27 sayfa olsun hoca galatasaray ruhun varsa
go home ülker´e
bizi bırak.
go home ülker´e
bizi bırak.
Semih Ural' Alıntı:[quote="Mithat Duran":3pn7zwq4]Son 1 haftadır ortada olmayan 3 maymunu oynayan arkadaşlar tatilden geldiniz mi?
Deniz Baskın' Alıntı:arkadaşlar foruma dışardan bakan insanlar var ve resmen rezil oluyoruz lütfen buna göre davranalım
Murat İNAL' Alıntı:Volkan daha bugün kokmaya başladın ne çabuk hesap sormaya başladın.
Aslan filan aman diyim bunlar seni aşan kelimeler.
Çok merak ediyorsan Semih tribündeydi Çorum maçı dışında. Yıllardır olduğu gibi.
Peki sen nerdeydin. Tepkini yıllardır dökemedin de burada kusuyorsun.
Tribünde bağırabilecek aslanlar aranıyor. Buyurun hodri meydan. Abiler bağrılmayacak dediği zaman "demokrasi" var diyip tribünde bağıracak adam varmı burada. Hani taraftar forumu ya. Sallayın atış serbest. Ama serbest dediysekte lafınızın gittiği yeri bilin. Pişman olmayın.
Mithat Bey,
Öncelikle saygılar. Nedenini anlamdığım şekilde bir yazı yazdınız dün. Kusura bakmayın sizi tanıdığım için altında bir bit yeniği seziyorum. Hayırlısı
Burda ki insanlar size karşı olduğu için ya da başka nedenle Murat hocayı savunmuyor. Eski üyeler ve eski tribündekiler için söylüyorum ( zaten 3-4 kişi ediyor bunlarda) Halil Üner e yıllarca mecbur bırakılmış insanlarız biz. Şimdi Murat Özyer gibi bir hoca bulmuşken kaybetmek istemiyoruz aslında. Yani yağmurdan kaçmaktan kaçıyoruz. Halil Ünere verdiğimiz fazlaca şansı Murat hocaya veriyoruz.
Gelirsek kendi görüşüme,
Murat hocanın verdiği inanılmaz artılar var hem şubeye hem takıma. Bir şekilde takımda bir karakter yaratıyor nasıl başarıyor bilmiyorum ama. Gerekli yerlerde müdahele konusunda ve karşı takım analizi konusunda sıkıntılar yaşaması en büyük eksisi. Bir de yabancılarla ilişkileri demek gerekiyor sanırım. Fitchten başlayan süreci hatırlatmak gerekirse. Galatasaray ismi değiştikten sonra gelen süreçte hepimiz çok şey bekliyoruz ama şu da bir gerçek, kimse kara kaşımıza hasta değil. Sponsor bulmak isteyince ha diyince bulunmuyor. Telekom yarın öbür gün sponsor olursa da umarım ilk iş olarak ciddi ismi olan yabancı bir koçla anlaşılır. (Tanjevic gibi ismi olmasında aman diyim) Bu şekilde "profosyonel" leşen şubeye artık yabancı hoca gerekiyor ne yazık ki. Yerli hoca kaldıramıyor bu entrikaları bu şube düzenini. Hem bizde kendimizi geliştiririz mecburen.
Bir gün kendi salonumuzda sevdalılarla kupa kaldırma ümidiyle.
Volkan Ozger' Alıntı:Floryada tromso macından sonra panzerlele taciz yiyenler bizlerdik aman dikat bunları kimse bilmez ben söleyim bilin siz cünkü sadece oraya kupa alınınca gelirsiniz dimi???
!
Burak Barut' Alıntı:Deniz Baykal'ın sözüyle bitireyim konuşmalarımı 'Hadi be sende' .
Zoban Raftik' Alıntı:Murat, Murat Ozyer'in cebinde giriyor maclara, gordum bir kere.