Re: 10 # Murat Kaya
Yeter artık, bu aşk da buraya kadar..
Yeter artık, bu aşk da buraya kadar..
Burak Barut' Alıntı:Seneye Bjk'ye gider diye düşünüyorum.
Kaptan kaptan diyosunuz ama maçlarda kaptanlığını bi nebze olsun göstermiyo.Sezon sonu mutlaka ayrılmalıdır!!Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Kaptan, 4 yıldır kulübe hizmet ediyor. Önümüzde ki yıllarda da takımda kalmalıdır. İstikrarsız olsada Beşiktaş, Fenerbahçe gibi önemli maçlarda attığı kritik üçlüklerle takıma hayat veriyor. Kaptansız olmaz.
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Kaptan, 4 yıldır kulübe hizmet ediyor. Önümüzde ki yıllarda da takımda kalmalıdır. İstikrarsız olsada Beşiktaş, Fenerbahçe gibi önemli maçlarda attığı kritik üçlüklerle takıma hayat veriyor. Kaptansız olmaz.
Peki geçen sezon onu gölgeleyen neydi??Peki ya ondan önceki sezon???ahmet omer bayraktar' Alıntı:Bu sene patlama beklenen bir oyuncuydu gectigimiz yillardaki gelisimine gore. Ancak malesef geriye gitti. En buyuk sebepler bana kalirsa, Evren Bukerin cok iyi cikisi ve Darius Washingtonun biraz bencil oyun stili. Bu oyuncularin yaninda cok golgede kaldi ve bu durum performansina yansidi. Ben yinede Turk bir skorer olarak kalmasindan yanayim. Iyi bir yetenek ve kolay harcanmamali.
Onur Yavuz' Alıntı:Hazır yazmışken, Emre´nin bu eleştirisini çerçeveletip asmak gerek. Sonuna kadar haklı olduğu eleştirisinde bu kadar ince bir üslup kullanması nadiren görülüyor da. : )
Gönderilmesi istenen oyuncular arasında sadece Tufan´ı liste dışında bırakmak isterim. Ağır bir sakatlık geçirdi, ardından aldığı uzun süreli ceza bu sezon ondan yeterince yararlanamamamıza neden oldu. Önümüzdeki yıl hırsıyla, mücadelesiyle bizi etkileyen Tufan´ın geri döneceğini düşünüyorum.
Yahu olur mu öyle şey Emre. : )Emre Yuksel' Alıntı:onur mesajı aldım.: ) bazen yazdıkça aklıma başka şeyler geliyor...