Kyrie beklentiye bağlı olarak büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Ve hiç de ufak tefek mental sorunları yoktu, hatta arttırıyorum facia boyuttaydı. LeBron'la birlikteyken belki farkedilemiyordu bu durumu. Nitekim Celtics'te lider olması beklenen kişi kendisiydi. O mentalite olmadan da şampiyonluk gelmiyor. Ben şöyle söyleyeyim, geçen sene Bucks serisindeki istatistikleri; 20.4 sayı, 4.2 ribaund, 6.4 asist, 1.6 top çalma idi. Ama bu adamın mesela yine aynı seride bir 4.maçı var ki (23 sayı, 6 ribaund, 10 asistle bitirmiş) takıma ihanetten 10 yıl yatarı vardır. Bir insan nasıl defans yapmak istemez, bir adam bir takımı nasıl satar onu gördük o maçta. Ben zaten o maçtan sonra nasıl Boston şehrinden kovulmadan tekrar maça çıktı Koç ve ekibine yazarım bu kabahati.
Birde Salary Cap gerçeğini görmezden geliyorsunuz. Horford 34 yaşında, Philly ile 4 yıl/110 Milyon Dolar kontrat yaptı. Keza Rozier de 3 yıl/57 Milyon Dolar'lık anlaşmayla gitti. Morris de 15 Milyon civarı alıyor yıllık.
Sonuç olarak bende şampiyonluk ümidi görmüyorum takımda ama Kyrie kalsaydı şu anki tablodan daha kötü olur, daha iyi olamazdı.
Kyrie bizim hassas noktamız. Bizden uzak allaha yakın olsun.
Saygılar...