NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Marcus Smart ne biçim blok yaptı öyle maçın sonunda, maçı getirdi resmen. Çok faydalı, adam nasıl yürekten oynuyor.
Siakam yine bitik bi şekilde oynadı. Kaldıramıyor bu adam büyük maçları.
Boston Kemba’nın iyi olmadığı bir maçı kazanabildi sonuçta, onlar için en önemlisi buydu.
Boston - Miami. İyi seri olacak. Boston alır bence.
 
İhale Siakama kaldı. Serinin net bir şekilde hakeden tarafı Celticsti. Mucizevi bir son saniye şutu ve 4.maç kötü oynanan 3.periyota 2 maç verdiler. Kemba böyle oynamaya devam ederse Miami karşısında işi zor.
 
Kaan Kural dün gelecek sezon için Nba’de dört farklı yerde bubble oluşturup öyle devam etmek gibi söylentiler, planlar var dedi. Adamlardaki imkana, organizasyon becerisine ve elbette paraya bakın. Ben normal sezon için bunu imkansız görüyordum ama demek ki adamlar isteseler bunu tüm sezon yapabilecek güçleri var. Hayran olmamak elde değil Nba organizasyonuna.
 
Bostan-Lakers finali olsa eski günleri hatırlasak güzel olmaz mıydı ☺

Tabi yıllar sonra Türk spikersiz NBA Final serisi izleyelim:LOL: Enes yüzünden zaten 2 yıldır konferans finallerinin biri murdar oluyor. Bu yıl maalesef Boston konusunda genelde tarafsız olmama rağmen Toronto karşısında elenmesini istedim ama bu mümkün olmadı.Şimdi gözlerin çevrileceği bir final serisinde orjinal seslendirmeyle bile yayınlamayın diye uyarı gelebilir. Ben yine izlerim NBA League Pass vs ama aynı tadı vermeyeceği gibi bu çocukça sansür yüzünden rezil oluruz dünyaya. Zaten Clippers gelecek finale;) Sarı-lacivertvari renkli kibirli takım hayal kırıklığıyla izleyecek finalleri:cool:
 
Toronto-Boston serisinde acayip keyif aldım. İki takımda her leyini verdi ama oyuncu niteliği daha yüksek olan Boston turu geçti. Lakers ise kabus gibi çöktü Houston üzerine. Harden çıldırıp, Westbrook da son maç gibi oynarsa belki bir maç daha kazanabilirler ama 4-1 bitecek gibi bu seri. İlk Clippers, sonra Boston. Var bir hayalimiz...
 
Houstondan bir halt olmaz bu saatten sonra ilk maçtan sonra kimse bizden daha fazla savaşamaz diye şov yapanları gördük geçen maç. House olayınında biraz etkisi olduğunu düşünüyorum tuhaf ayrıntılar var çünkü o olayda ama Lakersım en büyük sorunu yan parçalar onlardan da istikrarlı ve iyi katkı alınca LeBron - AD ikilisini durdurmak imkansız oluyor.
 
Bu tip şeyleri çok sallamam ama Giannis instagramdan bucks ve takım arkadaşlarını takipten çıkmış güzel dedikodu döner bundan.
 
Giannis için Dallas deniyor. Eğer oraya giderse Doncic ile nasıl anlaşır hiç anlamıyorum. Doncic artık oranın kralı olduğunu net bir şekilde kanıtladı. Ki Porzingis ile bile hala bir uyumları yok. Porzingis kabullenemedi bir türlü Doncic’in liderliğini. Giannis nasıl kabul edecek. Giannis topu eline isteyen, oyunu kendi üstüne kurgulanmasını isteyen bir adam. O işi Dallas’ta hali hazırda Doncic yapıyor zaten. Oraya giderse kesin çatışırlar. Bence Miami çok daha uygun olur onun için. Butler gibi bir kafadan kırıkla anlaşması oyun açısından daha kolay. Butler onun liderliğini kabul edebilir.
 
Bucks takaslamaya yanaşacağını sanmıyorum bu tip oyuncuları serbestken alamazsın gelmez Milwaukee şehrine draft lazım son 20 yılının en büyük iki yıldızı Ray Allen ve Giannis ikiside draft. Takaslamak zorunda kalırlarsa da bence alabilecek tek takım Gsw olur. Wiggins+Draymond +2. Sıra+ bir kaç draft hakkı daha Giannis +Bledsonun lanet kontratını alırlar. Yapı olarak en iyi uyacağı takımdır heralde Gsw.
 
Lakers mı çok iyi Houston mu çok kötü?? Uzun oyuncularının olmaması (eşleşme sorunu özellikle Davis ile), Westbrook gibi bir malın dümen de olması ( her maç yaptığı anormal top kayıpları, 3 lük özürlüsü olması ve sürekli içeriye girip faul alma çabası üstüne blok yemesi) ve tüm bunlar yetmezmiş gibi house nin yaptığı aptallık (zaten dar rotasyonun iyice daralması hatta bench in tamamen ortadan kaybolması).. Oklahoma bile daha fazla direnirdi.. Bence Clippers daha hazır gelecek finale.. Clippers ın rakiplerinin hücum repertuarı yüksek olduğu gibi rotasyonları da geniş idi.. Portland ve Houston resmen 6 yada 7 oyuncu ile oynadı.. Lakers da hali ile son maçları şova döküp göz boyadı..
 
Son düzenleme:
2. Maçta ilk yarı 16 sayı fark yer iken 3. Çeyrek 18 sayı fark atıp son çeyreğe 2 sayı önde girip kaybettiler.. 3. Maçta son çeyreğe 82-82 girip kaybettiler ki House de yok iken bir de Covington u burnuna darbe alması ile kaybettiler o maçta sanırım son çeyrek de.. Zaten 2-1 den sonra seriyi alma inançları da gitti. Son 2 maça formalite icabı çıktılar.. Westbrook soytarısı sayesinde de fark yeyip bubble serüvenlerini bitirdiler..
 

Üst