Ergin Ataman : Galatasaray. Bu 2 kelimeyi not edin. Boşuna yazmıyorum,tahminleri sevmem. 21 Aralık 11 gibi yüzüme söylenenler var. Sezon sonuna kadar asistan coach ile devam .Neyse. 7 ay içinde bu cümleyi aksilik olmassa hatırlatacağım.
Efes iyi giderse hiçbir şey olmaz. Ergin Ataman da sittin sene Galatasaraya dönmez. Efes kötü giderse ve kendisiyle yollar ayrılırsa o zaman tabi ki Ergin Ataman bir opsiyon olabilir ama ne olacağı belli değilken hatta Efes ile devam ederken bu tarz söylemleri gerçekçi bulmuyorum.Ergin Ataman : Galatasaray. Bu 2 kelimeyi not edin. Boşuna yazmıyorum,tahminleri sevmem. 21 Aralık 11 gibi yüzüme söylenenler var. Sezon sonuna kadar asistan coach ile devam .Neyse. 7 ay içinde bu cümleyi aksilik olmassa hatırlatacağım.
Ergin Ataman : Galatasaray. Bu 2 kelimeyi not edin. Boşuna yazmıyorum,tahminleri sevmem. 21 Aralık 11 gibi yüzüme söylenenler var. Sezon sonuna kadar asistan coach ile devam .Neyse. 7 ay içinde bu cümleyi aksilik olmassa hatırlatacağım.
Zamanında ayrılması gerektiğini söyleyenlerden biriyim o dönemi yakından takip edenler hatırlar ama şu da bir gerçek ki Galatasaray Ergin Ataman defterini kimse kapatamaz. Nasıl Fatih Terim Galatasaray defteri kapanmıyorsa Ergin Ataman da mutlaka Galatasaray'a bir gün dönecektir ama ne zaman? Efes iyi giderken değil. Efes iyi giderken bunun olmasını bekleyenler gerçekçi davranmıyor.O defter bir daha açılmamak üzere kapandı. Ondan miras kalan borçları daha bu yıl temizleyebildik. Bizim ihtiyacımız olan yeni bir başkanla, yeni bir yönetimle, yeni ve yabancı bir koçla büyük hedeflere oynamak. Fazlası değil.
O defter bir daha açılmamak üzere kapandı. Ondan miras kalan borçları daha bu yıl temizleyebildik. Bizim ihtiyacımız olan yeni bir başkanla, yeni bir yönetimle, yeni ve yabancı bir koçla büyük hedeflere oynamak. Fazlası değil.
Bunu bana soyleyen rica ettiği için klupten,tanınan bir sima isim vermeden şunu ekleyeceğim. Mevcut asistan ile devam sezon sonuna kadar. Yeni yonetim secimlerden sonra Ergin hocamızı tekrar saglıklı bir yapı ile bunyemizde gorecegiz.Ergin Ataman : Galatasaray. Bu 2 kelimeyi not edin. Boşuna yazmıyorum,tahminleri sevmem. 21 Aralık 11 gibi yüzüme söylenenler var. Sezon sonuna kadar asistan coach ile devam .Neyse. 7 ay içinde bu cümleyi aksilik olmassa hatırlatacağım.
3 milyon dolar bütçeye mi gelecek Ergin Ataman?Bunu bana soyleyen rica ettiği için klupten,tanınan bir sima isim vermeden şunu ekleyeceğim. Mevcut asistan ile devam sezon sonuna kadar. Yeni yonetim secimlerden sonra Ergin hocamızı tekrar saglıklı bir yapı ile bunyemizde gorecegiz.
Söyleyen kim olursa olsun size her söylenilene inanmayın sonu hayal kırıklığı olur.Bunu bana soyleyen rica ettiği için klupten,tanınan bir sima isim vermeden şunu ekleyeceğim. Mevcut asistan ile devam sezon sonuna kadar. Yeni yonetim secimlerden sonra Ergin hocamızı tekrar saglıklı bir yapı ile bunyemizde gorecegiz.