Nasıl Şampiyon Oluruz?

Solomona saygı duyarım hakikatten winner oyuncu tanımına ilk uyan basketbolcudur..ama bu saatten sonrada gitsin kumda oynasın..

rakibimiz solomonla oynuyor derken mümkünse bizim takımdada bir Hosleyin olduğunu unutmayalım..
 
solomon f.ülkeri 1 gömlek daha iyi takım haline getirir.sistem felan çökmez.guardsız sistem çöker bizim takımın gibi.
 
Solomon benim bir basket sever olarak takımımızda görmek istediğim bir oyuncu idi.Yaptıkları ettikleri ben bunu profesyonel bir bakış açısı ile görmezden gelebilirdim.Ama fb'ye dönüyorsa tekrar yapcak bir şey yok hislerimizi aynen koruyoruz ona karşı :p


Bizim takımın şu anki en büyük sıkınıtısı güvenilir bir guardının olmaması.Atkins çok değişken performans gösteriyor bu takımın ritmini temelden etkiliyor.Bunun yanında Graves gibi bir winner adayı ve Hosley gibi bir winner bu takımda mevcut.

Şimdi önemli olan play-off lara kadar bu takımı gerçekten kaynaştırmak ve Mersin maçının son 7 dakikasında sahaya yansıyan oyunun yardımlaşmanın defansın bizim oyun yapımız haline gelmesidir.Bunları yaparsak play-off'larda ne olacağı hiç belli olmaz hemde hiç.
 
Ali Alpar' Alıntı:
Mersin maçından sonra şampiyon olmamız için gereken kriterlerin önem sırasını değiştiriyor ve 4 numaralı kriteri başa alıyorum, dolayısıyla diğerleri birer sıra aşağıya düşüyor:
1)Cemal Nalga daha fazla süre alır ve hatta 40 dakika oynarsa :))))
(Mersin maçında yaptığı smaç neydi öyle yahu...bütün kusurlarını bir anda örttü :) )

2)Efes ligden çekilirse
3)Telekom ligden çekilirse
4)Fenerbahçe ligden çekilirse


herkese sevgiler...

4 numaralı kriter artık geçerliliğini yitirmiştir. çünkü Solomon Fenerbahçe'ye dönmüştür, onun için artık Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı kalmamıştır.

3 numaralı kriter de artık geçerliliğini yitirmiştir. çünkü El Amin Telekom'a dönmüştür, onun için artık Telekom'un da şampiyonluk şansı kalmamıştır.

2 numaralı kriterin geçerliliğini yitirmesi için, şimdi bir flaş transfer de Efes'den bekliyorum, hani şöyle takımın tüm düzenini alt-üst edecek bir yıldız oyuncu transferi. o zaman Efes de şampiyonluk mücadelesine havlu atacaktır.

eeee bundan sonra Cemal Nalga da tüm maçlarda 40 dakika oynarsa şampiyon olmamamız için hiçbir neden kalmayacak.

herkese sevgiler...
 

Üst