Murat Özyer İstifa (Kovulmadan İstifa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu başlıkdaki her türlü tartışmayı destekliyorum,başlığın taze kalmasına vesile oluyor...Bizde başlığı tazelemek adına yerli yersiz Murat Özyer istifa demekten kurtuluyoruz... ;)

Sadece şaka yapmıştım,başlık biraz amacından çıktı kanımca...
 
Bütün gereksiz tartışmalar içeren iletileri sildim.

Eyüp Yıldız, herhangi iki kişinin arasında geçen tartışmaya, anlaşmazlığa karışamayız. Ancak bunu her defasında laf altından sataşarak burada gündeme getirmek mutlaka müdehale etmemiz gereken bir konu. Lütfen. Ayrıca Mithat Duran ve Eyüp Yıldız, ikili konuşmalarınızı lütfen MSN'den sürdürünüz, gerçi orada sataşacak bir üçüncü kişi olmayacak. Şimdi lütfen bu mesajı görüp ama bana şöyle yapıldı, edildi demeyin. Haklı olup olmadığınız beni ilgilendirmiyor, hele içeriği hiç ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren burada bir üyenin bir başka üyeye ya da yöneticiye (fark etmez) sataşması ve kişisel meseleleri gündeme getirmesi. Benim işim de bunları önlemek ve temizlemek. Bu yüzden lütfen savunmaya geçmeyin çünkü ben insiyatif almıyorum, yapılması gerekeni yapıyorum.
 
Aşağıdaki yazı ve kişiler tamamen hayal ürünüdür.

'' Galatasaray Nescafe antrenörü Fırat Özder, Oyak Mercedes ile yapacakları karşılaşma öncesinde belli gerekçeler göstererek istifa etti. ''

--------------------------------------------------------------------


Özyer İstifa
 
Muhterem zaten kendini Galatasaray antrenörü olarak görmüyor , her fırsatta ''Biz Cafecrown olarak'' dediği için yukarıdakilerde az da olsa gerçeklik payı oalbilir ;)
 
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":9yb4oiy4]Murat hocam seni çok seviyorum,hergün gelip yazma kararı aldım bu cümleyi...

Sevgili Alperen kardeşim bundan sonra her gün senin yazını yazmanı bekleyeceğim.Dilerim sende yakında doğruyu görürsün[/quote:9yb4oiy4]

Teşekkür ederim abi,tamamen iyi niyetle yazdığın bir mesaj bu mesaj,onun için teşekkür ediyorum yoksa söylediğin şeyin olması imkansıza yakın... :)

Bugün de es geçmeyelim:
Murat hocam seni çok seviyorum...
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":2jok1iaf]Murat hocam seni çok seviyorum,hergün gelip yazma kararı aldım bu cümleyi...


Teşekkür ederim abi,tamamen iyi niyetle yazdığın bir mesaj bu mesaj,onun için teşekkür ediyorum yoksa söylediğin şeyin olması imkansıza yakın... :)

Bugün de es geçmeyelim:
Murat hocam seni çok seviyorum...[/quote:2jok1iaf]


Bugünde es geçmeyelim kişilere değil armaya,renklere sevdalıyız...Parçalının onuru için İSTİFA ET Özyer...Bu haykırışımız kişilere olan kinimizin değil Armaya olan sevdamızın ifadesidir...Bu başlık altındaki tartışmalarda Murat Özyer'i sevenlerle sevmeyenlerin değil,onunla başarılı olunacağına inananlarla,başarılı olunmayacağına inanların tartışmalarıdır...
 
burda istifa diye tutturan insanlar bayan takımımız kochu cem akdağ için çok ilginçtir istikrar diyor.. ya bide armaya sevdalıyız!!!. sakaysa komik değil ciddiyse trajikomik.

arkadaşlar bu ne yaman celişki.bir tarafta 2 senedir ligin cok üstünde (tamamı milli yerliler ve yabancılar) kadroyla "elde var 0 yapan" cem akdağ 9macta 4 maglubiyet almış. ama cok basarılıı, istikrar??
öte taraftan kesinlikle (rakiblerine göre) vasat bir kadroyla 9da 8 yapmış murat özyer.bir önceki sezonda ulebde son 4e kalmış (ne bizim, ne de ezeli rakiplerimizin hiçbirinin daha önce yapamadığı bişiy) murat özyer hep basarısızz.

insanda biraz hakkaniyet duygusu olmalı.
 
