Murat Özyer Lütfen İstifa !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız senede hiç bir transferinin yerini bulmadığı için.
-Türkiye Kupasından bizi elettirdiğin için.
-Oyak Rno gibi 2. sınıf bir takımı Türkiye Kupası Çeyrek Finaline çıkardığın için.
-En kötü Halil Üner bile Hersene bizi çEYREK fİNAL'E çıkartırdı.
-Aldığın oyuncularda geldikleri gibi gidiyor.
-Saha içinde takımının maksimumunu bilmediğini söylüyorsun bunu kimse bilemez senden başka.
-Avery'e tahamüül ediyorsun.
-2 senedir yabancı transferlerinde yarar sağlayamıyorsun ee peki sen ne yapıyorsun ?
Herşey geç olmadan İstifa Murat Özyer !
 
aslinda gecen yil ki performansimiz ile Murat Özyer bu takima layik olmadigini göstermisti. hic bir macta üstümüzdeki takimlari yenemedik. bu bir skandaldir aslinda. NBA kalitesindeki bir sutör sayesinde bizim altimizdaki takimlari ezdik. gecen yil ki 4. lük da Murat Özyer in hic bir payi yok bence. ama ben aslinda yinede ona güveniyordum. ama su hazirlik sürecinde yaptiklari resmen sacmalik. onu al bunu gönder, pazardan meyve secer gibi oyuncu aliyoruz. Oyak in yabancilari bile daha saglam. bence yönetim bu ise el koyacaktir zaten. bu sene Final disinda hic bir sey kesmez taraftari ve özellikle yönetimi. bence gelecek hafta oynanayak banvit macinda hersey belli olur.
 
Arkadaşım bütçesinin 100'de 1 olan takımı zar zor yenen hocaya.Bütçedaşı olan Bjk'ye 15 sayı yiyen hocaya.Aldığı yabancıyı yollamayıp buraya getiren ve oynatmayan hocaya 10 kere 100 kere 1000 kere 100000000 kere YAZIKLAR OLSUN .
 
Murat Özyer adam gibi adamdır çokta iyi bir Galatasaraylıdır

Fakat maalesef bu sezon çok büyük saçmalıklar oldu lig başlamadan birşeyler yapılmalı kombine alan taraftarlar bu basketbolu seyretmeyi haketmiyor diye düşünüyorum
 
Burak bir sözümü hatırlatayım sana "Sinirli olduğun zaman kendini kontrol etmen çok zorlaşıyor, düşüncelerini sakinleşince paylaş bizimle."

Sezon başlamadan istifa çağrıları başladı, vay halimize...
 
Valla İyi Galatasaraylı olup olmaması bize maç kazandırmıyor.Onur abi şu anda oldukça sakin şekilde yazıyorum.Artık düşünmeli bazı şeyleri.Şu anda Mersin maçında da takım sahaya hiç birşey vermiyor . Hiç bir belirti yok iyi oyun yok . Galatasaraylı diye gitmeyecek mi yani ? Son şampiyonluğumuzu Halil Ünerle kazandığımızı herkese hatırlatırım ve ona ettiğimiz sözleride.
 
Yetkili Arkadaşlardan bu konunun derhal kapanmasını talep ediyorum.Herkesin düşüncesine saygı duyarız doğrusunu yanlışını tartışmayız.Böyle bir konu -ki sezon başında- açılmışsa eğer bu taraftara yazıklar olsun.Farkında mısınız bazılarına benzemeye başladık.Bazıları gibi sıradan taraftar (oyuncusunu dövecek,her maçta istifa pankartları açacak kadar) olmaya başladık.Lütfen arkadaşlar sükunetli davranalım ve herşeyin zamanını ve yerini bekleyelim.Böyle bir konu forumda olmamalı !!
 
