Mustafa Cengiz Yönetimi ve Basketbol

Bu yönetimin mayısta tekrar seçilmesinden umutları yok. Bu yüzden eski yönetimi halkın gözünden düşürmek dışında başka bir amaçları yok. Bir voleybol yöneticisi 150 bin euro bulamadigimizdan dörtlü final four istanbula alamadığını söyleyebiliyor. Ya müze açılışında eski 10 yönetici başkan var di. Hepsinden bağış olarak 15 bin euro istese hepsi verildi. Hepsinin ekonomik gücü mevcut. Bu kadar vizyon eksikliği olur mu. Hani bizim amacımız yabancı takımları yenmek galatasarayı en yukarıya çıkarmak değil mi. Basketbol yöneticileri çıkıyor takımı kümeye düşmemeye oynatacağım diyor. Efendim bu kadar borç olduğunu bilmiyorlarmış. Yalan basketbol sitelerini takip etse borcumuz olduğunu tahmin etmek için dahi olmaya gerek yok. Koskoca adamlar 3 ay içeresinde bir şey yapmayacaklarını bize söylemek için 2 defa tv çıkıyorlar. Takımı küçüÄ·mek için size ihtiyaç yok ki. Bizler de yapariz. Sizler bizlerin yapamayacaklarını yapmanız için seçildiniz. Derhal istifa edin.
 
Arkadaşlar bugün şubemizle yakınen ilgilenen bir üyemizle görüştüm ve şu kadarını söyleyebilirim Mahmut Recevik çok yanlış işlere girmeye başlamış. Bu tarz yollara girersek Allah korusun iş çok başka yerlere gider ve gidecektir çünkü bizler hemen hemen her maç salondayız.

Önder Çiçekoğlu abimizin önderliğinde ciddi bir hamle yapmamız lazım ama nasıl yapsak ?
 
Arkadaşlar bugün şubemizle yakınen ilgilenen bir üyemizle görüştüm ve şu kadarını söyleyebilirim Mahmut Recevik çok yanlış işlere girmeye başlamış. Bu tarz yollara girersek Allah korusun iş çok başka yerlere gider ve gidecektir çünkü bizler hemen hemen her maç salondayız.

Önder Çiçekoğlu abimizin önderliğinde ciddi bir hamle yapmamız lazım ama nasıl yapsak ?
Ne gibi yanlış işler..? Bu arada Mahmut Recevik geldiğinde mutlu olduğunu, bu işi hakettiğini vs söyleyen arkadaşlar vardı, onların görüşlerini de almak lazım eğer Recevik'i tanıyorlarsa.
 
GS Store'dan bir basketbol ürünü/tişörtü çıkartıp taraftar #YellowFriday tarzı bir seferberliğe taşımak çok mu zor? Hiçbir şeyi beceremiyorlarsa bari şuna önayak olsunlar.

Sadece yakınıyorlar, kaba saba ifadelerle kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar.
 
Ya bunlar üç kişi değil miydi? Diğerini niye almıyor aralarına? Ben başkan olsam bir yönetici daha veririm bu ekibe. Hiç değilse okeye dönsünler, canları sıkılmasın.
 
Açıklamaları yeni okudum okumaz olaydım.Son mesajımda kendilerini savunmuştum zira o bu açıklamaları görmeden evveldi.Benim için basketbol şubesi bütün şubelerden önde gelir,Dursun bey'e karşı oluşumun en büyük sebebi basketbolda yaşanan küçülmeydi,bugün gördüklerim beni çok rahatsız etti.Bana umutsuzluk verdiler,ben bana umutsuzluk veren hiç birşeyin yanında olmam.Mustafa Cengiz beye hala saygım var,seçimde onu desteklediğim için asla pişman değilim,aynı şartlar altında ocak ayına dönsek yine onu desteklerim ama şube yöneticilerimiz bana umutsuzluk veriyor.Mayıs'a doğru desteklenmeye layık bir yönetim çıkarsa elbette desteklerim.Benim kriterim belli ; Basketbol'da zirve

" Takım bütçeleri çok ağır. Böyle bir sponsor bulmamız da mümkün değil. E-sporu kuracağız ama iki sene sonra katkı alabileceğiz." Açıklamaya bak,sponsor bulamayacaksan işlevin ne ?

