Mustafa Cengiz

mecbursun gitmeye. gitme bakalim tavir koy, senin vergi borcunu siliyolarmi silmiyolarmi.
Hala telekom stadinin catisini yapmadik, aran iyi olmassa gör bakalim o catin yapilmadi diye külübe kac para ceza keserler

Bizim taraftarlar komedi ya. Neymiş siyasileri ziyaret ediyormuş. Arkadaşlar burada şampiyon olmanın yolu siyasilerle iyi geçinmekten geçiyor. Beşiktaş başkanı AKP il kongrelerine kadar gidiyor. Aziz Yıldırım senelerdir siyasetin içinde bulundu. Ali Koç da TÜSİAD sayesinde siyasetle içli dışlı. Bizim kulüp olarak birçok sorumuz devlet erkanı ile. Mesela çatının kapanması, yanına kapalı spor salonu, Kemerburgaz tesisleri, Taç Spor tesisleri, vergi borçları, SPK cezaları hep karşımızda siyasileri buluyoruz. Bunu aşmak için onlarla görüşmek zorundayız. Bunu da eleştirmeyin artık ya. Sırf eleştirmek için eleştiriyorsunuz, Dursun Özbek'in yaptığı hataları yapsa demek ki kellesini alacaksınız adamın.

Bizim taraftarlar komedi ya. Neymiş siyasileri ziyaret ediyormuş. Arkadaşlar burada şampiyon olmanın yolu siyasilerle iyi geçinmekten geçiyor. Beşiktaş başkanı AKP il kongrelerine kadar gidiyor. Aziz Yıldırım senelerdir siyasetin içinde bulundu. Ali Koç da TÜSİAD sayesinde siyasetle içli dışlı. Bizim kulüp olarak birçok sorumuz devlet erkanı ile. Mesela çatının kapanması, yanına kapalı spor salonu, Kemerburgaz tesisleri, Taç Spor tesisleri, vergi borçları, SPK cezaları hep karşımızda siyasileri buluyoruz. Bunu aşmak için onlarla görüşmek zorundayız. Bunu da eleştirmeyin artık ya. Sırf eleştirmek için eleştiriyorsunuz, Dursun Özbek'in yaptığı hataları yapsa demek ki kellesini alacaksınız adamın.

Bu arkadaslar Türkiyede islerin nasil yürüdügünü bilmiyolar galiba. En son Emre Akbaba transferi mesela. Dis isleri Bakani Mevlüt Cavusoglu araya girmis, bildiginiz gibi Hasan Cavusoglu abisi olur. Yani senin aran soguk olsa Bakandan böyle bisi isteyebilirmisin

Emre transferinin tamamlanmasında sponsorumuz Nef'in de maddi anlamda katkıları olmuş. Başkanları Erdem Timur'a teşekkür edelim ve yönetim kurulu üyesi yapalım. Boş beleş adamları üye yapmaktansa böyle maddi katkılar verebilecek adamların yönetimde söz hakkı olsun.

En zengin 100 Türk’ün sıralandığı “Forbes 100" listesinde Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur en genç erkek milyarder olarak yer aldı...''

Adam fanatik Galatasaraylıymış.
Keşke böyle başkan adaylarımız olsa..
En azından yönetim de olsalar keşke...

Erden Timur aciklamalari: "Galatasaray'ın ana sponsoru olarak bu kulübe her zaman yardım etmeye hazırız. Mali dengenin sağlanması ve Galatasaray taraftarlarının rahatlaması için Emre Akbaba transferinde elimizden geleni yaptık."
"Galatasaray'ın ana sponsoru olarak bu kulübe her zaman yardım etmeye hazırız. Mali dengenin sağlanması ve Galatasaray taraftarlarının rahatlaması için Emre Akbaba transferinde elimizden geleni yaptık."

BUNDAN SONRA BENIM BASKAN ADAYIM ERDEN TIMUR

Senin şu “Galatasaray’ın parasını gözetiyoruz” lafından gına geldi artık. Her dakika televizyona çıkıp aylardır aynı şeyleri söylemekten bıkmadın mı? Para gözetmek para harcamamak değildir. Sen istiyorsun ki kasadan 0 TL çıksın ama her branşta başarıdan başarıya koşalım. Yok öyle bi dünya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cengiz: "Bizim %70'e yakın borçlarımız kısa vadeliydi. Biz bunu 15 gün önce tersine çevirdik. Borçları yapılandırdık. 380 milyon TL'lik borcu yeniden yapılandırdık ve borçların %70'ini uzun vadeye yaydık. Tamamını TL yaptık."

Elestirmesini biliyoruz, yeri geldiginde hakkinida verelim. Tebrikler

Ekonomi Bakanı ve Maliye Bakanı ile 6-7 saat okey oynamıyorlar. Bu değişimleri şirketler veya şahıslar yapamaz ama böyle kulüpler bakanlar ile yapabilir. Bravo Cengiz başkan. Emeklerine sağlık.

Ekonomi Bakanı ve Maliye Bakanı ile 6-7 saat okey oynamıyorlar. Bu değişimleri şirketler veya şahıslar yapamaz ama böyle kulüpler bakanlar ile yapabilir. Bravo Cengiz başkan. Emeklerine sağlık.

Bence sessiz ve derinden iyi işler yapıyor. Hatası fazla sessiz ve biraz yavaş gitmesi. Ayağını yorganına göre uzatması da taraftarın hoşuna gitmiyor. Reklâm yapmayı sevmemesi de garipseniyor. Bence değeri ilerleyen yıllarda daha çok anlaşılacak...

Bence sessiz ve derinden iyi işler yapıyor. Hatası fazla sessiz ve biraz yavaş gitmesi. Ayağını yorganına göre uzatması da taraftarın hoşuna gitmiyor. Reklâm yapmayı sevmemesi de garipseniyor. Bence değeri ilerleyen yıllarda daha çok anlaşılacak...

Zamanında bitirseydi Emre 3'e gelecekti.
Fazladan 1 milyon euro yani 6 trilyon para verdik.
Bu bir hata.
Erkek basketbol da transfer yasağı hala kalkmadı.
Bayan baskette ne koç belli ne de oyuncu.
Ekibi çok beceriksiz.
İşi çok zor, gitmesine az kaldı sanırım...

Zamanında bitirseydi Emre 3'e gelecekti.
Fazladan 1 milyon euro yani 6 trilyon para verdik.
Bu bir hata.
Erkek basketbol da transfer yasağı hala kalkmadı.
Bayan baskette ne koç belli ne de oyuncu.
Ekibi çok beceriksiz.
İşi çok zor, gitmesine az kaldı sanırım...

3 Milyon teklif etmişiz zaten. Vermemişler. Başakşehir ile 5 milyona FB ile 4 milyona el sıkışmışlar. Üçe bize nasıl gelecekti ? Merak ettim...
Transfer yasağı eninde sonunda kalkar. Bayan baskette ise idare edeceğiz bu sezon. Ben yönetim herşeyi doğru yapıyor demiyorum ama artıları eksilerinden fazla...

3 Milyon teklif etmişiz zaten. Vermemişler. Başakşehir ile 5 milyona FB ile 4 milyona el sıkışmışlar. Üçe bize nasıl gelecekti ? Merak ettim...
Transfer yasağı eninde sonunda kalkar. Bayan baskette ise idare edeceğiz bu sezon. Ben yönetim herşeyi doğru yapıyor demiyorum ama artıları eksilerinden fazla...

Bekledik Fener devreye girdi fiyatı arttırdı ve 4 e çıktı fiyat.
Bunu görmüş ve farketmiş olmalısınız...

