Murat Kaya

Re: 10 # Murat Kaya

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Bu sezon büyük ihtimalle Galatasaray forması altında son yılı,beklentim gönderilmesi yönünde ve yerine Ersin görkem'in alınması.
Murat Kaya, bizde şuan 4.yılını oynuyor sezon içinde dönem dönem çok iyi ve kötü maçlar oynuyor. Takımımızın krizde olduğu dönemde takım kaptanlığına getirildi. Şuana kadar layıkıyla takım kaptanlığını yerine getirmeye çalışıyor. Takımın kenetlenmesinde önemli katkısı olduğu bir gerçek bence gelecek sezon mutlaka takımda kalmalıdır.
 
Re: 10 # Murat Kaya

Mustafa abi Murat Kaya "Genç oyuncu" sınıfını çoktaan geçti.26 Yaşına geldi.Savunma yapmayan ve penetresi olmayan bir şutör guardın bizim takımda işi yok.
 
Re: 10 # Murat Kaya

Erdal Avcı' Alıntı:
Mustafa abi Murat Kaya "Genç oyuncu" sınıfını çoktaan geçti.26 Yaşına geldi.Savunma yapmayan ve penetresi olmayan bir şutör guradın bizim takımda işi yok.
Erdal, sende haklısın ama M.Kaya'nın 4 sezon ki istatislikleri ortalama olarak 5sayı, 2rib. 2asistle oynuyor. çok iyi bir istatislik değil sezon içi performansıda dengeli değil takım kaptanı olması, herhan maçın kaderini değiştirecek oyuncu olması, kritik maçlarda aldığı sorumluluklarla kadroda 12. oyuncu olarakta olsada kadroda bulunması gerekir.
 
Re: 10 # Murat Kaya

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
[quote="Sercan Karabıçak":2w5r0wjn]Bu sezon büyük ihtimalle Galatasaray forması altında son yılı,beklentim gönderilmesi yönünde ve yerine Ersin görkem'in alınması.
Murat Kaya, bizde şuan 4.yılını oynuyor sezon içinde dönem dönem çok iyi ve kötü maçlar oynuyor. Takımımızın krizde olduğu dönemde takım kaptanlığına getirildi. Şuana kadar layıkıyla takım kaptanlığını yerine getirmeye çalışıyor. Takımın kenetlenmesinde önemli katkısı olduğu bir gerçek bence gelecek sezon mutlaka takımda kalmalıdır.[/quote:2w5r0wjn]

Bu sezon hangi maçta çok iyi oynamış söylermisin ltf.?
Krizde oldugumuz dönem bu sezon ve bu sezon bench arkasında iç saha maçlarımızın tamamını izleyen biri olarak benchte hoca konusurken Murat Kayanın neler yaptıgını çıplak gözlerle izledik malesef..hoca taktik verirken bir köşede dinlemiyor bile!!!!! Bumu takım kaptanlıgı????
takımın kenetlenmesiyle ilgili bir adam var ama bu Murat Kaya değil kardeşim asla..
O adam cezalı olmasına ragmen her maca gelen maç içinde heyecanından yerinde duramayan tezahurat yapan takıma destek ve moral veren TUFAN ERSÖZ!

Yaptıklarını canlı gözlerle izleyince ne kaptanlıgının nede sorumlulugunun farkında.takımda şuan en son takımda kalacak bir oyuncumuz
 
Re: 10 # Murat Kaya

Allah Allah henüz kimse dememiş "çok iyi Galatasaraylı, seneye mutlaka kalmalı" diye. Murat'ta yıllardır süregelen bir dikkatsizlik ve ciddiyetsizlik var. Seneye kalırsa bu yılki gibi sadece rotasyon oyuncusu olur. Ki onda bile başarılı değil.
 
Re: 10 # Murat Kaya

Aslında potansiyeli olan bir oyuncu.Hem savunma hemde şutör olarak.Ama nedense çok isteksiz.Acaba aldığı ücretmi çok düşük yoksa teknik heyetlemi sorunları var?Bencede takımın kaptanı gibi oynamıyor.Galatasaray'ın kaptanı yüreğini ortaya koyarak maçları oynar özelliklede böyle bir dönemde.İnşallah bizlerin düşüncelerini değiştiren maçlar çıkarır ve bu yarışa devam etmemize sebep olur.
 
Re: 10 # Murat Kaya

Seneye şampiyonluk hedefiyle bir kador oluşturulsa asla Murat Kaya'ya yer yok ama seneyede hedefsiz bir takım olcaksak Murat Kaya kalsın.
 
Re: 10 # Murat Kaya

Çok isteksiz oynuyo bi ilk geldiği sene gayret wardı muratta.Sonra çok düşüşe geçti.Eğer seneye şampiyonluğa oynayacaksak muratın yeri yok ama hedefsizsek ve hala küçülücez diyorsak murat kalmalı.
 
Re: 10 # Murat Kaya

Tez zamanda gidesin ki hem takım hem taraftar huzur bulsun.

Bugun macı salonda izleyenler gormustur takımı sabote etmek ıcın elınden geleni yaptı,Top kendisindeyse kaybetti topsuz alanda ne fualler yaptı hakemler es gecti

Bir adam bu kadar istikrarlı ne iyi ne kötu oynaya bilir ama sen geldiginden bu yana kötü oynuyorsun türünün tek örnegisin(Dalembert bile bizi sasırttıp bazen iyi oynar yada kontrat senesinde ) :), takımda yer alan olan herkes en az 2,3 mac ıyı oynamıstır ama sende senelerdır vasatı asan bir oyun göremedik.
 
Re: 10 # Murat Kaya

Murat Kaya, lütfen git artık !!! sen Galatasaray basketbol takımında oynayacak çapta bir adam değilsin. yeter artık !!! sana daha fazla katlanmak zorunda kalmak istemiyorum. inan, seni izlerken ruhum daralıyor, içim sıkılıyor. inanıyorum ki bu düşüncelere sahip kişi bir tek ben değilim. yıllardır oynadığın basketbolun üzerine bir gram koymadın, hatta giderek kötüleştin, hissizleştin, ruhsuzlaştın. nedir bu halim,daha iyi olabilmek için ne yapabilirim diye hiç kendine sordun mu? nerde o Ankara'daki Murat, nerde şimdi ki Murat?

ayrıca giderken yanına Evren Büker dışındaki tüm Türk oyuncuları da alarak gidersen Galatasaray'a büyük bir iyilik yapmış olursun. elin yabancıları formaları için sezon boyunca terlerini son damlasına kadar akıtıp büyük bir mücadele,direniş örneği verirken siz Türkler olarak hiç sıkılmadınız mı?

lütfen düşün bu takımın yakasından !
 
Re: 10 # Murat Kaya

İyisiyle kötüsüyle bu takımı sahiplenmek lazım,evet bazen hatta çoğu zaman saçma şeyler yapıyor ama yüreğini o da koydu zamanı geldiğinde,maç kazandıran o ruhlu üçlüklerini unutmamak gerek...İyisiyle kötüsüyle bu seneki takım bizim takımımızdı...
 
Re: 10 # Murat Kaya

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
3lükleri diyoruz ama 21/77 %27 ile 3lük atıyor adam,2003 yılındaki yüzdesine dönmüş
3lük sokuyor ama pozisyonu alıpta attığı zaman.Murat efendi her maç en az 3 tane yarı sahadan deneme atışı yapınca böyle bir yüzde çıkıyor.
 

Üst