Ne yani insanlar bide sezonun baslamasinimi bekliycekler daha fazla kepazelik seyretmek icin!! Gecen bu takimin basinda alt yapi antrenorlerinden biride olsa 4. olurdu..Cunku 4.luk icin cekisecegi rakibi bile kalmamisti!! Felaket bi sezon geciren Banvit,Dacka,Karsiyaka ..Butce kuculten Bjk , sakatliklar sonrasini ritmini kaybedip geri dusen Casa Ted Kolej in onunde lutfen 4. olduk onu bile Bjk biraz kipirdansa kaybedebilirdik..Ustumuzdeki takimlara karsi resmen her macta ezildik!! Fb den tarihi fark yedik, orda bile yok takim mucadele etmiste iste arada kadro,butce farki varmis ta diyerek bizleri salak yerine koydular..Erman kunterin nasil bi takimla,nasil yabancilarla ne basari kazandigini cok iyi hatirliyorum, ki Fb herzaman basketbola yatirim yapmis bizden daha fazla para harcamistir..Gecen sezona kadar hic bir sezonda Galatasarayimizin Efes,Ulker,Telekom,Fb,Bjk gibi takimlara karsi bu kadar ezildigini gormedik..Ama artik yeter, testi kirilmadan is isten gecmeden artik istifa etmesi gerekiyor Murat hocanin..Dogrudur Murat hoca cok iyi bir Galatasaraylidir,iyide bir koctur ama gecen seneden beridir yaptigi hatalarin haddi hesabi yok,bu takima kucuk geliyo Murat hoca..Bu sene Tarihimizin belki en yuksek butcesi ile yola ciktik buyuk hedefler koyduk..Ve daha 1. dk dan ilk hedefimizi kaybettik..Lig ve Avrupadaki hedeflerimizide kaybetmeden once hemen karar verilmeli..

Lutfen Gercek bir Galatasarayli oldugunu goster ve takima daha fazla zarar vermeden istifa et Murat Hoca!!
 
burak kardesim bende seinle aynı dusuncelerı paylasıyorum murat hoca cok iyi bir insan olabilir cok iyi bir galatasaraylıda olabilir ama suan bizi yönetecek kadar bilgisi olduguna bende inanmıyorum vede tecrubesı ama yolun yarında at degistırmek cok daha buyuk sorun cıkartır 1 sene daha bosa gıdıcek bu yonetım oldugu surece cok senelerımız bosa gıdıcek ben buna emınım balık bastan kokor die 1laf cuk oturuyo bu yönetim basımızda ıken amatör branslarımız yasadıkları ortada sadece o koltuk için futbola harcanan paralar vede orda bile yapılan yanlıslar hatalar galatasarayımızın 7 senede cok kan ve ımaj kaybetsıne yol actı bence murat hocayı degil yönetimi istafaya cagırmak lazımm!!!!
 
Yani bu kötü oyununun olanların sorumlusuda mı biz olduk ? Bjk maçında 5 fark varken teknik faul alan biz miydik ? Şampiyonluk hedefi koyan ve Türkiye Kupasında mahvolan biz miyiz ? Şu anda Mersin karşısındaki kötü oyunu bizmi oynattık ? Bütçe dedi bütçe.Kombşine dedi kombine oyuncu istedi oyuncu.Taraftar dedi taraftar. Karşılıkta ne var ? Murat Ozyer iyi Galatasaraylı iyi insan diye gitmeyecek mi ? Ne yapim taraftara ilgili davranıyorsa falan filan.Bize kazandırdığı teknik bilgisiyle maç var mı ? Mersin maçını şu anda seyreden var mı ?

Bırakın arkadaşlar ya ? En büyük beklentilerin olduğu sene düşünülen duruma bakın.Başka takımlar ve taraftarlar umrumda değil benim.Benim için öenmli olan takımın maç kazanmasıdır iyi oynamasıdır.
 
