Bugün de Adalet Bakani ile Çevre ve Şehircilik Bakanı ile buluşmuş.
Allahım sen bize sabır ver...
Nihat Bey daha sırada KKTC ve dış temsilcilikler var.
Son düzenleme:
Bugün de Adalet Bakani ile Çevre ve Şehircilik Bakanı ile buluşmuş.
Allahım sen bize sabır ver...
Bizim taraftarlar komedi ya. Neymiş siyasileri ziyaret ediyormuş. Arkadaşlar burada şampiyon olmanın yolu siyasilerle iyi geçinmekten geçiyor. Beşiktaş başkanı AKP il kongrelerine kadar gidiyor. Aziz Yıldırım senelerdir siyasetin içinde bulundu. Ali Koç da TÜSİAD sayesinde siyasetle içli dışlı. Bizim kulüp olarak birçok sorumuz devlet erkanı ile. Mesela çatının kapanması, yanına kapalı spor salonu, Kemerburgaz tesisleri, Taç Spor tesisleri, vergi borçları, SPK cezaları hep karşımızda siyasileri buluyoruz. Bunu aşmak için onlarla görüşmek zorundayız. Bunu da eleştirmeyin artık ya. Sırf eleştirmek için eleştiriyorsunuz, Dursun Özbek'in yaptığı hataları yapsa demek ki kellesini alacaksınız adamın.
Ekonomi Bakanı ve Maliye Bakanı ile 6-7 saat okey oynamıyorlar. Bu değişimleri şirketler veya şahıslar yapamaz ama böyle kulüpler bakanlar ile yapabilir. Bravo Cengiz başkan. Emeklerine sağlık.
Bence sessiz ve derinden iyi işler yapıyor. Hatası fazla sessiz ve biraz yavaş gitmesi. Ayağını yorganına göre uzatması da taraftarın hoşuna gitmiyor. Reklâm yapmayı sevmemesi de garipseniyor. Bence değeri ilerleyen yıllarda daha çok anlaşılacak...
Zamanında bitirseydi Emre 3'e gelecekti.
Fazladan 1 milyon euro yani 6 trilyon para verdik.
Bu bir hata.
Erkek basketbol da transfer yasağı hala kalkmadı.
Bayan baskette ne koç belli ne de oyuncu.
Ekibi çok beceriksiz.
İşi çok zor, gitmesine az kaldı sanırım...
Zamanında bitirseydi Emre 3'e gelecekti.
Fazladan 1 milyon euro yani 6 trilyon para verdik.
Bu bir hata.
Erkek basketbol da transfer yasağı hala kalkmadı.
Bayan baskette ne koç belli ne de oyuncu.
Ekibi çok beceriksiz.
İşi çok zor, gitmesine az kaldı sanırım...
3 Milyon teklif etmişiz zaten. Vermemişler. Başakşehir ile 5 milyona FB ile 4 milyona el sıkışmışlar. Üçe bize nasıl gelecekti ? Merak ettim...
Transfer yasağı eninde sonunda kalkar. Bayan baskette ise idare edeceğiz bu sezon. Ben yönetim herşeyi doğru yapıyor demiyorum ama artıları eksilerinden fazla...
Herhangi bi şubede,branşta Galatasaray ismi yere düşüyorsa trilyon tane artı yapsan ne fayda.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2015 'te Mustafa Cengiz seçime girmedi diye biliyorum,ilk kez ocak 2018 de aday oldu ve seçildiMustafa Cengiz şu ana kadar örnek bir kulüp başkanlığı profili sergiliyor. Maalesef onun tek şanssızlığı Ünal Aysal ve Dursun Özbek döneminden gelen borçlar, gelirlere konulmuş ipotekler, siyasi sıkıntılar, ülke ekonomisi, döviz kuru vs. Keşke Dursun Özbek gelmeseydi de Mustafa Cengiz seçilseydi 2015'te. Bildiğiniz gibi 2015'te de adaylığını koymuştu. O zaman gelseydi bence 2 sene şampiyonluk hasreti çekmezdik, ligde 6. falan olmazdık, Ostersunds gibi takımlara elenmezdik.
Futbol takımı bu sene de şampiyon olursa diğer kulüpler ciddi biçimde özellikle Fb batar. Bunun bilincinde yönetim ve bu yüzden tüm ağırlığını futbola vermiş durumda. İnşallah Ndiaye, lider stoper ve olursa bir de forvet gelecek ve eze eze şampiyon olacağız. Sonrasında ver elini dominasyon ve 19/20 İstanbul ŞL Finali hedefi...