Murat Özyer'in Sahte Twitter Hesabı

Murat Özyer'in özellikle bayanlarda Ekrem Memnunun altını oyup kendi eşi Derya hanımı takımın başına getirme çabasını herkez biliyor zaten, artık kendi de açık orta söylüyor bunu da Ergin Ataman'a gücü yetmez onun.

"Bu hesabın ona ait olduğunu anlamak çok zor olmadı çünkü 'Basketbol' kelimesine yapılan eklerde e,ü gibi ince sesli harfleri kullanan tek bir isim var: MURAT ÖZYER!"

Ben de bir ekleme yapayım...Gsaray kısaltmasını çok sık kullanıyor.Keza "menacer" kelimesi de öyle.Dikkat etsek daha da fazla örnekleriz.Bu kadar benzerliğin tesadüf olması mümkün değil.Bunlar @muratozyar1 hesabının Murat Özyer'e ait olduğunu anlamak için yeterli doneler.Ne diyim yazıklar olsun...

Eskiden de olaylar olurdu ama bu adam geldiğinden beri şubenin burnu b*ktan çıkmıyor . 1 değil 2 değil 3 değil 5-10-20 değil . Hakan Üstünberk'in gidip Murat Özyer'in geldiği günden beri türlü türlü skandallar peşimizi bırakmıyor. Düşünüyorum acaba Hakan Üstünberk hiç ayrılmasaydı Whalen-Alba-Işıl ve Furkan bu takımdan şu anda ayrılmış olur muydu. Bence olmazdı . Evet belki şubenin parası yok ama hepsi giderken dedikleri laf 10 gün önce 15 gün önce 1 ay önce haber verdik ama ipleyen olmadı gittik . Madem adam sana gelip derdini anlatıyor sen her seferinde ilgisiz kalıyorsun. Yeter artık .

Serkan Er;n889903' Alıntı:
Murat Özyer'in çakma hesabını Murat Özyar adıyla açmasına kaç puan peki?

İşte aynen bu yüzden. Kendi adına benzer bir hesap açacak kadar salak değildir herhalde diye düşünsün istemiştir insanlar.

Bular çok ciddi suçlamalar. Murat Özyer kendi ve eşi Derya Özyer lehinde olacak çeşitli komplo teorileri üretip uygulamaya koyduğu bir gerçek bunu bütün kesimler biliyor artık ama böyle basit bir işe bulaşacak kadar da düşeceğini sanmıyorum.

Yönetimin artık bu işe ciddi bir el atması gerektiğini kanaatindeyim ama şu an görevdeki yönetimden bir icraat beklemek abesle iştigal olur maalesef.

Saygılar.

Günaydın,
Madem Murat Özyer'in yaptığı illegal işleri ortaya döküyoruz. Zamanında eşi Derya Özyer'in sözleşmesini kendi kişisel insiyatifi ile neden değiştirdi, maaşını ne kadar artırdı ve hangi maddeleri ekletti bunu bir açıklasın. Bunu yaparken diğer çalışanlarda bir değişiklik oldumu?

Önder Çiçekoğlu;n889976' Alıntı:
Bu kadar basit bir iş yapacağını düşünmüyorum Murat Özyer'in.

Sayın Özyer'in yaptığı o kadar basit akla ve mantığa sığmayacak işler var ki inanın bu hiç bir şey değil. Kendini çok akıllı sanıp, karşısındakini özellikle taraftarları salak yerine koyan bir muhteremdir.

