Murat Murathanogluna Sevgilerimle

Abdi Ipekciye gidecek arkadaslar ozellikle sevgilerini ona sunsunlar!!! Bugun gorduk ki tutumuyla fazlasiyla bunu hakediyor. Ozellikle ayri baslik acma geregi duydum. Hakettigi degeri verelim.

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin Ataman a "neye itiraz ediyor ya bu kadar" diyip , Dixon turnike atınca "bağğbii diksıııınnn" diye haykıran gurursuz seni de unutmayacağız.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mac anlatmamanin kimseye bir etkisi olmaz, macta protesto etmenin de. Musteri olarak tepki vermek lazim.

Arkadasin biri yazmis. 02124737373 digiturk cagri numarasini arayalim Murat Murathanoglunu sikayet edelim. 200-300 kisi ararsa en etkili protesto yontemini yapmis oluruz. Su pankart isinide unutmayalim.

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar taraflı maç anlatacaksan git fb tv de anlat ihtiyar. Buna izin verenleri ve kendisini ipekçide gerektiği gibi ağarlamak boynumuzun borcu artık.

Bakın cidden ipekçi de bu adama özel bir muamele yapılmazsa gözlerim kapalı giderim. Lütfen özel hazırlık yapılsın. Paralı satılmış herif. Çıldırmamak elde değil yahu bu kadar olmaz.

Arkadaşlar bunlar pireler, çok kafa yormayın. Başındaki adamdan beslenen bir kukla bu. 60 yaşına gelmiş, bundan sonra yapabileceği en karlı iş Fener'e yaranmak bir adamdan nasıl bir Braveheart'lık bekliyorsunuz? Murathanoğlu benim bildiğim maç anlatmaya başladığından beri taraflı bir adamdı. Türk sporunda bu tarz bir taraf seçecekseniz, bu Fenerbahçe'den başkası olamaz. Hani nerede bizim yönetim? Her sene Harun Erdenay'ı ziyaret ediyor, geçen Aralık'ta yayın hakkını satmak için herkesten önce atlıyorlar. O zaman koy tavrını yayınla maçlarını kendi kanalından. Yoksa bu heriflerin sinirini bozmasına ses çıkaramazsın.

Biraz önce aradım şikayette bulundum; özelikle arkasında hocaya küfür edilirken dalga geçer gibi ataman neye kızdı demesini özelikle vurguladım. Zaten böyle devam da ederse üyeliğimi iptal edicem.

Geçen üyeliğimi iptal edeyim dedim bayiye gidip form doldurun dediler bana.Çalıştığı kurum ne ki yayıncılığından medet umalım.Ama inadına gidicem bayiye bir daha da üye zor olurum!

Aynen öyle Abdi İpekçide bir makas da bundan almak lazım!! Bir arkadaşımız güzel demiş bunlar pire asıl önemli olan yılanın başı!! Bunlar temizlenmediği sürece futbol,basketbol,voleybol,yüzme,masa tenisi,atletizm hangi dalda olursa olsun bir gram ilerleme olmaz..

Bu ve bunun gibi adamlar yaranmadan bir yerlere gelmeye pek alışık olmadıkları için bu yılanın başları olduğu sürece bu böyle devam edecek..İşin en kötü tarafı da koçun ve sinanın, ortamı yumuşatmaya çalışmaları!!! Bu tarz olaylar ne yazık ki bunların ekmeğine hep yağ sürüyor...

Bir de daha önce iptal ettiren varsa şunu soracağım.Neleri iade istiyorlar arkadaşlar? Kumanda-Kart-alıcı diye söyledi bana çanak falan da geri ister mi?

Bir de daha önce iptal ettiren varsa şunu soracağım.Neleri iade istiyorlar arkadaşlar? Kumanda-Kart-alıcı diye söyledi bana çanak falan da geri ister mi?

Ben iptal ettirmiştim baya oldu gerçi ama çanağı istemiyorlar sadece alıcı-kart-kumada yeterli olur sanırım..Ayrıca D-Smart da aynı şekil oluyor onu da iptal ettirdim son olarak şimdi özgürüm gerçekten :)

Bu MM 3.05 programında bile Galatasaray hakkında zoraki konuşan bir adam.Diğer yorumcuları bile baskı altına alıyor ki onlarda Galatasaray la ilgili olumlu konuşmaktan hep kaçınıyorlar.

Nitekim bu formda Tufan Ersöz maç sırasındaki yorumlarını hep Galatasaray karşıtı yaptığı gerekçesiyle eleştirildi.Çünkü MM işine son verecek biliyorda ondan öyle yoksa Tufan herkesin bildiği gibi iyibir Galatasaray lıdır.

Dünkü maçta MM en tarafsız anlatmaya çalıştığı maç oldu.Diğer maçlardan aldığı tepkiyle kendini frenleyerek anlatmaya çabaladı.Ama adam öyle hırslarına yenilen ve tarafli bir adamki dünkü maçtada tarafsızlığını koruyamadı.

Asıl sorun bu adamı digitürk ün basketbol unun başına getirmek ve maç anlattırmak.Bırak kendisini göreve aldığı ekipteki her kişiyi Fener amigosu gibi kullanıyor.Şükran Albayrak bile bukadar fanatik değildi eskiden.O bile Fener amigosu oldu bu adamın yanında.

Umarım bu gösterilen tepkiler yerini bulurda bu adam defolur gider bu kurumdan.

Maç içinde Caner Eler McCollum'un üçlük+faulu için "e bu net şekilde atış esnasında" deyince nasıl da sustu ve yorum yapmaktan kaçındı. Bir "Evet, haklısın." bile diyemedi hasta herif. Ki maç hep Fener açısından rahat gibi gitti. Eğer ki at başı gitseydi bu fanatik kim bilir ne hale gelecekti?

Fenerbahçe maçlarını bir kolunda tansiyon aleti, diğerinde serum doktor kontrolünde izlemesi gerekecek kadar hasta bir adama bir de tutup fener maçını anlattırırsan böyle olur.

Kesinlikle böyle büyük bir camianın taraftarı olarak böyle muamele görmeyi, hiçe sayılmayı kabul etmeyeceğimizi yayıncı kuruluşa ve o diksiyonu bozuk, hasta fanatiğe İpekçi'de göstermemiz gerekiyor.

Ona göre fenerin rakipleri her hücumda ya steps yapıyor ya faul nasıl koydu ama Csk ülkede adalet olmadığı için avrupada canınızı yaka yaka cikarsinlar.

Bizim abdi ipekçi de maç anlatamaz anlattırmayız bu yandaş yalaka adama! Taraf olmak kadar doğal bir şey yoktur ama tarafsız kalman gereken durumlar vardır! Ha kalamıyorsan da gidersin taraftarı olduğun kurumun tv sine orda anlatırsın taraflı yayın yapabilirsin! Digitürk aboneliğimizi iptal ettirme nedenimiz oldu bu taraflı adam. Yayıncı kuruluş şapkayı önüne koyar artık!
Ha digitürk te fenerbahçenin kurumuysa söylesinler açık açık sadece fener taraftarına satsın paketlerini ayıp ama!