Murat Hoca Takımda Kaldı

Savunmasını çok beğenirim hocanın. Hücumunu da daha çok geliştirir umarım ama kendisi gelişirken de oyun kurucu, şutör guard ve boyalı alandan sayı bulacak adamlar da alabilirse başarılı olmaması için sebep yok. Transfer çok önemli şimdi. İnşallah hatalar yapılmaz. Ve en önemlisi yerli rotasyonun sıkıntıya girmemesi için Kaya alınır.
 
2 ay boyunca ne yaptı basketbol şubesi ?

Yine aynı tas aynı hamam degişen birşey yok :)

Keşke en başında mutabakata varsaydık belki şimdi kadromuz oluşmuş olurdu :p

Komik işler hemde çok komik...
 
en dogrusu oldu....
erman hoca guzel bi seçim olabilirdi belki ama kısmet olmadı..
bu durumda en iyi isim murat hoca.Klubu bilen şartlarını,taraftarını tanıyan bir isim..Yabancı bir hoca kumar olurdu ayrıca maddi zorlukların getirebileceği zorlukları,istikrar ile bir nebze kapatabiliriz.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
oyun kurucu, şutör guard ve boyalı alandan sayı bulacak adamlar da alabilirse başarılı olmaması için sebep yok.
Sarunas jasikevicius, Trajan Langdon, Marcus Goree... ;)
 
Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":k3w1dkpy]oyun kurucu, şutör guard ve boyalı alandan sayı bulacak adamlar da alabilirse başarılı olmaması için sebep yok.
Sarunas jasikevicius, Trajan Langdon, Marcus Goree... ;)[/quote:k3w1dkpy]

Ehehehe..
Ucuzlarını bulsan :)
 
Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":2jk8nk17]oyun kurucu, şutör guard ve boyalı alandan sayı bulacak adamlar da alabilirse başarılı olmaması için sebep yok.
Sarunas jasikevicius, Trajan Langdon, Marcus Goree... ;)[/quote:2jk8nk17]


Avrupa^da gitmesine şükretmek lazım :) Nba'den istediklerin var mıdır Gökçe :) Luke Jackson desem :) :)
 
Luke Jackson da bir cacık yokmuş yahu, çok abartmışız. :)

Ucuz etin yahnisi de ... anladın sen onu. Hedef büyük 15.000 kişilik Nba arenas yapılacak, ona göre ön hazırlıklara başlamak lazım oyuncu bazında. ;)
 
Serdar Aslan' Alıntı:
[quote="yunus gökyıldız":3hj5wbq5]Murat hocanın kendisine saygısıda yokmuş :( :( :( Ama artık yapacak birşey yok kenetlenip camiamıza destek olmamız gerek.
Senin düşüncen ile ozaman Galatasaray Spor Kulübü'nünde kendisine saygısı yok. Murat ÖZYER'in yerinde ben olsaydım diye düşünüyorum ne kadar başarılı olurdum, inşallah demekden başka birşey diyesim gelmiyor aciz yönetime saygılar. Geç alınmış karar ile yönetimimiz kendisini aşarak bir an önce taraftarın gönlünü alacak icraatlar yapması gerekir bu saatden sonra. Hayırlı olsun inşallah 2008 / 2009 sezonu şampiyonu GALATASARAY !![/quote:3hj5wbq5]
Siz öyle diyorsanız öyledir.Ama olaya farklı bir yönden bakmışsınız.Benimde diyecek birşeyim yok sonucta insanların düşüncelerine saygı duymam gerek.Ben bu foruma üye olduğumda abilerimden tek birşey öğrendim;Saygı...ve onların yüzünüde kara cıkartmayacağım...Saygılar
 
Umarız hocamız önceki yıllarda yaptığı hatalardan döner 1,3,4 numara seçimlerinde standardı otutturur.Oyuncularından daha çok verim almaya çalışır heleki genç oyuncularından,ama ne yalan söyliyim bu kadar olan bitenden sonra bazı şeyleri sindirmek çok ama çok zor.......

Destek olunsun ama körükörüne değil!!

Tekrardan hayırlı olsun,Ama ÜLKER Firmasına burada olan bitenlerle bizim alakamız yoktur,şubeyi onlar yönetmektedir.


YAZIKLAR OLSUN!!!!!
 
ülker grubuna bu kadar taviz veren geçen dönem ve bu dönem yöneticilerine yazıklar olsun söyleyecek laf bulamıyorum bir şirket grubu ile bu kadar tavizkar sözleşme yapan yapanlar rahat mıdır şimdi acaba bu insanlar şimdi nerelerdeler acaba ne yapıyorlar mutlu oluyorlar mı acaba ülker grubu ve galatasaray spor kulubü arasındaki bu protokolu kim imzaladıysa ortaya çıkıp hesap vermeli..............
 
Bizim hedefimiz ilk beşmiş bunu anlamış olduk futbolda bile şampiyon yapan hocalar takımlardan gönderedilirken bu karar neyin nesidir anlamak güç,neyse bir yanda iyide oldu bütün sezon deplasmanda oynanan maçları teleteks aracılığıyla takip ederiz aaa Oyak yenmiş bizi aa Alpella yenmiş bizi diye,komedi dükkanı yaz sezonu devam ediyor.
 
Mademki Hocamız kaldı tartışmaları bir kenara koyup ona destek olalım derim ben, inşallah geçen seneden çok daha iyi yerlere geleceğiz.
 
murat hoca takımda kalmış.ne diyelim hayırlı olsun bundan sonra tek yapacağımız hep destek tam destek onun ve takımın arkasında durmak.inşallah geçen seneki bazı yabancıtransfer yanlışlarını,rotasyon yanlışlarını,mola zamanlaması yanlışlarını yapmaz takımda da geçen yılki gibi aşırı ve şanssız sakatlıklar olmazsa avrupada var oluruz bbl dede çeyrek finalde süpürülmeyiz diye düşünüyorum.yalnız özellikle yabancı seçimi çok iyi olmalı kaya yıda alabilirsek iyi olur.uzun rotasyonu sorunumuz ortadan kalkar yürekli mücadelemizide koyduk mu neden olmasın?
 
HOCAMIZ ve ASLANLARININ YANINDAYIZ.

Hadi Murat hocam hallet şu transfer işlerinide içimiz rahatlasın istediğimiz kadroyu kurdur(dee,britton,cemal,fatih vs. türü olmayan oyuncuları alma)ondan sonra şampiyon olamasakda transferler kötü dedirttirme.


MURAT HOCAAA OLEYYYYY



HOCAMIZ ve ASLANLARININ YANINDAYIZ
 
Bu yıl M.ÖZYER'den mutlaka resmi bir organizasyonda Türkiye hedefleri içinde Final bekliyorum.

Tekrar yineliyorum,maddi,manevi(tam emin değilim) destek verilecektir.Salon değişecek sanıyorum.Tek yapması gereken doğru düzgün,eğri büğrü takım oluşturmaması yama yapmadan sezonbaşı doğru tercihlerle yola çıkması.

En büyük açık 1,3 ve 5 numaralarda gözüküyor.Umarız geçen yılki hatalarından ders almıştır.

Birde deplasmanlarda kuzu olan bir takım vardı geçen yıl bu fobiyi de gidermesini bekliyoruz.
 

Üst