Ne zamandır dile getiriyoruz gelin bu adama istifa çağrısı yapalım diye bir türlü olmadı. Biz burda birbirimizi yerken aylık 40.000 dolar kazandı bu adam. Artık burdan yazmakla olmaz bir pankart veya bir oluşum içine girilmesi gerekiyor. Yoksa şubeyi kaybediyoruz

Mert Demirtepe, Sami Koçak ve Metin Karadeniz foruma çok sık mesajlar yazmazlar ama son dönemde Murat Özyer'in hatalarını yazıyorlar, özellikle son kulis çalışmasını yazdıktan sonra belli ki Özyer iyice köşeye sıkıştı ki bu yola başvurdu. Bu 3 forum üyemizin birleştiği konu Özyer son dönemde ve ne hikmetse o hesaptan da bu 3'lüye yazılar yazılmakla başlanıyor. Dediğim gibi çok ön planda isimler değiller, birleştikleri kişi de aynı kişi, yani o hesabı açan kişi ya Özyer'i koruyan kişi olmalıydı ya da direk kendisi. Zaten sonraki tweetlerinde de Özyer'i genelde eleştiren başka kişileri de işin içine soktu ve onları da tehdit etti kendince.

Sonrası zaten çorap söküğü gibi geldi, Özyer'i koruyan tweetler atmaya devam eden, Galatasaray'dan giden oyuncuları, mesela Işıl Alben'i kaçmakla suçlayan hesap, şubede koç ve Murat Özyer dışında kişilerin pek bilmediği transferleri erkenden yazdı, bu hesapta bulabilirsiniz. Basketbol(ü) veya basketbol(e) kısmı da hesabın zaten Özyer'e ait olduğunu anlamamdan sonra farkında olduğum bir ayrıntıydı. Evet şube koordinatorü böyle bir basit işe giremez diye ben de baştan düşünüyordum ama kendimce emin olmadan da böyle bir başlığı açmazdım zaten. İsteyenler inanmamakta özgürdür ama yönetim bu işe el atmalı ve gerekeni yapmalıdır.

Bu sorunlar ekonomik sorunlar Murat Özyer'in ne suçu var diyenler de olacaktır.

Ama şunu unutuyorlar.
1-Bu adam bütçenin az olduğunu ve ekonomik sıkıntı çekeceğimiz bilmiyor mu ?
2-Bilmiyorsa orda ne işi var !
3-Biliyorsa neden zamanında 8 yabancı oyuncu yerine 5 ya da 6 oyuncu ile devam edelim diye Ergin Hoca'yi uyarmadi.

Bu adam gitmeden bu şube rahat etmeyecektir.
Bir an önce gitmesi gerekir !!

Nihat Bölgi;n889981' Alıntı:
Bu sorunlar ekonomik sorunlar Murat Özyer'in ne suçu var diyenler de olacaktır.

Ama şunu unutuyorlar.
1-Bu adam bütçenin az olduğunu ve ekonomik sıkıntı çekeceğimiz bilmiyor mu ?
2-Bilmiyorsa orda ne işi var !
3-Biliyorsa neden zamanında 8 yabancı oyuncu yerine 5 ya da 6 oyuncu ile devam edelim diye Ergin Hoca'yi uyarmadi.

Bu adam gitmeden bu şube rahat etmeyecektir.
Bir an önce gitmesi gerekir !!

Her şeyi geçtim bu adam ilgisiz bi kere ilgisiz. En önemli mesele bu. Şubede evet para yok. Oyuncu geliyor paramı istiyorum diyor ve Murat Özyer sizce çıkıp üst düzey yöneticilere diyor mu acaba efendim durum böyle böyle bu adamlar elimizden kaçarsa büyük tepki yeriz diye ben zannetmiyorum. Son 3 yıldır ne zaman gazetelerde oyuncular paraları alamıyor ihtarname çektı diye haberler çıkıyor o zaman yönetim devreye girip paraları ödüyordu.Öyle olacaksa ne anladık Özyer'in işinden.

Herşeyden öte bu adam tam bir yalancı. Hala da taraftarı kandırmaya devam ediyor.

Suç bizde ne diyeyim, İpekçi'de hala tepki görmüyor bu sorumsuz...

Keske bugun yarin Ipekci'de bir mac olsaydi. Eminim ki bir dahaki ic saha macina kadar bu yanlislar, sorumsuzluklar cogunluk tarafindan unutulup gidecek.