Murat Özyerin başarılı olacağına İnanıyormusunuz?

Murat Özyerin Bu sene Başarılı Olacağına İnanıyormusunuz?

  • hayır inanmıyorum

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    68
yonetimin basarisiyla orantili olacaktir sayin dedehayir bayan basketbol takimi hakkinda konusurken cok rahat ve iddiali konusuyor ama ayni konusmalari erkek takimi icin duyamiyoruz yada o isigi alamiyoruz kisacasi murat ozyerin basarisi yonetimin tutumuna , inancina , sahiplenmesine ve bakis acisina bagli!
 
Murat Özyer'in eldeki kadrodan hiçbir zaman tam olarak yararlandığını düşünmüyorum. Geçen sezon eline verilen kadronun hakkı çeyrek finalin ötesindeydi. İlk turdan Telekom'a elenmek büyük başarı olmasa gerek. BU sezon kesinlikle Murat Özyer ile devame dilmemesi gerekiyordu. Olayları tam bilmiyorum ama muhtemelen "zorunluluktan" dolayı Murat Özyer ile devam ediliyor. Kısacası her türlü iyi niyetine ve samimiyetine rağmen Murat Özyer bana umut veren bir isim değil. Kadro ne olursa olsun çeyrek finalin ötesine taşıyabileceğini de sanmıyorum.
 
Kesinlikle başarılı olacagız....Eger tbl final oynamassak ben basketboldan anlamıyorum...2 yıl oldu arkadaşlar artık hatalardan ders alınmıştır....gecen sene 2 tane nba den kapalı kutu 2 adam aldık..dee brown ve robert hite hite bence verebileceginin en iyisini verdi...ama nba den gelince bazı oyuncular adapte olamıyor..dee de bence olamadı..benim düşüncem bu sene 4 yabancı alıcaz ve bunların hepsi avrupadakilerden olacak ülkelerini bilmiorum ama hepside avrupadan bilinen oyuncular alınacak...
 
başarı olması tek isteğimiz Galatasaray'dan sebep.. ama kendisi başarı olacak kapasite'ye ve hırs'a kesinlikle sahip değil. son iki sene de olduğu gibi dünya kadar para harcar, takım da orta sıralara oynar.
 
Beşiktaş'ta Hakan Demir dönemi

Beşiktaş Cola Turka'nın yeni antrenörü Hakan Demir oldu. Genç çalıştırıcı son olarak İsviçre 1. Ligi takımlarından Sion Herens'te görev yapıyordu.
 
Bence Murat Özyer'in gelecek kadroya bakmalıyız başarılı olacakmı,olmayacakmı diye.Ondan sonra bakmalıyız gelebilecek başarıya.Ama bu gidişle iyi bir kadronun geleceğini sanmıyorum.Ve iyi bir kadroda gelmezse Murat Hoca'Nın başarılı olacağını pek düşünmüyorum.
 
Ben başarılı olacağına inanmıyorum son iki senede yapılan yatırımlara yönetim desteği taraftar ve camianın kenetlenmesine rağmen başarılı değil
getirilen yabancı oyuncu seçimlerinde hatalar ilk senesinde getirdiği yabancılar Fitch dışında hatalı bu sezonda yabancılar değişiyor yine istikrar yok yönetim 2-3 yabancı alıp yerli oyuncularla beraber play ooff'lara kalmaya oynayalım 4-5 yabancıylada ilk turda gittik 3 yabancı hakkı kullananlara federasyon 5 yabancı oyuncu kullanan takımların verdiği paradan faydalanırız nasıl olsa ilk turda 15,04,09 sezonu kapatırız.
 
Ben murat hocamızın bu sene başarılı olacağına inanmak istiyorum geçen sene lider bitirdiğimiz ilk yarı gibi takımı yönetirse iyi bir Galatasaraylı olan murat hocayla büyük başarılar yakalarız
 
Bende başarılı olacağına inanmıyorum.Her yabancı seçiminde yanlış davrandığını düşünüyorum.Oyuncular üzerinde ki otoritesininde zayıf olduğunu düşünüyorum.Bu kadar taraftar kenetlenmişken daha fazla ileriye gidebilirdik.Son iki senedir doğru düzgün hücum seti izleyebildik mi?Murat hoca zaten az sayıda ki türk oyuncularıda kalmadı diyor.Bu bizim suçumuz mu?Zaten herşey yerli oyuncularda bitiyor.Her takımın bir kaç yabancı oyuncusu dışında yabancıları zaten aynı seviyede burda ve play-off'ta yerli oyuncuların önemi ortaya çıkıyor.İnşallah yanılırım.
 
Başarısız olacağını düşünenler zaten uzun uzun açıklamasını yapmış.Ben daha fazlasını yazmayacağım.Cüneyt'ten de belli olacağı üzere hiç bi ders almamış.Aynı yanlışlara devam.Murat Özyer iyi bi GS'li olabilir(belkide onu en çok sevenlerden birisiyim) ama bir kan değişikliği lazımdı.Tersini düşünenler ancak küçük düşünenlerdir.
 
Maalesef son 2 tercihine bakılırsa yine aynı Murat ÖZYER, Avrupa da yarım sezonda oynamış olsa da yeni çıkmış sayılabilecek Graves tıpkı ilk yılındaki Mitchell ve geçen yılki Brown tercihleri gibi bu tercihinde tecrübesiz 1 numaraları seçmesi,Strickland tarzı sadece potaya gidip atmak olan 2 numaradan 1 numara yapılan bir oyuncu ve rakiplerinin yaptığı takviyeler gözöününe alındığında en zayıf bölge 1 numara gözüküyor.

Ziziç transferi ile tebrik etmiştik ama Strickland tercihi ile hiç yanlışlarından ders almamış gözüküyor.

Tabii burada Murat Hoca'ya eşlik eden diğer ekip elemanlarınıda unutmamak gerekir.
 
artık başarılı olması gerek iki sezondur takıma iyi işler yaptırdı ama bu sene şampiyon olmalıyız. gecen sene şampiyon olan Ülker febe yi biz yenecek güçteydik zaten solomon ları da gitmiş bu sene efes rakibimiz bi de telekom
 
Bu kadrola belirli bir başarı yakalayamazsa Murat Özyer istifasını hazırlasın artık :).Ama ben Murat Hoca'nın kadroyu adam akıllı kullanıp iyi işler yapacağını düşünüyorum.
 
Beşiktaş'a kaybettikten sonra turnuvada kalan iki maçıda 100 sayı farkla kazansan ne olur ? Daha öncede
söylemiştim Nisan 15'te sezonu kapatırız play oof'lara kalmak büyük başarı olarak görüyorum.Yönetim
M.Özyer'i görevinden alsın. Cevat Güler takımın başına geçsin yeni koç gelene kadar.
 

Üst