Murat Özyer'i protesto edelim !

Uzun süredir bu anti-Özyer konularına yorum yazmıyordum ama dayanamadım ben bıraktıgımda Kunter lafı vardı şimdi istifa eden Orhun ene bırakalı cok sey degişmemis sadece isim degişmiş fikir aynı Murat hoca gitsin sampiyon olacaz arkadaslar bu isteksiz oyuncular ve bu yanlıs yabancı secimleri oldugu sürece Kralı gelsin basarıya tasıyamaz.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Bizim bütçemiz 7,5 milyon dolar civarıdır. Bunun içinde aklınıza gelebilecek herşey vardır. Cholet'nin bütçesi de 4,01 milyon eurodur. Bunun içinde de herşey vardır. Fransa'da oyuncu vergileri yaklaşık %30 civarında. Ve bu bütçe ile ligin en pahalı sekizinci takımı durumundalar.

http://www.ballineurope.com/countries/f ... ch-league/

Konumuz zaten Erman Kunter değil ama o gelecek tüm dertler bitecek düşüncesi üzerine verdim bu bilgileri. Lige göre çok da kısıtlı bir bütçeleri olmadığı apaçık ortadadır. Aynı şekilde Orhun Ene gelecek tüm dertler bitecek düşüncesi de içi boş bir düşüncedir.

Peki bütçe konusunda ahkam kesecek bilgim olmadığını sölemiştim. Ama herşey dahil bütçe imiş 4 milyon Avro'da

Sonuç itibari ile bu sezon için lige kötü başlayan bir takımı var ama dediğim gibi Fransa ligi çok yakın ara 2-3 haftada çok şey değişebilir. Bizim dipte olduğımız kupa da ise 3/3 ile grup lideriler( Gerçi gruba nasıl kaldıklarını anlamadım ama olsun orayı deşme Riga'ya elenmemişler mi idi :) ).Yani bu sezonda sadece nisptene başarsız bir başlangıç yaptığı Fransa lig'ine değil genele odaklanırsak Fena bir başlangıç Yapmamış aslında

Kaldı ki biz ne fena başlangıçlar gördük geçen sezon tüylerim diken diken oluyor hatırladıkça takım kuramadığımız için elendiğimiz Türkiye Kupasını ne hallere düştüğümüzü.Bu sezonda aynı fiyaskodan son anda kurtulduk malesef .

Biten sezona baktığımızda ( haftanın ası mı idi ne idi 3. numaralı kupa ama sonuçta resmi bir kupa ) 3. numaralı kupayı kazandılar 2 numarada final oynadılar.Play-off da da çeyrek final oynadılar. Bütçe sıralamasını esas alacaksa eğer ve sıralama da yaklaşık bu sene ki gibi ise play-off için bütçesi ile paralel bir yerde yer aldı başarısız değil.Diğer iki kupa da ise bütçesine göre oldukça başarılı oldu.

Tekrar ediyorum benim de söylemek istediğim son iki sezonluk tablonun geneline baktığımızda Erman Kunter başarılıdır

Kunter gelecek tüm dertler bitecek çok iddalı bir tezdir ve bunu cürütmek tabi ki kolaydır.Murat Özyer'in gitmesi için ortada fazlası ile yetecek neden vardır ve Erman Kunter yerine gelebilecek alternatiflerden biridir. Benim de tercih edeceğim alternatiflerden biridir.Tek sorun ve belkide en büyük sorun sayın Özyer'in varlığı değildir ama bu sayın ÖZyer'in gitmesi gerektiği gerçeğini değiştirmemektedir.
 
Kutay abi kusura bakma ama Erman Kunter ve getireceği 3-4 zıp zıp adamla Galatasaray yarı finalden öteye gidemez. Bizim yöneticilerimizin de Erman Kunter'den ötesini getirecek vizyonu olmadığı için Galatasaray da bir adım ileri gidemez.

Kunter başarılıydı ilk gittiğinde ama Asvel'i şampiyon yapamadığı zaman Kunter'in havası söndü Fransa'da. Cholet'den de ileri gidemiyor. Fransa Milli Takımı için adı geçti diyoruz en fazla. Nasıl komik bir başarı göstergesidir bu anlamıyorum. Adı geçti öyleyse süper hoca. Özyer'in de Efes ile adı geçti oda süper hoca o zaman?
 
Ben bu konuda daha fazla konu dışına çıkmak istemiyorum. İsteyen arkadaşlarımız salona gelip protesto edebilirler ;)
 
bu genç takım çalıştırmaktan , yardımcı hoca olmaktan öteye geçemiycek adam da başımızda olsa - ki olur play offlara kadar..orhun ene de olsa play off ' ta ilk çıkan karşımıza tertemiz 3-0 çakar gönderir..boşuna heyecanlanmaya gerek yok..

protestolara da gerek yok..adamın kapasitesi bu , verecekleri bu kadar..başka hiçbi takımda almaz olsa olsa tanjevic 'e yardımcı olur milli takımda..sakız verir çıkan oyunculara fln..kapasitesi bu kadar olan bi adama protesto gereksiz..

mutlu mesut gidiyoruz 10 da 9 çiçekler gibi..geçen sene de f4 yaptıydı bu sene de 10 da 9..kendine göre başarılı da aman ne güzel işte..imparatorum benim..
 
Siz Özyer'i Protesto edin,Oda sizi protesto etsin trübünleri boş bırakıyorsunuz diye.Oda oyuncularına Taraftarı protesto edelim desin 10'da 9 yaptık averajlı ikinci sıradayız daha şimdiden ülker,telekom 3 mağlubiyet aldı biz bu halimizle bile destek göremiyorsak nasıl Galatasaray ruhuyla oynayalım desin.30 milyon taraftarı olan klüb'ün antrenörüyüm her maç 300-400 kişiye oynuyoruz isyan etmemek eldemi desin.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Kutay abi kusura bakma ama Erman Kunter ve getireceği 3-4 zıp zıp adamla Galatasaray yarı finalden öteye gidemez. Bizim yöneticilerimizin de Erman Kunter'den ötesini getirecek vizyonu olmadığı için Galatasaray da bir adım ileri gidemez.

Kunter başarılıydı ilk gittiğinde ama Asvel'i şampiyon yapamadığı zaman Kunter'in havası söndü Fransa'da. Cholet'den de ileri gidemiyor. Fransa Milli Takımı için adı geçti diyoruz en fazla. Nasıl komik bir başarı göstergesidir bu anlamıyorum. Adı geçti öyleyse süper hoca. Özyer'in de Efes ile adı geçti oda süper hoca o zaman?


İkimizden biri nesnel bakmıyorum sanırım. Sonuçta Cholet ligin orta sınıf bütçeye sahip takımına (16 takım içinde 8 'miş ) bir kupa kazandırdı birde final oynattı ligi de bütçeleri ile paralel olarak 8. bitirdiler.16 takımlı lig'de 8. en iyi bütçeye sahip takımın kupa finali oynaması dahi başarıdır bence kaldı ki bir de kupa aldılar.Geçen sezonu Cholet için başarılı bitirdi bence.

Erman Kunter'in birleylerde adı geçmesi zaten benim kullandığım bir arguman değildi.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Erman Kunter ve getireceği 3-4 zıp zıp adamla Galatasaray yarı finalden öteye gidemez.
quote]
Bu zıp zıp adamdan kasıt Gaines ya da Lolis gibi fundementali zayıf ama yerinde duramayan,pota altını karıştıran,seyirciyi kendisine çeken oyuncu tipi mi acaba.Benim şu anda Galatasarayda en çok hasret çektiğim oyuncular.
Ermen Kunter ve Murat Didin isimlerinin istenme sebebi sanırım benim gibi o dönemde oynadığımız basketbolu beğenp,hatırlayanlardan kaynaklanıyor.Şu anki takımın fark biraz artınca teslimiyetçi olması,o zamanki takımın ise mağlubiyeti hazmedememesi bu isimlere sempatiyle bakılmasını sağlıyor olabilir.Orhun Ene'nin ise isminin verdiği bir güven var bende.İstifa nedeni bir kez daha bende Orhun Ene hayranlığı yaratmaya yetti.
 

Üst