Murat Özyer ile Sporist'06 Fuarında

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
D

dirk nowitski

Misafir
gelmeye çalışıcam valla sorucağım soruda dixon kalıcak mı gidecek mi?olacak

dixonın durumunu giden bir arkadas ogrensin ve bu taraftar dixonı istio densin lutfen... dixon kalsın

Önder' Alıntı:
sorulariniz varsa yazin soralim hocamiza.
transfer calısmaları ıstedıgı gıbımı gıdıyo yoksa mazı aksaklıklar varmı yanı sene basında ıstedıgı oyuncuları alabılmısmı?
ayrıca suan itibariyle elimizde bulunun su kadroda nasıl bır sıstem uygulamayı ve hangı oyuncuyu hangı mevkıde oynatmayı dusunuyo?
simdiden saol önder abi

Dixon konusu hala net degilmiş,Eurolig de oynayan bir takıma gitmek istemesi ve fiyatını yükseltmesi şu anda onu bize uzak tutuyor. Eger ki istedigi gibi bir Eurolig takımına gidemezse mecburen fiyatını düsürüp bizde kalacaktır. Kısacası belirsizlik hala sürüyor. Ama hoca takımı 2 guard ile oynatmayı düsünüyor. Ve dixon'ın burda önemli oldugunu ama kalmazsa da cokta üzülmeyecegini söylüyor.

Diger bir yabancı ise Holman,hatırladıgınız gibi Karsıyakada oynamış ve ülkere gitmişti ama sakatlanmıştı. Onunla ilgileniyoruz.

Salon Ayhan Şahenk olacak gibi. Gerçi cok ciddi rakamlar istiyorlarmış ama Murat hoca orayı cok istiyor.

Geçen sene Cafe Crowndan gelen paranın futbola kaydırıldıgını ve bunun subede büyük sıkıntı yarattıgını,böyle birşeyin tekrar olmaması icin ne gibi önlemlerin alındıgını sordum. Adnan Polat yönetiminde ve icinde Ülkerden de yönetcinin bulundugu bir komite kurulmuş. Ve herşey tamamen bu komitenin kontrolünde olacakmış.

Taraftarı mutlaka takımın yanında görmek istiyor. Spor Sergi seyircisinin evinde oturdugunu ve onları mutlaka salona cekmek istedigini belirtti.

Ülkerin Beşiktaş ve özellikle Fenerbahçeye çok ciddi yardım yaptıgını ve bizimde agzımıza bir parmak bal caldıgını düsnüyoruz,siz buna ne kadar katılıyorsunuz diye sordum. Genele bakıldıgında yapılan yardım miktarı aynı,biz futbola daha cok yardım aldık,onlar baskete diye cevapladı.

Floryadaki salonda çalışmalar biter bitmez takım idmanlarına oradan devam edecek. Yabancı olarak sadece Mitchell takımla birlikte 2 haftadır idmanlara çıkıyormuş. Çalışmalar gayet güzel ve ağır bir tempoda ilerliyormuş.

mitchell n takımla çalışmaya başlaması uyum açısından çok önemli bna göre dixon konusunu artık netleşmesi gerekio nezaman anlaşacaklar ne zaman idmana başlıyacak nezaman form tutacak bunlar önemli herşey için saol aönder abi

Geldik yoktunuz !!!

6. Adam standında yeller esiyordu. Görevli bayanlar başka bir firmanın standında oyun oynuyorlardı. Ne güzel :)

ARdaQue' Alıntı:
Geldik yoktunuz !!!

6. Adam standında yeller esiyordu. Görevli bayanlar başka bir firmanın standında oyun oynuyorlardı. Ne güzel :)

Bakınız ilk postta orada olacagımız saat yazıyordu. Oyun oynayan bayanlar konusunda Aliemre bey birşeyler yapar herhalde :)

Önder' Alıntı:
ARdaQue' Alıntı:
Geldik yoktunuz !!!

Bakınız ilk postta orada olacagımız saat yazıyordu. Oyun oynayan bayanlar konusunda Aliemre bey birşeyler yapar herhalde :)

Aşık admin; bir bak bakalım nerede yazmışsın saat kaçta orada olacagını ....