Ayrica ne akla hizmet sen buraya acilmis,son derece medeni sekilde tartisilan bi konunun kapatilmasini talep edebiliyosun arkadasim!!! Burasi bir forum hosuna gitsin veya gitmesin elestiride olucak ovgude olucak!!! Her seyin zamani var diosun ne zamanindan bahsediyosun?? Gecen seneki performans seni tatmin etmise benziyo!! He belkide Halil uner zamani ile karsilastirip bu performans onun yaninda super filan diye dusundugun icindir..Ancak yapilan o transferler,harcanan para,vaad edilenler karsisinda o 4.luk hic bi seydir arkadasim ve eger zamaninda karar verilmezse bu sezonda gecen sezonki gibi Fiyasko olucaktir..Cunku gecen seneki gibi kimse bize 4. lugu altin tepside unmayacak!!! Bircok takim yatirim yapiyo bu seneye..Ozellikle gene 4. luk yolundaki en buyuk rakibimiz BJK..Telekom,Efes,Fb uclusunun yanindan bile gecebilecegimize inanmiyorum bu kocla,bu oyun duzeni ve yabancilarla..gidipte bi oyuncuya 1.700.000 dolar verilecegine avrupadan ekolu olan ( yugoslavya,hirvatistan,litvanya ) ulkelerden 2-3 oyuncu bulunurdu!! Tamam gelen oyuncu cok yetenekli, onemli ozellikleri olan bi oyuncu ama sen o oyuncuyu bu takima aliyosan onu oynaticak alt yapiyida hazirlaman lazim..Takim bi makina gibi isliycekki o adamda aldigi paranin hakkini versin yeteneklerini sergilesin..Su sartlarda Deen in ben bu takima cok buyuk katki verebilecegine inanmiyorum..Belki her macta cok iyi istatistikler tutturucak ama digerlerininde ona ayak uydurucak basketbolu oynamasi lazim, o kalitede oyuncular olmalari lazim..Ama ben Murat ozyer in bole bi takim olusturduguna bole bi sistem yarattigina inanmiyorum,olusturabileceginede inanmiyorum..Olurda Murat hoca devam ederse zayif takimlara karsi alinicak galibiyetlerden sonra ( gecen sene oldugu gibi ) buraya bazilari gene basliycak yazmaya..iste gordunuzmu takimi,Murat hocayi filan diye..Tek cevabim var onlara, biz nereyi hedefledik arkadaslar???..Siz rakibinizi hangi takimlar olarak goruyosunuz??? Eger orta siralari hedeflediysek o galibiyetler sizi tatmin edebilir ama eger ilk 4 hatta ve hatta sampiyonluk hedefi konulduysa sen zaten o takimlari yenmek zorundasin 1-2 surpriz mac disinda yenilgi almaman lazim o takimlara karsi..

Son sozum sudur..Neyi bekliycez arkadasim daha 1 seneden fazladir bekliyoruz zaten??? Bize bi tarih verde bizde bilelim!!!
 
Yönetim bütçeyi ayarlar ve teknik ekipte oluşan bütçeye göre sezon başı takıma gerekli transferleri yapar.Transferlerin geç kalınması ve üstüne üstlük yapılan yabancı transferlerin beklenilenin dışında çıkması teknik heyetin yanlışıdır.Şimdilik istifa gibi durumlar olmamalı,bunu ilerleyen dönemlerde sezon başladıktan sonra düşünmek daha akılcı olur.
 
Son derece gereksiz ve yersiz buluyorum.Bu benim şahsi kanaatim.Ya şunu anlamamak çok zor değil.Takım zaten yeni kuruldu ve düzen oturtulmaya çalışılıyor.Başarı beklenmesini anlıyorum ama coach değiştirmek çözüm mü olacak.Yeni gelen head coach'un bulunması, takımı tanıması, uyum süreci vs derken nelerle uğraşılacğaını da hesap etmiyor musunuz?Siz daha pireyi görmeden yorganı yaktınız..Ülkeri şampiyon yapabilen bir adam, geçen sene Galatasaray'ı hedeflediği ilk 4'e sokan bir coach için bir bu başarısızlık görüntüsü içerisinde istifaya davet edilmesi bence güzel birşey değil.Kaldı ki transferler Murat hocanın keyfine göre olmaz.O'na kalsa kimleri getirir siz düşünün.Hangi coach iyi oyuncular getirilmesini istemez?..Daha Mersin maçı bitmeden bunlara girdiniz ya, diyecek başka sözüm yok..
 
Şuan maç devam ediyor.Ve ben Averyi ilk 5 görünce maçı kapattım
Olmaz!!!Olamaz!!!
Çok sarsıldı bu kadar insanın güveni çok
Oyak Renaultdaki Richard 35.000dolara oynadığı duyunca inanamadım Aylık Maaşı falan dedim.Yılda 35.000Dolara oynuyomuş.Ve 400.000Dolarlık Averye bir kez daha lanet olsun dedim
Nolucak bu takıma.Ya biz gözümüzde fazla büyüttük Şampiyonluk diye yada Murat Hocanın hatası
Bir yanlışlık var bu işte...
 
Ben Oyak'ın kazandığını bilmiyordum hatta maçın saatini 21 biliyordum.Oyak çıkmış da bunun dışındaki söylediklerimin arkasındayım.
 
Ya bizler başka takım mı izliyoruz arkadaşlar. Bjk'den 30 ye , Beykoz'dan 30 ye sonra transferler olacak de. Sonra gelsin yeni oyuncular gene ondan bundan fark ye.Mersin maçındaki oyunu görüyoruz.Kimi ve niye savunuyoruz ?
 
Ya gecen sene Murat Hoca demedimi biz 2 senelik bi plan yaptik ve bu takim bu planin ilk asamasi olarak kuruldu diye..Yani hedeflenen sene bu sene diilmiydi? Bu baglmanda gecen sene bu senenin alt yapisinin yapilmasi gerekmiyomuydu? EE nerde peki gecen sene alinan oyuncular? Kim bu oyunculari 2 senelik plan baglaminda transfer ettirdi? istanbula davet edip antremanlarda deneyip begenen, sozlesme imzalanmasini isteyen sonrada yollayan kim? Ne piresi ne yorgani arkadaslar? Ne icin erken oldugundan bahsediyosunuz? He diosanizki hedefler birer birer gitsin sonra kovariz, pes derim yani bunada..Bakin size bisi soyliyim, eger bu sene gecen seneki basari yakalanmazsa ulkerden bi daha bu kadar buyuk butce alamayiz, bu sans bi daha gelmez..Gecen seneyi hala basari olarak gorenlere ( ozelliklede son derece ayrintili bi sekilde yazdim bazi seyleri onceki mesajlarda ) pes diorum gene. iste bizim bittigimiz an bu noktadir..Biz kendimizi kucuk hedeflerle avutuyoruz..Gecen sezon basi ne dendi bi hatirlayin..Buyuk hedefler koyduk,butcemiz yeterli,transfer calismalarimiz iyi gidiyo..Kimse demediki biz yeni bir takimiz iyi bir takim kurmak icin calisiyoruz,,Taraftarimizi camiamizi memnun etmek icin,en iyi pozisyonu yakalamak icin ugrasicaz denseydi ve arkasindan 4.luk gelseydi diebilirdimki '' Evet adamlar dediklrini yaptilar,buyuk hedefler konulmadi ama REEL hedeflerkonulup sonundada yakalandi '' Ama ole olmadi bize cok buyuk vaatler verildi, kafa tutucaz, finali hedefliyoruz dendi...Sonrada ya napalim iste yeni takimiz,onlarin butceleri cok yuksek vs vs gibi bahanelerle bizi aptal yerine koydular..
Uyanin artik arkadaslar bu senaryo bu sene gene sahneye konulucak cunku..Bu seneyide kaybedicez bu sekilde devam ederse..gecen sene suclu Fitch ilan edildi,takimin duzenini bozuyo dendi ( ki Galatasarayimiza gelmis en iyi oyunculardan biriydi kesinlikle Turkiye ligi icin extra bi oyuncuydu ve biz onu yollamak icin elimizden geleni yaptik sonundada yolladik herkesin gozuaydin diorum!!! ) ee simdi kim yeni suclu arkadaslar??? yonetimmi?? ulker grubumu??? taraftarmi?? yoksa bunlari yazidigim icin bazi arkadaslarca bu topic in kapatilmasi istenen BENMi???

Bu forumda Baskanimiz yerin dibine sokulurken,hakaretler yagdirilirken sesini cikarmayanlar simdi cikmislar bir coach icin ortaligi ayaga kaldiriyolar..Pes dogrusu!!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst