bu gidişle şampiyon olamayız
Ali Alpar' Alıntı:1)Efes ligden çekilirse
2)Telekom ligden çekilirse
3)Fenerbahçe ligden çekilirse
en son ve en önemlisi
4)Cemal Nalga daha fazla süre alır ve hatta 40 dakika oynarsa )))
işte o zaman BİR İHTİMAL şampiyon olabiliriz.
dikkat edin BİR İHTİMAL dedim. çünkü yukarıda saydığım 3 takım çekilirse, kalan takımlar arasında şampiyonluk şansımız 1/13'tür (yazıyla onüçte bir). yani sonuncu Casa TED'in ne kadar şampiyonluk şansı varsa bizim de o kadar şampiyonluk şansımız var olacaktır.
eeee, sonuçta matematik denen bir bilim var.
ligin ilk devresi bittiği zaman Galatasaray'ın, FB,EFES ve TT maçları dışında da birçok mağlubiyet alacağını yazmıştım. bu konudaki görüşümü yineliyorum.
herkese sevgiler...
Barış Gürek' Alıntı:koray hoca gibi A takım seviyesinde coachluk yapamayacak birini ancak dedehayır göreve getirildi.Şuanda takıma yapılabilecek en mantıklı hareket aziz bekiri göreve getirmektir.Kendisi takımı çok iyi tanımaktadır.Yabancı oyuncularla özellikle Milo ve gurovic le ilişkileri çok iyi düzeydir basketbol bilgisi yüksek seviyededir.Eğer dışarıdan gelebilicek bir antrenöre alışma süresi veremiyiceimize göre mantıklı çözüm içerden bu işi halletmektir.Bu görüşe karşı bir görüş olucağına inanmıyorum.AZİZ BEKİR göreve!BİZİ BİR ADIMDA OLSA İLERİ TAŞIMAK İÇİN BU GÖREVİ HAKKETİĞİ İÇİN!
Her türlü fikre saygı duyarım ama iki kez uyarmama rağmen Türkçeyi katletmeye devam edenlere saygı duyamam.Barış Gürek' Alıntı:onur bey devam ya banada yasak koyun fikirlerimi tartışıcaz dilbilgisimi türk dil kurumu sayfasındamıyız yoksa koray hocayı istemiyoruz diyemi hayret bişey ya!