Volkan Ozger' Alıntı:
Göz görmeyince gönül katlanıyo izlemıyorum bu ruhsuz takımı. Galatasaryın büyüklügüne yakısmayan kalısı gelısı midemı bulandır pis işlerin döndügü cafe crown takımını
Beklıyorum sadece GALATASARAYIMI.Beklıyorum durusu takımın basına gelisi yönetim tarafından olan baskı ile zorlama ile olmayan ADAM GİBİ ADAMI !!!
Volkan harbiden işin suyunu çıkardın!
Bu takım 11 de 10 yaptı, bu takımda bazı oyuncular gerçek performansını gösteremesede, Hüseyin'i Erdem'i, Cücü'sü Cemal'i deli gibi mücadele ediyor, hele Hüseyin varya resmen sahada taraftarlık yapıyor!
Cafe crown meselesine gelince malesef bizim takımın sponsoru onlar, vede her yıl klübe 7 milyon dolar veriyorlar, şayet bu parayı ben bir şekilde temin ederim diyorsan eyvallah kampanya başlatalım cafe crown defol diye, onun dışında bunları söylemek türkü söylemeye benziyor!
Bu klübün başkanı A.Polat'tır o hiç Murat hocaya git demişmi acaba? öyle demişte Murat hocamı gitmemiş?
Lütfen eleştiri yapmaya çalış, hakeret etmek sana yakışmıyor!
Senin izlemediğin, midenin bulandığı, maçlarına gelmediğin takımı, bizler deli gibi seviyoruz, sevgimiz ne hocaya, ne oyunculara, sadece ASLAN ARMAYA!
Halil Üner'den hiç haz etmezdim, gitmesi için deli olurdum, ama bir kez bile kendisine hakaret etmedim, hatta Malik'in parasını cebinden verdiğinde saygı duydum, küme düşmeye oynadığımız takımı bile yanlız bırakmadım, biz BAŞARILAR GELİR GEÇER ASALETİN BİZE YETER diyen bir taraftarız.
Bugün Murat hoca var diye armanın peşinden gitmiyoruz, yarın Erman gelirse armanın peşini bırakmayacağız!
Sende salona gel, takımına destek ol, istersen efes maçındaki gibi hoca istifa diye tempo tut, kahramanımız ol
Yada sevmiyorsan bile bu takımı, bu hocayı, bizim gibi sevenleri rencide etme!
ERMAN, MURAT, HALİL MALİL FARKETMEZ!
A.ÖRS GELSE ARMANIN PEŞİNDEYİZ!
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ!