Burak ilk yarı da 27 yesek nolucaktı onu da hesaplar mısın benim aritmetiğim biraz eksik kaldı bu konuda
Semih Ural' Alıntı:Burak ilk yarı da 27 yesek nolucaktı onu da hesaplar mısın benim aritmetiğim biraz eksik kaldı bu konuda
Burak Barut' Alıntı:Mithat Abi bu filmdi diziydi bu işlerden siz anlıyorsunuz bizler değil
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Burak Barut":1mz4fqaq]Mithat Abi bu filmdi diziydi bu işlerden siz anlıyorsunuz bizler değil
Mithat Duran' Alıntı:Son 1 haftadır ortada olmayan 3 maymunu oynayan arkadaşlar tatilden geldiniz mi?
Semih Ural' Alıntı:[quote="Mithat Duran":3buzfqid]Son 1 haftadır ortada olmayan 3 maymunu oynayan arkadaşlar tatilden geldiniz mi?
Semih Ural' Alıntı:Volkan hep boş konuşuyosun bir defa içi dolu bişeyler yazarsan cevabını ona göre alırsın. Dün akşam ilk yarının ardından yazdıklarınız orda duruyor. Samimiyetine de orda yazdıklarından 1 gr fazla inanmıyorum.
Mithat bey,
Burda oturup hocanın artılarını eksilerini konusacaksak eyvallah. Yok sadece hocaya belaltı vurup aynı cümleleri 125641565 defa yazıcaksanız ben de orda durun derim size. Tepkim tamamen buna. Daha önce defalarca belirttim.
Benim de tek derdim Galatasaray. Dolayısıyla hocayı yetersiz gördüğümü ve bugün takımın başında olmaması gerektiğini belirttim. Kendi adıma Erman Kunter ismine de çok sıcak bakmadığımı söyledim. Zaten ismi bu kadar speküle edilmiş iki kişiden de bu takıma çok fazla hayır gelmeyeceği ortada zaten.
Bence hocadan daha çok yönetim yanlışları var takımda. Bunu neden tartışmıyoruz. Transferler için, hocayla anlaşmak için 2 ay zaman kaybeden yönetim neden masaya yatırılmıyor. Tek suçlu Murat Özyer deyip nerdeyse hakarete varan suçlamalara gidiliyor. Hatta daha ileri gidip maçlara sırf onun aleyhine bagırmak, bu fırsatı kollamak için gidecek insanlar oldugunu görüyoruz. Tıpkı dün akşam ilk yarıdan sonra kıs kıs gülenler gibi. Peki sizce Galatasaraylılık bu kadar ayağa mı düşmeli?
Neyse çok fazla uzatmanın anlamı yok. Ben aynı cümleleri okumaktan sıkıldım. Cumartesi lig başlıyor ve ne kupada ne Avrupada ne de ligde şuan için kaybedilmiş birşey yok. Dolayısıyla Galatasaraylılık bana şu anda takıma her şartta destek vermem gerektiğini söylüyor.
Başarısızlıkta oturup eleştiririz her zaman ama sonuçta belaltı vurmanın da bir sınırı olmalı. Umarım derdimi anlatabilmişimdir kendi açımdan.
mert sönmez' Alıntı:kimse kimseyi kandırmasın murat özyer den galatasaray a hoca olmaz
derhal erman kunter getirilmeli eğer hedefimiz şampiyonluk ve avrupa da başarı ise
yoksa fener e daha çok gıptayla bakarız sözüm sana erdal: D
ulan zaten sınıfta kafamı şişiriyorsun bari forumda huzur ver.Kunter'ci seni!mert sönmez' Alıntı:kimse kimseyi kandırmasın murat özyer den galatasaray a hoca olmaz
derhal erman kunter getirilmeli eğer hedefimiz şampiyonluk ve avrupa da başarı ise
yoksa fener e daha çok gıptayla bakarız sözüm sana erdal: D