Nuri Bey, geçen sene kadromuz Fenerbahçe'den çok mu iyiydi bayanlarda, bu sene böyle devam ederse zaten başarısızlık olacaktır. Ayrıca, cumhurbaşkanlığını kazandık, lig devam ediyor, Türkiye Kupası ise oynanmadı bile. Bu sene nasıl sıfıra sıfır elde var sıfır olarak nitelendirilebilir?
Ayrıca, o Uleb Cup'ın kalitesinin bu senkine göre çok daha düşük olduğunu biliyorsunuz, bu sene neden böyle oldu? Öbür tarafta lobiden bahsetmişsiniz, Özyer önce ayrıldı sonra geri geldi, demek ki erkek basketbolda da dönüyor bir şeyler.
Ben Murat Özyer'le üst düzey hedeflere ulaşmamızı zor görüyorum, Cem Akdağ'a ise halen güveniyorum ve erkek takımındaki sıkıntılarda nasıl Murat Özyer tek sorumlu değilse, bayanlarda da şu durumda Akdağ tek sorumlu değil. Ayrıca üst üste maçlar kaybedince hoca yollamaya mı başlayacak bu kulüp anlamadım. Belki de iki hoca konusunda da yanılıyorum; ama kendi görüşlerim bunlar.
Ayrıca Cem Akdağ savunucusu falan da değilim; eleştirilerimi Bayan bölümünde yazdım; ancak Cem Akdağ gibi kulüp üyesi ve bu kulübün oyuncusu olmuş bir Galatasaraylı'yı, başka konularda yazan insanları sıkıştırılmakta kullanılması hiç hoş değil ve Cem Akdağ'a saygısızlıktır.
Bu yazıdan sonra, Cem hoca'yla ilgili bu bölümde daha fazla yazı yazmak istemiyorum, yeri değil. Sadece genel durumla ilgili yazmak istediğimden buraya yazdım, başka fikirlerim olursa, doğru olan yerde yani Bayan Takımı bölümünde devam edeceğim.