerde mi yapıyor da biz hala ''milli takım,milli takım'' diyoruz ? O haysiyetsizlerin biraz olsun umrunda mı milli takım acaba ? Bu olayı böyle basit bir şekilde kapatmak en basit ifadeyle Galatasaraya ihanettir.Nokta.

Olayın teknik kısmı hakkında bir şey söylemeyeceğim; ama yeni oluşan bir Millî Takım'da gençler yer alıyorsa ve Göksenin'le Furkan yeterli süre alamıyorsa, iyi niyetli düşünemiyorum ben.

Belarus ve Portekiz maçlarında kısa süre yer alıp İtalya maçında sahada hiç olmayan bir Furkan ve Portekiz maçında, maçı garantiledikten sonra oyuna giren ve maçı 5 dakikayla tamamlayan bir Göksenin...

Duygusal mı yaklaşıyorum, bilmiyorum; ama bu iki oyuncumuza daha fazla önem verilebilirdi diye düşünüyorum.

Göksenin neredeyse yarım sezon, Furkan ise hemen hemen tüm sezon Euroleague'de oynayan Galatasaray'da ilk 5 başladı. Ben bu tecrübeye sahip yaşıtlarını göremiyorum. Gören var mı ?

İnternet sitelerinin girişine bildiri koyanlar erdemlilik taslayanlar var.Şikecilikten ve suç örgütü kurmaktan hüküm giyen başkanınız ile ilgili de iki satır erdem dolu bildiri beklerdik.Bu olayla ilgili, ispat bekliyorlarmış kesinlemiş mahkeme kararlarını teknik takipleri dinleme kaydını ispat kabul etmeyen bir camianın herhangi bir konuda ispat açıklama vs beklemesi de trajikomik.Size göre siz ne yapsanız mübah sizle ilgili hertürlü alahte kanıt hatta mahkeme kararı düzmece,komplo senaryo hangi ispattan bahsediyorsunuz.Yok ispat kabul ediyorsanız.Kanıtlanmış ispatlanmış mahkeme kararları ile sabit olmuş şike ve örgüt kurma gerçekleri var. Önce o mahkeme karalarında suçu sabit olan yöneticileirniz alehine bildiri koyun siteciğinize.Koymadığınıza göre ispatlanmış mahkeme kabul edilmiş şikeyi sahipleniyorsunuz demektir ki şikeyi sahiplenen bir siteyi kimse muhattap alacak değil.

Şafak ve İzzetin oynadığı bir milli takımda Göksenin ve Furkanın oynamaması şaka gibi bu oyuncular Fenerbahçe'de olsa eminim daha fazla süre alacaklardı. Bu İlkan da bizde kalsaydı bu kadar oynayamazdı milli takımda.

Eğer böyle bir şey olmuşsa bu olay kapanmaz sadece kamuoyu önünde tartışılmaz hesaplar kapalı kapılar ardından yapılır ki doğrusu da bu.

Al işte milli takımın sonu böyle yönetimle böyle olur.Hayatımda ilkdefa milli basket maçını yarıda bırakıp izlemekten utandım.Yazık şu takımı bu hale getirenlere.