Murat hoca bırakmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Site her gecen gün bölünüyor Murat Özyerciler ve ona karsı olanlar seklinde gercekden cok yazık bence karsı olsanda bunu 1 2 defa belirtirsin sonra sitenin huzuru takımın morali acısından biraz azaltırsın eleştiri dozunu siz takımın iyi gitmesini degil Murat Özyerin gitmesini istiyorsunuz ayıp be!!!

Takım nasıl daha iyi yerlere gelir diye konusacagımıza Murat Hocayı göndermek icin caba sarf ediyoruz.Murat Özyer gidince hersey düzelecek zannediyorsunuz inşallah giderde anyayı Konyayı görürsünüz.EuroCupda adam 20 sayılardan geldi maca ortak oldu hala eleştirenler var adam ne yapsın daha ben Murat Hocanın gitmesini isteyenlerdim ama artık kalsın istiyorum cünkü bu kadar agar elestirileri hakedecek bir insan degil.

Biraz Daha İnsaflı Olalım...

E.İCELLİ
 
Cebİmde kombine varken neden ayrıca para vericem onu anlamadım ben. Neyse ya daha yeni yeni gidiyorum maçlara öğrenirim herhalde :)
 
Ben haddimi asmıs olabılır bir yerde ama bazı ınsanları tahrıklerınıde gözden kacırmayalım.

Murat abi benim kimseye tribüncülük ögretme yada daha iyi bılıyorum gibi derdim yok anlatma dururumda yok aksıne sizden ögrenecegimde cok sey vardır.Ben gecen günkü yazımdada dedim hayat tecrübesi= yasla alakalı benden büyüksünüz benden daha fazla tecrübeye sahipsinizdir.Lafim size degil ama kendini benim tahrik etmek için adamis bir iki kişi var onlarda kendilerini bılıyolar size vermicem bu sansı daha :)

Son olarak kim ne yazarsa yazsın bu topicde daha yazmıcam cevap olrak ama her mac sonrası 50 sayı farkda atsak 50 sayı farkda yesek

İNADINA MURAT ÖZYER İSTİFA .Yazımı yazıp susucam buda en dogal hakkım sanırım !!! ;)
 
Semih Ural' Alıntı:
Tugay sana gelince. Hangi şehre gideceğime sen mi karar vericeksin. 3 sene bayan takımı 5 kişilik taraftar grubuyla küme düşerken sen nerdeydin? Ulan bacak kadarsınız ama hepiniz tribünün kralısınız anasını satıyım.

Yöneticiler yazılanları okumuyor sanırım ?

Bu yazılan nedir, birisi cevap verebilir mi ?
 
Konu amacından saptığı için kilitliyorum. Son sayfalarda yazılanlar artık konunun amacıyla bir alakası olmadığını göz önüne sermektedir. Amacına aykırı davranılmadığı sürece konu tekrar açılabilir ama aynı şekilde devam ederse konunun açık kalmayacağını belirtmek isterim. İnşallah konu kitlendi diye demokrasi dersi verilmeye çalışılmaz, keza konunun nerelere geldiği ortada.
 
Yöneticiler yazılanları okuyor ama demokratik olma çabası nedeniyle suskun kalıyor!

Üyelerin özgürlüklerini kısıtlamamak için zaman zaman gözüne perde iniyor!

Yöneticilere, teknik kadrolara, oyunculara ve forum üyelerine söylenen sözleri içeriğinde alenen küfür olmadığı sürece silmiyor, düzeltmiyor!

Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst