NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Lakers bogdanovic - Kuzma takası yapmak istiyormuş. Lakers için takıma ikinci bir top yönlendirici katmak çok iyi olur ama Sac napsın Kuzmayı. Birde o işe kalkışırlarsa çok daha iyi teklifler alırlar heralde.
 
Adamım Ja Morant'a bu yapılır mı ? Belinelli git ötede oyna biraz akıllan öyle gel demiş. Resmen çaylak olduğunu hatırlatmış.


 
Boston - Toronto maçını izliyorum. Bu enes kanter’de cidden beyin yok. Bomboş pota altında atışlar kaçırıyor, top kayıpları falan yapıyor. Toronto geride, bakalım son çeyrek yine mucize bir dönüş yapabilecek mi. Siakam yok yine.
 
Bu arada enes’in bu maça çıkması için Kanada başbakanından özel izin alınmış. Epeydir amerika dışına çıkamıyormuş. Daha önceki toronto, memphis maçlarına çıkmıyor muydu bu orayı tam hatırlamıyorum.
 
Phila - Bucks maçı da başladı. S Sport veriyor. Yalnız tribünler noel dolayısıyla nasıl renkli imrenmemek elde değil. Adamlar bizden yüz sene falan ilerde diyebilirim, eğleniyorlar maçlarında.
 
2 yıl önce rockets nasıl gsw ye göre kadro kurduysa aynısını sixers bucks için yapmış. Geçen yıl kalıplı raptors karşısında perişan olan Giannis bugün de yokları oynuyor . Fizikli olup içeri gömülünce bucksı kitliyorsun işte.
 
Dağ fare doğurdu resmen. Kıran kırana maç olur dedik, phila şov yaptı 30 a çıktı bi ara fark. Sonlara doğru biraz indi ama yine de farklı bitti. Ante yokları oynadı, iyi çözmüşler onu. Play-off lar için bucks’a uyarı verdi phila. Zaten böyle giderse bucks normal sezon takımı, ante de normal sezon oyuncusu olarak anılacak. Hep batı diyoruz da doğuda da bu sene zirve yarışı sert olacak.
Bakalım uykuya galip gelirsem Lakers - Clippers maçını bekliyorum. Lebron oynayacakmış.
 
Rockets doymuyor warriorsa yenilmeye deplesmanda 15 den gelip clippersı yeniyorlar ama bunlara ikinci yarı 36 sayıda kalıyorlar. Los Angelesın da yeni abileri hayırlı olsun.
 
Bu arada enes’in bu maça çıkması için Kanada başbakanından özel izin alınmış. Epeydir amerika dışına çıkamıyormuş. Daha önceki toronto, memphis maçlarına çıkmıyor muydu bu orayı tam hatırlamıyorum.

Memphis ABD'de zaten. Ama GRIZZLIES organizasyonu Memphis'e Vancouver(KANADA)'dan taşınmıştı. Belki ondan dolayı aklında öyle kalmış.

CLIPPERS'ım yine Los ANGELES'ın yeni abisi olduğunu LeBron'un suratına ne güzel çarptı öyle😂
 
Memphis ABD'de zaten. Ama GRIZZLIES organizasyonu Memphis'e Vancouver(KANADA)'dan taşınmıştı. Belki ondan dolayı aklında öyle kalmış.

CLIPPERS'ım yine Los ANGELES'ın yeni abisi olduğunu LeBron'un suratına ne güzel çarptı öyle😂
Doğru ya o takımın adı eskiden vancouver grizzlies idi. Oradan aklımda kalmış, ben hala Kanada takımı sanıyordum. Tek toronto kaldı o zaman.

Clippers maçını izleyemedim ama Kawhi ağırlığını koymuş galiba. İkinci kez yenildiler Clippers'a, üst üste de dördüncü yenilgisini aldı Lakers.

Dünün bence en önemli olayı Antetokounmpo'nun Embiid tarafından madara edilmesiydi. Resmen ezdi Embiid. Daha iki gün önce eliyle taç işareti yapıyordu Lebron'a karşı artık taç bende kral benim diye. Büyük konuşmayacaksın işte böyle indirirler adamı. Kawhi'yi o yüzden çok seviyorum adam hiç bu gereksiz hareketleri yapmıyor işini yapıp geçiyor.

Houston da Gsw'ye nasıl yenilmiş aklım almıyor gerçekten. İzahı yok sen şampiyon olabilecek bir takımsın gidiyorsun G-league ayarında takıma yeniliyorsun. Hem de en büyük rakibin iki senedir. İlginç.
 
Sabah erken uyandım maçın 2. yarısını izledim. Lebron'un adeta sadece yürüyerek oynaması dikkatimi çekmişti. Bu sabah sakatlık haberleri gelmeye başladı. Geçen sene ki gibi kasığında sorun varmış. Zaten sahada sağlıklı olmadığı çok belli oluyordu. Bir süre dinlenir tahminen.

Geçen sene de Lebron yeni yılda sakatlanmış ve bir süre oynayamamıştı. Sakatlanana kadar Lakers batının zirvesindeydi. Döndüğünde playoff dışı bir takım bulmuştu. Bakalım bu sefer ne olacak. Gerçi A.Davis var o taşıyacaktır yine takımı
 
LeBron olduğu takımdan LeBronu çekersen o takım yere çakılır kimse taşıyamaz. Geçen denver maçında yoktu 25 lik oldular içerde.
 
Boston - Cleveland maçı başladı. İzlenebilir bir saat olduğu için Cedi’yi izleyeyim dedim. Weakspell sitesinden harika kalitede izlenebiliyor tavsiye ederim.
 
Yılbaşı planı yapmadıysanız üzülmeyin, yeni yıla canlı nba maçı izleyerek girebilirsiniz. 23:00 de iki maç var. İndiana - phila yayınlanacak, gayet de iyi maç olur diye düşünüyorum. Diğer charlotte - boston. O maç yayınlanmıyor elbette. Uyumazsanız devamında da güzel maçlar var. Sacramento - Clippers 01:00 de.
Adamlar boş durmuyorlar yılın son günü bile maç yapıyorlar helal olsun.
 
Gece süper maç var. Houston - Phila. 04:00 de başlıyormuş, çok ters saat ama izlemeye değer. Phila böyle büyük maçları iyi oynuyor, sakallı zaten her maç aynı standartta o yüzden iyi kapışma olur. Tahminim ve gönlüm houston alır, alsın diyor.
 
Normal şartlarda bu sorunlu sixersı yamultması lazım rocketsın ama Scott fosterı vermişler maça o yüzden kaybederler ve bol teknik faullü maç olur.
 

Üst