" Basketbol takımlarımızda yerli ağırlıklı bir kadro kuracağız.” Yorumsuz ..
 
Maalesef her geçen sene ''yönetici'' profili gittikçe düşüyor. Galatasaray'ı itabar kazanmak için kullanan mı dersiniz, rant kapısı olarak gören mi dersiniz... Bakalım bu gözler daha neler görecek... İşin trajikomik kısmıda , mevcut duruma isyan edenlerin aynı pisliğin laciverti olması. Çok yazıktır ki, Galatasaray'ı hiç iyi günler beklemiyor.
 
Mustafa Cengiz yönetimi hiç birimizin hayalindeki yönetim değildi ama Özbek yönetimine 3 yıl daha katlanmak hayal bile edilemezdi.Mustafa beyi zaten çoğumuz tanımıyorduk lakin Özbek'in karşısına sadece o çıkınca ve en önemlisi mayıs'ta tekrar seçim olacak deyince çoğumuz onu destekledik,zaten üyelerin çoğunluğuda böyle yapmış ki seçimi kazandı.

Mayıs'a kadar bu yönetimden beklenilen yaraları sarmalarıydı.Maaş ödemeleri yapıldı,bazı konularda birlik ve beraberlik sağlandı,bütün bunlar olumlu gelişmelerdi.Fakat bu yönetimin güçlü olmadığını hepimiz biliyoruz,zaten bazı istifalarda oldu,bu yönetim 3 yıllık bir yönetim değil,bu yönetim mayıs'a kadar durumu idare etmek için kurulmuş bir yönetim.

Bundan sonra her şeyi iyi takip etmek lazım,Mustafa bey çok güçlü bir listeyle seçime girmeli,eğer girecekse ...
Bu yönetim kurulu Galatasaray'ı asla 3 yıl yönetemez.
Benim adayım her vakit belirttiğim gibi Ünal Aysal'dır.
Yine yazacağım,mayıs çok kritik.
Mutlaka ama mutlaka çok güçlü bir yönetim başa gelmeli,aksi halde neler olduğunu ve neler olacağını hepimiz görüyoruz zaten
 
Bu kadar vurdumduymaz ve utanç verici açıklamalar daha öncesinde rastlamamıştım. Yönetici vasfı ile gelen şahısların sürekli bahane üretip işin kolayına kaçmasından bıktım. Nasıl bir çilemiz varmış bizim sanki belki başkan iyi konuşuyor hoşumuza gidecek şeyler söylüyor ama ilk eksisin iki tane vasıfsız kişiyi basketbol şubesine vererek yedi .Bu programdan sonra Ömer ve Mahmut bir gün daha yöneticilik yaparsa Mustafa Cengiz'e yazıklar olsun .Artık sabrım kalmadı kulüpte ne kadar vizyonsuz ,Galatasaraya yakışmayan kişi varsa kulüple ilişiği kesilmeli ve kulüp bu kafalardan temizlenmeli .Ve tabi ki Galatasaray halkın takımıdir ve ona açılmalı .
 
Eyüp Yıldız'ın twitter hesabından alıntı;

Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce sayın Mahmut Recevik beni aradı malesef nahoş bir sohbet oldu Şimdilik bu konuşmanın detaylarını paylaşmayacağım. Umarım bir daha böyle bir diyalog yaşanmaz.Sonrasında ise GS basketbol şube sorumlusu Ömer Cansever aradı ve uzun bir konuşma yaptık

Sayın Ömer Cansever'e ilk olarak teşekkür ediyorum, bana basketbol şubesinde ki durumu aktardı, çok fazla bilmediğimiz detay var. Şube maddi anlamda büyük bir çöküntü içinde ve bunları aşmak için büyük bir mücadele veriyorlar. Geçmiştan kalan 3-4 sezonluk bütçe kadar borç var.

Bu borçları ödemek için çalışmalara başlanmış, bu borçları öderken 5-6 milyon dolarlık yeni bütçeler oluşturmanın intihar olduğundan bahsetti. Mahmuti ile görüşüp bütçesi çok yüksek olmayan ama rekabetçi takımlar kurmak istiyoruz hedefimiz bu dedi.

Kadınlarda ise 2 max 3 yabancı ve genç oyuncularla oynayacağız kararımız net diyor Ömer bey.Bende bu sezon geçti ama seneye taraftarın maddi desteğini daha fazla çekmek için bir organizasyon yapılmalı el birliği ile şubeyi ayağa kaldırmalıyız dedim Teşekkür ederek kapattık.

Umarım bu kara günleri bir an önce minumum hasarla atlatırız tekrardan o eski şanlı #YenilmezArmada günlerimize geri döneriz.Mücadele etmekten başka çaremiz yok.

Mahmut Recevik'in bana söylediklerini şimdilik paylaşmayacağım. Sayın Ömer Cansever'e söz verdim ama bir daha tekrar etmesi durumunda merak etmeyin bunun içinde gereken her şeyi yapmaya hazırım.Biz Galatasaray'ı menfaatsiz seviyoruz, çabamızın adı Galatasaray.

Kadınlarda genç oyuncular ve 2 yabancı olacakmış. Erkeklerde ise 3 milyon dolar bütçe ve Mahmuti ile devam planları var.

Tekrar yazayım kadınlarda 2 yabancı erkekler ise 3 milyon dolar bütçe olacak. Yabancı oyuncu olacakmış.

Arkadaşlar Ömer Cansever'le yaptığım görüşmeden öğrendiklerimi kabaca aktardım. Çok soru ve mesaj geliyor bir kez daha derli toplu yazayım. Çok vahim bir tablo ile karşı karşıyayız peşinen kendinizi hazırlayın.

Şubenin geçmişten gelen 11 milyon usd acil ödenmesi gelen oyuncu borcu var, diğer borçlarla beraber 14-15 civarı bir borç olduğu tahmin ediliyor.2-3 sezon önceden oyuncu alacakları var ve bu borçları ödeyecek bir kaynak bir sponsor yok. Gelecek sezon için iyi bütçe yapılamıyor.

Diyeceksiniz ki Odeabank var, Odeabank'tan gelecek sezonun parası alınmış ve kullanılmış. Odeabank'tan gelecek bir para falan yok, üstelik gelecek sezonda bu banka ile devam edilecek çünkü adamlar parayı vermişler. Formanın önüne sponsor bulunmuş ama Odeabank izin vermemiş.

Yani gelecek sezon için sponsoru unutun, ya da şöyle olacak bir fırma çıkacak 5 milyon verecek, onun 3 milyonunu Odeabank'a verip sponsorluğu bitirip yeni sponsora geçeceksin. Aksi taktirde olmuyor. Odeabank ile 1 sene daha devam adamlar parasını vermişler. Önceki yönetim bitirmş

Kadın erkek yerli yabancı bütün oyuncular an itibariyle boşta her an sözleşme feshi yapabilirler. Bazı oyuncular başka takımlarla görüşüyorlar anlaşırlarsa gidebilirler, yönetim buna bir şey yapamayız diyor. Hardy Renfroe ve Hendrix her an takımdan gidebilirler. Mahmuti çabalıyor

Oyuncular paralarını istediğinde yöneticiler idareciler bulmaya çalışıyoruz demekten başka bir şey yapamıyorlar. Oyuncular şu an tamamen kendi insiyatifleriyle kalıyorlar ama tekrar edeyim yakında ayrılanlar olabilir son noktaya gelinmiş durumda.

Mahmuti'den gelecek sezon için büyük ihtimal indirim istenecek kabul eder mi bilmiyorum. Ayrıca kendisine 2-3 milyon doların üzerinde bir takım kuramayız denecek. Seneye GS erkek takımının bütçesi 5 milyondan minumum 3 milyona düşüyor. Emir gibi maliyetli isimler gidecekler.

3 milyon dolarlık bir takım ve Mahmuti ile yeni sezonda mücadele edilmek isteniyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama buna mecbur kalınmış durumda. Kombine ürün vs satışları olursa oradan gelen paraları da bütçeye aktarmaya hazırız dendi. Ama durum parlak değil malesef.

Kadınlarda pozisyon daha da vahim, Maljkovic gidecek o kesin istemiyor kimse onu. Genç oyuncular ve alt yapıdan isimlerin yanına 2 ABD'li koyup ligde kalma mücadelesi verilecek. Bu şekilde ligde kalmak nerdeyse imkansız boğazım düğüm düğüm ama elden bir şey gelmiyor.

Dursun Özbek'in salon tamam diyordu ya, malesef o konuda malesef düşündüğümüz gibi değil. Ne bir proje var, ne de salonu yapmak isteyen bir sponsor var. Salonla ilgili sadece arazi ve belediyeden alınmış bir izin var. Başka hiç ama hiçbir şey yokmuş. Salonu falan unutun.

Bizi çok zor bir 2-3 yıl bekliyor, bu süreçte dirayetli durup eski günlerdeki gibi dayanışma ve destekle sportif başarı beklemeden şubeye sahip çıkacağız. Aksi taktirde bunun sonunda şubeyi kapatma noktasına gelinebilir. Burada belirleyici olan sizler olacaksınız.

Basketbol şubesi bu süreçte müşterileri kaybedecek, başarı olmayacağı için müşteriler sırtını dönecekler. Ama taraftarların sahip çıkması lazım, şartlar ne olursa olsun salona gelip sahip çıkın bu sıkıntıların atlatılması için mücadele edin.Başka diyeceğim yok iyi geceler.

Küçük bir ilave!Mahmut Recevik'in beni araması ilgili de çok fazla soru geliyor. Bazı kişilere detaylarıyla anlattım. Ömer Cansever'in ricasıyla bu konuyu kapatıyorum yargıya taşımıyorum. Ama bir daha tekrar ederse veya bana söyledikleri gerçekleşirse yargıya taşıyacağım.

Kaynak: Eyüp Yıldız

Eyüp Yıldız'ı bahsi geçen yöneticiler aramışlar ve konuşmuşlar,üstte aralarında geçen konuşmaların belli başlı kısımlarını,
twitter hesabından paylaştığı bilgileri kaynağı ve alıntı ile buraya aktardım,kendilerine kızılacak konular da var ama hakikaten şube bitik durumdaymış eski Özbek yönetimi sandığımızdan daha beter durumda bırakmışlar,mevcut yöneticilere tepki gösterirken bu okuduklarınızı da göz önüne alıp değerlendirin arkadaşlar,mevcut durumda ki vahim durumu Mayıs'ta güçlü yönetim de gelse hemen kolay halledilmeyecek ağır sorunlar varmış,iki taraflı değerlendirelim,tek taraflı adamlara yüklenirsek haksızlık ederiz,bununla birlikte elbette gelir getirecek etkinlikler düşünüp icraate geçirmeliler sadece şikayet etmekle olmaz ama ne kadar olur oda ayrı kocaman soru işareti.
 
Son düzenleme:
Eyüp Yıldız'ı bahsi geçen yöneticiler aramışlar ve konuşmuşlar,üstte aralarında geçen konuşmaların belli başlı kısımlarını,twitter hesabından paylaştığı bilgileri kaynağı ve alıntı ile buraya aktardım,kendilerine kızılacak konular da var ama hakikaten şube bitik durumdaymış eski Özbek yönetimi sandığımızdan daha beter durumda bırakmışlar,mevcut yöneticilere tepki gösterirken bu okuduklarınızı da göz önüne alıp değerlendirin arkadaşlar,mevcut durumda ki vahim durumu Mayıs'ta güçlü yönetim de gelse hemen kolay halledilmeyecek ağır sorunlar varmış,iki taraflı değerlendirelim,tek taraflı adamlara yüklenirsek haksızlık ederiz,bununla birlikte elbette gelir getirecek etkinlikler düşünüp icraate geçirmeliler sadece şikayet etmekle olmaz ama ne kadar olur oda ayrı kocaman soru işareti.

Dursun Abi, mesele üslup meselesi, yoksa biz zaten biliyoruz ekonomik durumu ve altından kalkılması zor durumda olduklarını. Durum böyle olmasa, zaten yönetim değişikliği olmaz ve bizde destek vermezdik. Çıkarsın elimizden geleni yapıyoruz, ama durum böyle böyle, birkaç sene taraftarımızdan sabır diliyoruz ama uzun vadede başarılı olabilmemiz için fedakarlık etmemiz şart gerekli gibi olumlu açıklamalar yaparsın anlarım. Ancak , üslup çok kötüydü. Sinirli bir havada, işimiz gücümüz var söylemleriyle, 20 milyonu ilgilendiren konularda vebali benim , büstümüzü dikerler gibi , taraftarın aklını ve sevgisini küçümseyici; yabancıların peşinden koşuyoruz, Türk oyuncularla takım kuracağız gibi parasını ödemediğin oyunculara laf söyleyerek ve basketbol ekonomisi ve gerçekleri ile uyuşmayan açıklamalar beni kızdırmaktan öte yukarıda yazdığım gibi ciddiye bile almamama sebep oldu. Zira, mayıs ayında bunları kimse unutmaz ve görevde kalmayı imkansız hale getirir. Birde bu da yetmezmiş gibi, belli ki eleştiren kişilerden hesap sorulmaya çalışılmış.

Bu yönetim, eski yönetimin üç sene daha , görevde kalmasını önlediği için, çok büyük sempatiyle başladı , ancak acil çeki düzen vermeleri lazım kendilerine , bu sempatinin de sınırları var. En azından taraftara saygı duymak şart. Yoksa hepimizin işi gücü var.
 
Son düzenleme:
Bu sorumsuz sorumluların tek zoruma giden lafı "işimizi gücümüzü bıraktık"
Yahu kimsenin tanımadığı insanlardınız şimdi tüm ülke tanıyor ve sanki silah zoruyla oraya getirilmiş gibi bizim işimiz gücümüz var diyorsunuz.

Arkadaş ya yönetimlere ceplerinden Galatasaray Spor Kulübü derneğine en az 1 milyon dolar bağışlayacak 7-8 isim alınacak ya da bu işi gerçekten yapmak isteyen ve çevresini kullanarak sponsorlar bulacak birileri gelecek.

Ne bu yahu? Sıkıldım artık her gelenden aynı teraneleri dinlemekten. Ailemize vakit ayıramıyoruz, işimiz var bakın buradayız.

Yoksa insan gibi arkadaşlar şube batmış eğer yaşamasını istiyorsak 4-5 yıl şubeyi dinlendirip yolumuza bakacağız deseler lafım yok lakin bu laflar boş laflar.

Neyse basketbolu amatör spor zannedenler var hala.


edit: Bu arada Odeabank'ın parasının gelecek sezon verilecek olanın bile kullanıldığını ben bile biliyordum Eyüp Yıldız yeni mi öğrenmiş? Heyt be bunlar gazeteci.
 
Arkadaşlar yöneticiler belli başlı kişileri arayıp basketbol şubesi batmış durumda biz bilmiyorduk takımlarımız kümeye düşmemeye oynayacak biz de hiçbir şey yapmayacağız lütfen bize eleştiri yapmayın diyorlar. Yazıklar olsun. Hani kendileri demiyor mu du kimsenin parası gs kalmaz. 2 sene kasa kolaylığı yapsınlar. Sonra da alsınlar. Dursun başkana hisseleri rehin koydurduğu için kızanlar bunlar değil mi. Niye koydurmuş kasa kolaylığı yaptığı için. Sizde yapın. Dursun başkan ve yönetimi külünü batırdı sa niye mahkemeye vermiyorsunuz. Martta göreceksiniz idari ve mali anlamda ibra edilecekler. Niye ibra ediyorsunuz o zaman. Çıkın eski başkanın yaptıklarını tüm yanlışlıkları anlatin. Anlatmazlar. Çünkü eski yönetim ilk defa geldiğinde de başketbol şubesi yaklaşık bu durumda di.Onlar ünal aydal başkana yazsinlar; ünal başkan adnan polata yazsin; adnan başkan daha önceki başkana yazsın. Sonuç ne peki. Takım kümeye düşsün. Biz arkadaşlarımdan bir tanesinin yazdığı gibi 14 maddelik uygulamaları yapmadığımız sürece her yönetim eski yönetimlere yazacak; başka bir şey olmayacak
 
Ben bu adamlarin söylediklerini ciddiye almıyorum. Basketboldan zerre anlamadıkları ortada. Mustafa Cengiz bütün branşlarda Galatasaray'ı zirveye taşıma sözü verdi. Birbiri ile çelişen bu durumun izahı olmaz. Eğer bu adamlar basketbol şubesini yönetmeye devam edecekse Can Topsakal denen herifi bile mumla arayacağımızı söylemek mümkün. Bahsi geçen bütçeler ile takım kurulursa maçlara 100 kişi bile gitmez. Mayıs da yapılacak seçimde kim kazanırsa kazansın mutlaka Basketbolu seven birilerinin yönetimde olması lazım yoksa tepetaklak dibe batacağız...
 
Mahmut bey dün bana ulaşarak numaramı istemişti bugün kendisini arayarak 40 dakika telefonda konuştum. Kendisi doğal olarak kara tabloyu anlattı. Can Topsakal ve Erman Kunter ortaklığı en azından bu sene için bizi perişan etmişler. Ömer Yalçınkaya'dan da şikayetçi Mahmut bey. Bu sene ki kadro toplam maliyeti 17 milyon TL diyor. Seneye Odeabank geliri sıfır geçen seneden bitirilmiş. Sponsor arıyoruz seneye dedi hem kadın için (bir firma ismi verdi inşallah olur) erkek basketbola da sponsor arayışı devam ediyormuş.

- Şu an transfer yasağı 400 bin euro euro dedi
- Sinan Güler , Micov gibi isimlere borçlar varmış.
- Emir Preldzic kontratı 700 bin euro bu sezon.
- Erman Kunter tazminatı 3 taksit Ocak ayında ödenmesi gereken para ödenmemiş. Erman Kunter için çok şeyler söyledi ama burada yazma şansım yok. Sadece size şu kadar söyleyeyim kendisi hakkında iddia ettiklerimizin fazlası varmış arkadaşlar yanılmadık.
- Koç Mahmuti haklı olarak bana sözler verildi deyip talepte bulunuyormuş (adam haklı diyor) Koç'a bu sene 400 bin dolar seneye 800 bin dolar ve vergi menajer ücretleri dahil 1 milyon küsuru bulacak diyor.
- Yerli oyuncuların aldığı paraları idrak etmiş durumdalar bu arada.

- Ve asıl bomba geliyor arkadaşlar Maljkovic'in kontratını Ocak ayında 1 sene daha uzatmış Can Topsakal. Koçla sezon sonu inşallah vedalaşıp Ekrem hocayla bağlantı kuracağız. (Maljkovic ücret 100 bin euro senelik)

Bunun haricinde bir sürü anlattı kendisi haklı olarak enkazın durumunu idrak etmemizi istiyor. Bakalım haftaya salonda kendisiyle yine yüz yüze görüşüp ayrıntılı konuşmayı planladık ama ne olur biter bilemem.
 
