İyi de biz Mustafa Cengiz yönetimini süper, harika diye istemedik, kötünün iyisi diye destekledik. Ali Koç veya Ünal Aysal gibi zengin bir yönetim yok ortada, Dursun Özbek zengindi de ne oldu? Ne kadar destek verdi bize maddi anlamda? Destek vermeyi bırak kulüpten hortumlamaya çalışıyordu üstüne. Fahiş fiyatlara kötü kadrolar kuran ve maaşlarını ödemeyen eski yönetimdi farkındaysınız. Onlar gelmeden önce de transfer yasağı, acil ödenmesi gereken bir sürü borç, ödenmeyen maaşlar vardı. Adamlar zaten biz bunları ödeyeceğiz diye değil bu yapılan yanlışları yapmayacağız diye geldi. Ha ödenmesi gerekenleri de ödüyorlar kulüpte 5 kuruş para olmamasına rağmen. Şimdi onlara da hak veriyorum. Çünkü bu sezon artık çöpe gitti bunu kabullenmeliyiz. Türkiye Kupası'na katılamayan, Avrupa'da gruplarda elenen, ligde 10. olan bir takıma bu saatten sonra tek kuruş yatırım yapmak hele ödenmeyen maaşlar varken gereksiz buluyorum. Şimdi bir transfer yapsak onun da maaşları ödenemeyecek muhtelemen, onunla da davalık olup ceza yiyeceğiz. Bu devran böyle dönmemeli. Bu sezon play-off'a kalsak ne kalmasak ne? Ligde 1. olsak yarı finale mi kalacağız? Eurocup'a katılım için yeterli derece alalım yeter.
Feghouli'nin maaşını yeni yönetime niye yıkıyorsun ki? Ben de Belhanda'ya vs. verilen paraların yüksek olduğunu düşünüyorum ama yeni yönetim mi yaptı bu transferleri? Ben bu yönetime bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çevresinde önemli ve genç isimler var Burak Elmas, Yasin Çakmak gibi. Projelerinden biri de Basketbol A.Ş kurmak ve sponsorlar bulmak. Yazı bekleyelim derim, eğer baktık transferlere yapılan fahiş ödemeler devam ederse, kötü kadrolar kurulursa, sponsorlar alınmazsa o zaman serzenişte bulunuruz. Şimdi bu yapılanları doğru bulmuyorum. Halihazırda ortada hazırlıksız yakalanan ve enkaz altında bir yönetim var. Tek temennim Dursun Özbek'in yaptığı hataları minimize etmek ve mümkünse yapmamak. Çok bir şey istemek olmayacak duaya amin demek gibidir. Bu sezon şampiyon olursak zaten o gelirlerle ve yapılacak sponsorlarla her branşta kaliteli kadrolar, sponsorlar bulunur.
1- Her yerde çıkıp ağlamaklı açıklamalar yapmaları senin hoşuna gidiyor olabilir ama benim gitmiyor! Bunun yerine çıkarlar sorunları çözerler, sonra göğüsünü gere gere açıklama yaparlar, bende tek kelime etmen.
2- Feghouli'nin maaşını bu yönetime yıktığım yok. Sürekli güdeme getirdikleri oyuncuları maaşı konusunda örnek olarak söylüyorum. Basketbol ve Voleybol takımlarının toplam bütçesi Feghouli'in maliyetinden daha az. Gerçi 360 bin dolarlık transfer yasağını bile kaldıramayan adamlar için büyük paralar!
3- Dursun Özbek yönetimi başarısızdı, Galatasaray'ın Spor Kulübü olduğunun farkında değildi ve gitti! Onların yapmadıklarını anlatınca bunlar başarılı olmuyor! Onların yapmadıkları yapınca başarılı oluyor.
4- Oktay Mahmuti oyuncu istiyor ama biz almıyoruz demek saygısızlıktır, ayrıca hocanın maaşını sağda solda gündeme getirmekte saygısızlık! Eğer oyuncu almayı planlamıyorsan hocayla konuşur anlatırsın, sonra teknik ekiple böyle bir karar aldık dersin!
5- Her çıktıkları programda basketbolda Fenerbahçe Doğuş çıtasına çıkacağız diyen adamlar, şuan 10. sıradayız böyle devam edeceğiz diye gayet memnun açıklama yapıyor! Şampiyon yapsınlar demiyoruz, ama bi zahmet 10. sırada olmaktanda memnun olmasınlar!
6- Yine her çıktıkları programda Basketbol A.Ş'yi kuracağız, Fenerbahçe seviyesinde sponsor bulacağız, salonu yapacağız vs diye açıklama yapmak yerine icraat yapsınlar. İnsanlar bir şeyi bir kere söyleyince anlıyor zaten! 50 kere bunları yapacağız deyince yapılmış olmuyor yani! Bunları söylediler, tekrar tekrar söylemek yerine yapınca çıkıp sözümüzü tuttuk derler!
Son düzenleme: