Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Daha dur önümüzde kongre var. Onlar ufak iş. Ağustos ayında yapılır transferler nasılsa.Nerdesiniz arkadaşlar? Millet gelecek sezon yapılanmasını bitirdi bile bizimkiler uyuyor!
Mustafa Cengiz doneminde Basketboldan pek hayir beklememek en mantikli yol gibi duruyor, devlet yardim ederse basarili oluruz diyen birinden hicbirsey beklemek dogru degil.
Devlet yardim etmesin kardesim, sen necisin derler adama, Galatasaray klubunu sadece futboldan ibaret goruyor ne yazik ki! belki de hakli adam, bizim milletin cigerini iyi biliyordur kimbilir!
Basketbol şubesine 3 yönetici fazla,sen 3 milyon dolar bütçe koyamadığın şubenin başına 3 yönetici koyuyorsun,bu isimlerden birini seçsinler şubeden sorumlu o olsun.Böyle 3 yönetici olunca illa anlaşmazlıklar olacak,herkes farklı demeçler verecek.
Naci Cansun konusuna katılıyorum ama bence Mustafa Cengiz yönetimi komple çekilip yönetimi Ozan Korkut'un listesine devretsin,bu daha iyi.
Doruk Bey, objektifliğinizi koruyarak bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Kanımca, şube sorumlusu yöneticilerin, Oktay Hoca'nın gitmesi üzerine kurdukları bir senaryo ile karşı karşıyayız. Bunun altında Ünal Aysal'ın geçmişte Oktay Hoca ile yaşadığı sorun mu var acaba? Adam belkide o gitsin, öyle sponsor olurum diyordur.
Başkan'ımızın tabiriyle inan edin biz de bir şey anlamış değiliz. Buralarda yazamayacağımız bir sürü ayrıntıda mevcut. Hakikaten endişeli şekilde bekliyoruz. Oktay Mahmuti olmasaydı şu ana kadar çoktan kazan kalkmıştı bence.
Maalesef her şey aleyhimize... Ömer Yalçınkaya, Ergin Ataman döneminden tutun da şu an Efe koç için kulis çalışmalarına kadar başrolde. Şöyle düşünün; şubeyi mümkün mertebe küçültme hedefinde olan bir yönetici profili var ve anında bu profile uygun hale gelen bir genel menajer Ömer Yalçınkaya. Tv'ye çıkıp konuştuğunda ise bizlere sürekli hayal satan bir insan. Hedefi ve vizyonu nedir bu insanın belirsiz... Bu insanı gönderme yoluna gitmeyen de Ömer Cansever.
2 yöneticimizin kendileri bir şeyleri yapamıyorlarsa Başkan kaynaklı destek alınması gerektiğini söyledim. Aysal, Mahmuti gitse de bence destek vermeyecektir. Yeni sponsor için de çalışan Dorukhan Acar ve Erol Özmandıracı. Biraz daha bekleyip duruma göre vaziyet almamız lazım. Geçen seneden ders almamış şekilde hareket ediliyor, buna biz elimizden geldiğince önlem almalıyız.