Murat Özyerin başarılı olacağına İnanıyormusunuz?

Murat Özyerin Bu sene Başarılı Olacağına İnanıyormusunuz?

  • hayır inanmıyorum

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    68
Bizim takımımızda ciddi bir yerli oyuncu problemi var.Tufan'ın da sakatlanmasıyla bu iyice ortaya çıkmıştı zaten.Birde yanına Hüseyin'den yok denecek kadar katkı aldık bu maçta.Yerli oyuncularımız performanslarını bir üst seviyeye taşıyamazlarsa bu yıl işimiz çok zor demektir.
 
Oğuzhan AKÇİL' Alıntı:
Bana göre bu takıma koç olarak en çok yakışan Murat ÖZYER ve kesinlikle başarılı olacağına inanıyorum...
Moda insanin kendine yakisani giymesidir.
Bu takima yakisan hoca Pat Riley'dir.
Al burdan yak.


pat1221.jpg
 
Çoğu zaman kızsamda Hıncal Uluç'un bu yazısı benim söylemek istediklerimi dile getiriyor. Kulüp resmî siteden hemen karşı yazı yayınladı ve ülkerin desteğine ne kadar önem verdiklerini belirtti.

Ülker'in yanlışı..
Üç büyüklere tonla para yatırıyor Ülker her yıl, basketbol için. Bu sayede üç büyükler yeniden "Üç büyük" oldular. Yeniden seyirci toplamaya başladılar. Basketbola renk, heyecan geldi. Teşekkürler.. Ama kendi bindikleri dalı kesiyorlar.. Diyeti verdiler diye kolu yönetmek de istiyorlar.
En canlı örnek Galatasaray!..
Ülker'den gelen para ile iyi takım kuran Galatasaray iyi sonuç alamıyor. Neden?. Çünkü kulüp istediği, düşündüğü, konuştuğu hocayı işin başına getiremiyor. Ülker "Parayı veren düdüğü çalar" diyerek, belki de adını verdiği Fener'e fazla da rakip olmasını istemeyerek "Bizim seçtiğimiz bu hoca ile devam edeceksiniz" diye baskı yapıyor ve Galatasaray sıradan bir takım olmanın ötesine geçemiyor.
İşte yeni sezon gene o sıradan "Ülker Hocası" ile başladı ve işte sonuçlar.. Gelen giden yeniyor Galatasaray'ı..
Bu mudur, sponsor olmak?.. Hıncal Uluç-Sabah
 

Üst