Yarın sabah Sacremento - Lakers maçı var 06:30 da S Sport kanalında. Sacremento’da kıpırdanma var Lakers zaten iyi. Tam izlenecek maç, hele de bi de Kaan Kural yorumlarsa. Lebron’u izleyelim bakalım.
İnsan bunu gardaşına yapar mı Furkan
Şu Doncic’i bi sevemedim gitti. Adam itici geliyor, niyeyse bu forumdaki furkan arkadaşımızın bizim takımdaki Auguste’ye duyduğu kişisel kin gibi benim de Doncic’e anlamsız bir kinim var. Kötü bir maç oynasa diye bekliyorum ben de çıkıp daha ne yapayım, daha ne edeyim falan diye adama çemkireceğim de kötü oynamıyor hiç. Ben yine de abartıldığını Nowitzki’nin Dallas’ta yarattığı avrupalı sempatisinin ekmeğini yediğini düşünüyorum. All-star olabilir ama süper yıldız olabileceğini düşünmüyorum asla.
Aynen ben de anlam veremiyorum. Anlamsız zaten diye kendim de yazmıştım zaten. Sevmiyorum adamı ya o kadar bi açıklaması yok yani. Oyununu da sevmiyorum.Hakan bey ben de DOncice olan kininize bir anlam veremiyorum. Ben de çok seviyorum tam tersine. Başarılı da oluyor. Gayet de güzel oynuyor. Her maç nerdeyse takımın en skoreri. Her maç nerdeyse triple double yapıyor daha ne yapsın? Ama kişisel bir kininiz var oyunla alakasız olarak sanırım. Ona yapacak birşey yok.
Eğer dünkü maç özelinde konuşursak Curry, Draymond Green, D’Angelo Russell da yoktu onlara ek olarak. Yani şöyle diyeyim Eric Paschall diye drafttan bir oyuncu buldular, o idare eder onun dışındaki takım avrupaya gelsin burda euroleague’de de play-off yapamaz. O kadar çöpler.GSW sevmiyorum ama bu şartlarda yedikleri farktan zevk alan da yoktur herhalde Benim anlamadığım Durant zaten gitti, Klay sakat. NBA’de bütçe ayırma olaylarına tam hakim değilim ama hiç mi ayakta duracak bir takım kuramadınız? Cavs bile LeBron sonrası böyle farklar yemedi herhalde.
Mükemmelmiş. Bunu izlememiştim, hornets son saniyede çok maç kazandı biraz da onlar kaybetsin.
Basketbolu bu yüzden seviyoruz