Ben de oyunun kalitesine laf etmeyip ama zevkine farklı bakan biriyim. Kaliteli hale gelmiştir doğrudur ama ilk beşin Ray Allen gibi üçlük denediği maçları da sevmiyorum. Ha pivota ver yarım saat sırtı dönük oynasını da sevmiyorum. Sürekli aynı şeyleri izlemekten sıkıldım sadece. Biliyorum bugün bi Hou-Gsw maçı oynansa yüksek tempo eğlenceli maç olacak. E playoff gelse orda karşılaşsalar yine aynısı olacak? Hep aynı senaryolar, benim için bi farkı yok ki? Kötü olduğu için değil, sürekli aynı yemeği gördüğüm için sıkıldım. Koş koş oyunu, kaldır üçlük at sayı olsun. Rakip oyunu başlatsın yarı alanı geçsin , ya şut denesin ya da köşedeki adama pas atsın o da kaldırıp atsın soksun devam ...
Bir de “anlamıyorsun izleme” tarzı cümlelere girmeden sabaha kadar rahatça fikri alış verişi yaparız sıkıntı yok. Savunma görecelidir. Durant-Klay-Steph-Green-Cousins. Mesela bu 5 te kimin sayı atmasını daha çok istersin, hepsi de hayvan gibi sayı potansiyeli olan oyuncular? Harden-Capela-Tucker-Paul diyelim ya da ? E madem bu kadar süper bi oyuna evrildi geçen ay niye defalarca tokatlandı bu Amerika basketbol takımı ? Tamam süperstarlar gelmedi de, Middleton, Smart, Turner, Kemba Walker da çöp değil takımlarında ilk 5 çıkıyorlar ve önemli de oyuncular. Kaldı ki tarihin belki de en iyi kenar yönetimiyle geldiler. Popovich gibi bi efsane ve bu oyunun mucidi Kerr vardı benchte. Tekrar yazıyım çünkü söylenecek biliyorum , gelmeyen beşle kıyas dahi edilemez bu isimler biliyorum.
Neyse özetle ben kaliteye bir şey demiyorum, sadece aynı şeyleri görmek beni baydı. Herkes aynı şeyi yapıyor, güce yeten yettiğine artık...