O değil de dün gece Denver-Houston maçında Orkun-İnan ikilisinin maça dair hiçbir şey anlatmaması benim için fiyaskodur. Seyirciye baştan sona saygısızlıktır.
NOT: Bu mesaja tepki geleceğini biliyorum ama umrumda bile değil.
Maçın oynanması daha büyük skandal bence öyle bir ortamda.
Ben de günlerdir cesaretle bu konuyu dile getiriyorum, sosyal medyada adamı tanrı katına çıkarmalarına rağmen. 2000'li yıllarda her gittiği salonda ıslıklanan Kobe yaş alıp olgunlaştığı 2010'lu yıllarla beraber bir ikon haline getirtildi. Tam olarak esrar perdesini kapatmadan kapanan tecavüz davası sonrası sanki yaşananlar hiç yaşanmamış gibi davranıldı. Neymiş efendim sahada müthiş işler yapan birinden zevk alınmalıymış. Dünyaya hiç böyle dar bakmadığımdan olacak ki her şeyi oluruna bırakıp kafam rahat şekilde işin eğlencesinde olamıyorum ama onun hep başarısızlığını istemiştim. Durup dururken ölümüne sevinecek değilim ama ölümünün ardından ona methiye yarışının bayrak taşıyıcısı olmak zorunda da değilim. Ancak işte maalesef işin içine yorum da katmadan sadece bazı şeyleri hatırlatmaktan öteye geçmeyen paylaşımlar bile ABD'de bir nevi sansür yemiş. Kobe bir kanaat önderi de mi bu hassasiyetle yaklaşılıyor anlayamıyorum.