Son düzenleme:
Mahmut bey dün bana ulaşarak numaramı istemişti bugün kendisini arayarak 40 dakika telefonda konuştum. Kendisi doğal olarak kara tabloyu anlattı. Can Topsakal ve Erman Kunter ortaklığı en azından bu sene için bizi perişan etmişler. Ömer Yalçınkaya'dan da şikayetçi Mahmut bey. Bu sene ki kadro toplam maliyeti 17 milyon TL diyor. Seneye Odeabank geliri sıfır geçen seneden bitirilmiş. Sponsor arıyoruz seneye dedi hem kadın için (bir firma ismi verdi inşallah olur) erkek basketbola da sponsor arayışı devam ediyormuş.

- Şu an transfer yasağı 400 bin euro euro dedi
- Sinan Güler , Micov gibi isimlere borçlar varmış.
- Emir Preldzic kontratı 700 bin euro bu sezon.
- Erman Kunter tazminatı 3 taksit Ocak ayında ödenmesi gereken para ödenmemiş. Erman Kunter için çok şeyler söyledi ama burada yazma şansım yok. Sadece size şu kadar söyleyeyim kendisi hakkında iddia ettiklerimizin fazlası varmış arkadaşlar yanılmadık.
- Koç Mahmuti haklı olarak bana sözler verildi deyip talepte bulunuyormuş (adam haklı diyor) Koç'a bu sene 400 bin dolar seneye 800 bin dolar ve vergi menajer ücretleri dahil 1 milyon küsuru bulacak diyor.
- Yerli oyuncuların aldığı paraları idrak etmiş durumdalar bu arada.

- Ve asıl bomba geliyor arkadaşlar Maljkovic'in kontratını Ocak ayında 1 sene daha uzatmış Can Topsakal. Koçla sezon sonu inşallah vedalaşıp Ekrem hocayla bağlantı kuracağız. (Maljkovic ücret 100 bin euro senelik)

Bunun haricinde bir sürü anlattı kendisi haklı olarak enkazın durumunu idrak etmemizi istiyor. Bakalım haftaya salonda kendisiyle yine yüz yüze görüşüp ayrıntılı konuşmayı planladık ama ne olur biter bilemem.

Söyledikleri her şey doğru olabilir. Benze %100 doğrudur. Ama bunun arkasına sığınmak yanlıştır. Yabancı oyuncular hakkında düşünceleri doğru değil. Tv lerde eski yönetimi itibarlaştirmak doğru değil. Varsa hukuksuzluk genel kurulda anlatıp cezası verilmesi gerekiyor. O mevkide ise bu takımı küçüÄ·mek yerine gs spor külübünun hedefi olan en yüksek yerlere gelmesi için mücadele etmesi gerekiyor. Gerekiyorsa kasa kolaylığı yapması gerekiyor. Yapamıyorsa da bu işleri yapabilecek insanların gelmesi gerektiğini tv de anlatıp istifa etmesi gerekiyor. Doğrusu bu bence
 
Küçülmeye gitmek için sizin yönetici olmanıza gerek yoktu, Dursun-Can ikilisi de bunun için uğraşıyordu zaten. Eee sizin ne farkınız kaldı şimdi?

Eski yönetimi kötüleyip durmadan ağlamak için mi aday oldunuz? Sizden önceki yönetim işini düzgün yapsa zaten seçilmezdiniz.

Koca camiada şu basketbol şubesini seven, elini taşın altına koyacak birileri de çıkmıyorsa alayınıza yazıklar olsun. Cehennemin dibine kadar yolunuz var. Prim yapmak için beklediğiniz futbolunuz da yerin dibine batsın.

Ben Oktay Hoca yerinde olsam bugün giderim. Bu ne rezalettir arkadaş! Afedersiniz nerde bi mal, getirip basketbol şubesine koyuyorlar. Sonra da utanmadan taraftardan destek bekliyorlar. Beceriksiz, vasıfsız, ukala herifler!
 

Üst