Herhangi bi şubede,branşta Galatasaray ismi yere düşüyorsa trilyon tane artı yapsan ne fayda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray'ın yıllar yılı süregelen futbol kulübü yapılanması sanırım bu yönetimle gerçek olacak. İşin kötüsü çıkıp ''bizim işimiz gücümüz futbolla, bütün gelir kalemlerimiz oradan, giderleri de oraya aktaracağız'' diyecek kadar samimi ve yürekli dahi değiller. Galatasaray oynadığı herhangi bir branşta orta halli olamaz. Ya her şeyiyle orada olmalı ya da averaj takımı olmaktansa hiç yarışmamalı. Şu Nef'in Emre'ye verdiği parayla gayet ortalama bir kadın basketbol takımı kurulur, Engelsiz Aslanlar içinde bulundukları darboğazdan kurtarılırdı. Demek ki sponsor istenince bulunuyormuş ve bunu yapmak için temiz geçmiş, davasız şube, usulüne uygun yapılanma da şart değilmiş. Ben anlamıyorum her şeyiyle yönettikleri böyle bir büyük kulübün en kıymetli şubelerine karşı nasıl bu kadar pervasız kalabiliyorlar. Daha büyük üzüntüm ise Hakan Üstünberk hariç gelecekte başkan olabilecek herhangi bir ismin de bu kötü durumu düzeltebilecek kudret ve bilinçte olmaması. Futbol takımı Galatasaray'ın her türlü ayakta kalır ama Spor Kulübü kisvesi için büyük tedirginlik ve umutsuzluk içindeyim. Bizim 2.5 katımız kadar borcu olan kulübün en düşük profillisiden, en eli yüzü düzgün başkanına bakıp misyonunun aynı kalmasını izlerken bizim sürekli daha da kötüye gitme meyilimiz hakikaten trajikomik bir hal almaya başladı. Belki bu takımlar küme düşerse bir şey değişebilir diye düşünürdüm nicedir, son 10 yılın en ayakları yere basan olarak görülen başkanının açıklamalarını ve vizyonunu görünce o küçücük ümidim de yok oldu artık. Biz amatör branşlarda kötü olmaya, ezeli rakiplerimizin çıtır çerez rakibi olmaya mahkumuz, bunu değişterebilecek imkana sahip olup yerinde sayan adamlar da bu vebalin en büyük sorumluları.

Mustafa Cengiz şu ana kadar örnek bir kulüp başkanlığı profili sergiliyor. Maalesef onun tek şanssızlığı Ünal Aysal ve Dursun Özbek döneminden gelen borçlar, gelirlere konulmuş ipotekler, siyasi sıkıntılar, ülke ekonomisi, döviz kuru vs. Keşke Dursun Özbek gelmeseydi de Mustafa Cengiz seçilseydi 2015'te. Bildiğiniz gibi 2015'te de adaylığını koymuştu. O zaman gelseydi bence 2 sene şampiyonluk hasreti çekmezdik, ligde 6. falan olmazdık, Ostersunds gibi takımlara elenmezdik.

Futbol takımı bu sene de şampiyon olursa diğer kulüpler ciddi biçimde özellikle Fb batar. Bunun bilincinde yönetim ve bu yüzden tüm ağırlığını futbola vermiş durumda. İnşallah Ndiaye, lider stoper ve olursa bir de forvet gelecek ve eze eze şampiyon olacağız. Sonrasında ver elini dominasyon ve 19/20 İstanbul ŞL Finali hedefi...

Mustafa Cengiz şu ana kadar örnek bir kulüp başkanlığı profili sergiliyor. Maalesef onun tek şanssızlığı Ünal Aysal ve Dursun Özbek döneminden gelen borçlar, gelirlere konulmuş ipotekler, siyasi sıkıntılar, ülke ekonomisi, döviz kuru vs. Keşke Dursun Özbek gelmeseydi de Mustafa Cengiz seçilseydi 2015'te. Bildiğiniz gibi 2015'te de adaylığını koymuştu. O zaman gelseydi bence 2 sene şampiyonluk hasreti çekmezdik, ligde 6. falan olmazdık, Ostersunds gibi takımlara elenmezdik.

Futbol takımı bu sene de şampiyon olursa diğer kulüpler ciddi biçimde özellikle Fb batar. Bunun bilincinde yönetim ve bu yüzden tüm ağırlığını futbola vermiş durumda. İnşallah Ndiaye, lider stoper ve olursa bir de forvet gelecek ve eze eze şampiyon olacağız. Sonrasında ver elini dominasyon ve 19/20 İstanbul ŞL Finali hedefi...
2015 'te Mustafa Cengiz seçime girmedi diye biliyorum,ilk kez ocak 2018 de aday oldu ve seçildi