Nuri Bey, geçen sene kadromuz Fenerbahçe'den çok mu iyiydi bayanlarda, bu sene böyle devam ederse zaten başarısızlık olacaktır. Ayrıca, cumhurbaşkanlığını kazandık, lig devam ediyor, Türkiye Kupası ise oynanmadı bile. Bu sene nasıl sıfıra sıfır elde var sıfır olarak nitelendirilebilir?

Ayrıca, o Uleb Cup'ın kalitesinin bu senkine göre çok daha düşük olduğunu biliyorsunuz, bu sene neden böyle oldu? Öbür tarafta lobiden bahsetmişsiniz, Özyer önce ayrıldı sonra geri geldi, demek ki erkek basketbolda da dönüyor bir şeyler.

Ben Murat Özyer'le üst düzey hedeflere ulaşmamızı zor görüyorum, Cem Akdağ'a ise halen güveniyorum ve erkek takımındaki sıkıntılarda nasıl Murat Özyer tek sorumlu değilse, bayanlarda da şu durumda Akdağ tek sorumlu değil. Ayrıca üst üste maçlar kaybedince hoca yollamaya mı başlayacak bu kulüp anlamadım. Belki de iki hoca konusunda da yanılıyorum; ama kendi görüşlerim bunlar.

Ayrıca Cem Akdağ savunucusu falan da değilim; eleştirilerimi Bayan bölümünde yazdım; ancak Cem Akdağ gibi kulüp üyesi ve bu kulübün oyuncusu olmuş bir Galatasaraylı'yı, başka konularda yazan insanları sıkıştırılmakta kullanılması hiç hoş değil ve Cem Akdağ'a saygısızlıktır.

Bu yazıdan sonra, Cem hoca'yla ilgili bu bölümde daha fazla yazı yazmak istemiyorum, yeri değil. Sadece genel durumla ilgili yazmak istediğimden buraya yazdım, başka fikirlerim olursa, doğru olan yerde yani Bayan Takımı bölümünde devam edeceğim.
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
Murat hocam sizi çok seviyoruz...
Umarım bizden gittikten sonra Mutlu Akü SÜ'yle anlaşır.Böylece çok daha fazla görme imkanı bulursun kendisini.Artık kendim istemediğim için değil senin için takımdan gönderilmesini istiyorum Alperen. :)
 
Sayet su an itibariyle Murat Ozyer gnderilip,yerine Aydin Ors gelirse bu sezonun finlisti Galatasaraydir.Sampiyonluk ise biraz sansa kalir!
 
Serkan Dursun' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":1w78ujw8]Murat hocam sizi çok seviyoruz...
Umarım bizden gittikten sonra Mutlu Akü SÜ'yle anlaşır.Böylece çok daha fazla görme imkanı bulursun kendisini.Artık kendim istemediğim için değil senin için takımdan gönderilmesini istiyorum Alperen. :)[/quote:1w78ujw8]

Serkan Abi ben Selçuk'un koçu Cengiz Abi'yi de çok seviyorum ya... :)
Onun için en sevdiğim takımın başında kalsın kendisini senede bir kez görecek olsam da... :)
 
Ligde oynadıgı tüm maclarda 1 tane yenilgisi olan ve Sampiyonlukda iddallı olan bir Coach icin hala bunlar söyleniyor anlam veremiyorum Avrupadaki basarısızlıgı kabul ettik artık olmus ile ölmüşe care yok

şimdi destek zamanı 7'den 70'e
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst