• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Milli Takım ve Polonya 2011

Hırvatistan 4 dk kala öne geçti,Ivezic büyük oynuyor.Kalan süre tadından yenmez.Alternatif Galatasaray forumlarında Alba hakkında yazılan iyi niyetli ama fevri yazıları düşünmek istemiyorum.:)

Maç boyu çember döven İspanya' nın kazanması haksızlık olurdu zaten. Hırvatistan' ı tebrik ederim; kime sorsak favori İspanya derdi ancak Hırvatlar çeyrek finale çıkmayı başardı.

Alternatif Galatasaray forumlarında Alba hakkında yazılan iyi niyetli ama fevri yazıları düşünmek istemiyorum.:)

Bu nasıl MVP olmuş, şut atamıyor, yine şampiyonluk imkansız vs. :)

Fener forumlarında da:Bunlara sahte MVP' yi kazıklamışlar, Angel+Penny>Diana+Alba, ''zorlanmadan'' şampiyon oluruz.

Çok seviyorum bizim insanımızın yazdığı forumları. Okuyup eğlenmek herkesin hakkı :)

Alban İspanyolları buraya getirmişdi.Bu maçtada yenilginin mimarlarından..Harbi çok kötü oynadı.Hırvatlar baya şanslı idi, Sanki potaları okumuşlar.Maçın hakemi engin kanerman olduğu ne kadar belli idi, Herşeye fauller çalıyor.Yanlış kararlar veriyor. Hırvat oyuncuya 5 faulü yanlış çaldı. Hırvatların topu dışarı çıktı. Topu hırvatlara verdi.

Darısı yarın akşam bizim başımıza

Alba Torrens açık ara turnuvanın en iyi ve en değerli oyuncusudur.Alba'nın kalitesini kimseyle tartısmam..her oyuncunun bazen böle macları olabiliyor..Diana Taurasi fbye geldiği ilk maçda sanırım panküp kayseri macında 10 da 0 atmısdı..bu Taurasi'nin kötü oyuncu oldugu anlamınamı geliyor ...asla.... ve her zaman şunu sölüyorum biz bu sene sayı rekorları kıracağız..ve maç kaybetmeden şampiyon olacağız.

Bu maça kadar 16.2 sayı ortalaması ile oynuyordu alba torrens.Bu maçta ise yılda 1 2 kez olabilcek birşey oldu.13 te 0 attı.

Karadağ 74-70 Letonya

Karadağ grubu lider tamamladı. Yarın maçı kazanırsak Rakip Karadağ olacak.

Karadağ,Letonya,Fransa,Hırvatistan
Litvanya,Çek,Rusya,Belarus/Türkiye

Her ne kadar çok başarılı bir turnuva geçiriyorlarsa da yarın Belarus'u yenebilirsek Karadağ'a karşı şansımız %50. Belarus'u yenersek yolumuz açık kısacası ama pek umutlu değilim.

Belarus ve Karadag normale bakacak olursak zor ekipler degil.. Ama iste diyorum ya..Ceyhun Yildizoglu en zayif halka..Her zaman her kulvarda dedigim gibi..Ne milli takima ne de Galatasaraya yakismiyor bu coach.Yeri en fazla Botas,Mersin olmali...

Rakibimiz Belarus'u anlatırken İsmail Şenol, maç başı 41 ribaund alıyorlar dedi..
İmkan dahilinde midir acaba ?

belarusy.jpg

İstatistiklerde de göründüğü üzere kazanmak istiyorsak onları ne yapıp edip 60 sayıda tutmamız gerekir. Top kayıpları bizden fazla ve biz yenildiğimiz maçlarda bile yaptığımız baskılı savunma ile rakipleri çok top kaybına zorladık. Bu konuda özellikle Işıl önderliğinde kısa oyuncularımıza çok iş düşüyor.

Boşuna para akıtıyoruz bu branşlara diyebilir miyiz Aras :)

Nevriye'yi çıkartıp Milli Takım'ı TKBL'ye soksan playoff yapamazlar. Burada olmadığı için yazık olan oyuncu yok da en iyi 12 oyuncusu bu olan ülkeye yazık.

ilk periyot milli takım 24-14 önde...

Şaziyeden 4/4 üçlük isabeti...

eski dostlar Marina Kress ve Yelena Leuchanka'yı izlemekte güzel.....

belarusta marina kress i gördüm duygulandım valla:)ne gunlerdı.

Acaip mutlu oldum. O kadar da tırt değiliz. Ve Belarus da tırt bi takım değil. Aman bozmayalım böyle uykuda bitsin bu maç. Sonra gel bakalım Karadağ. Yenersek de yarı final işte. Başarı değil midir yarı final ? :)

birsel şaziye nevriye müthiş oynuyorlar bugün

Keşke Birsel bizde olsaydı.Müthiş oyuncu

Helal olsun kizlar.

Şu an genelde saçmaladığımız (Litvanya ilk yarı , rusya ilk yarı gibi ,çek maçı iyi oyuna rağmen kaybetmek gibi) bir turnuvada yaptık çeyrek finali. Yani kötü de oynasak geldik buraya kadar ve artık herşeyi iyiye çevirip olağanüsü bir turnuva olarak da hatırlama ihtimalimiz var bu turnuvayı. Biz bugün 0'dan başlayacağır herşeye... Herşey elimizde , neden olmasın ? :)

Birsel, Şaziye ve Nevriye gerçekten çok iyi oynadılar. Orkestra şefi lafını çok kullanmam ama Birsel tam anlamıyla öyle oynadı. Teknik ekipte Belarus'u gerçekten çok iyi analiz etmiş. Takımdaki herkese teşekkürler bu galibiyet için.

Geri