NBA Geyiği

• Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Bence daha güçlü dönecekler.Özellikle Wade ve Bosh fedakarlık yapmalı..Wade'in şu oyunu "+sakatlık"en fazla 11-12 milyonluk kontratı hak ediyor,dizleri böyle devam edecekse 7-8 milyon dahi alsa iyidir..

Rose ve Noah sağlıklı dönüp Carmelo'yu alırlar, D.j. Agustin'i de takımda tutup benche 2 iyi parça ekleyebilirlerse Chicago yeni takımım olur seneye :)

Rose ve Noah sağlıklı dönüp Carmelo'yu alırlar, D.j. Agustin'i de takımda tutup benche 2 iyi parça ekleyebilirlerse Chicago yeni takımım olur seneye :)

İnşallah bekleriz seneye Melo da yarın Chicago'ya gelip görüşecekmiş.Daha sonra Texas'a gidip Dallas ve Houston'la görüşecekmiş.

İlk 5 Rose-Butler-Melo-Taj Gibson-Noah

Bench'te Dj Augustin-Doug McDermott-Dunleavy-Snell-Mirotic falan olacak gibi.

İnşallah bekleriz seneye Melo da yarın Chicago'ya gelip görüşecekmiş.Daha sonra Texas'a gidip Dallas ve Houston'la görüşecekmiş.

İlk 5 Rose-Butler-Melo-Taj Gibson-Noah

Bench'te Dj Augustin-Doug McDermott-Dunleavy-Snell-Mirotic falan olacak gibi.

Dunleavy takaslanacak bence de . Çünkü Mcdermott zaten onun işini yapıp fazlasını da verebilir diye alındı bence.

Dunleavy takaslanacak bence de . Çünkü Mcdermott zaten onun işini yapıp fazlasını da verebilir diye alındı bence.

Dunleavy+Snell büyük ihtimalle Sign And Trade için kullanılacak.Takas değeri olan bir oyuncu 1 yıllık 3 md değerinde kontratı var elden çıkarmak kolay olur istemeyecek takım yoktur zaten.

Dunleavy muhtemelen takaslanır. Noah'ı yedekleyecek pivot şart.

Şu anda kadroda diye yazdım hocam Anthony Randolph var uzun rotasyonunda Noah'ı zaman zaman Taj Gibson yedekleyecektir.Ama yinede ben PG ve C'ye hamle bekliyorum

Lebron bati konferansina gelmek istiyormus.

Abi güldürdün vallahi:D

Kıyamet kopsa LeBron Batı'ya gitmez adam yolunu bulmuş.Miami ile anlaşır Gerçi Bosh yan çizmiş 5/90 kontrat istiyomuş.

Büyük konuştum ama LeBron yanıltmaz beni inşallah.

Parsons Houston'dan ayrılmış mı yoksa ben mi yanlış bi haber duydum ?

Opsiyonunu kullanmadılar serbest şu anda Melo gelmezse uzatıcaklar.

Woj reis Carmelo yarışında bizim favori olduğumu belirterek, yarışın Bulls, Rockets ve Lakers arasında geçtiğini söylemiş.

Melo Kobe dostluğu malumunuz. Ancak ben başarı istiyorum diyerek bize gelmesi de ilginç. Bir şekilde Bosh veya Love da katılsa pekala ama şu an zor gibi.

Buyursun gelsin tabi aslan parçası :)

Lebron zu Cavs

Oh be artık gönül rahatlığı ile Miamiyi destekleyebilirim Wade toparlamsın birde Melo gelsin sempatik bir takım olsun Miami eski günlerde ki gibi :)