Seri 3-3 oluyor. Lac yine sallamadıysa demek
Nasıl her şey yolunda.. 19 fark oldu maçta..Güzel tokat oldu Clippersa rezil oldular rezil. Takımda bir tane bile oyun kurucu özelliği olmayan adamın olunca böyle kitlenebiliyorsun. Jokic de bu seride seviye atlamaya başladı, garry Harris kendine geldi Porter katkı vermeye başladı herşey yoluna Denver için.
Lac komple dururken yedi bu farkı.. Denver normal oyununu oynarken yedi 19 u...19 sayı farktan sonra gelip 32 sayı fark attıkları için olabilir mi?
Denver’da tüm parçalar işledi bu maçın 2. yarısı ile birlikte. Lac da ise komple durdu. Son maçta yine favori Lac ama kolay olmayacak o belli oldu
Lac komple dururken yedi bu farkı.. Denver normal oyununu oynarken yedi 19 u...
İşler daha da yolunda işte 2 maçtır asla maçı bırakmayan bir takım var. Hatta bu playoff ta ki 5 elenme maçınıda kazanan bir Denver var.Nasıl her şey yolunda.. 19 fark oldu maçta..
Aşırı lakerslılıkla yazmışsın bu ifadeleri. Clippers elenirse bedava şampiyonluk geleceğini biliyorsun tabi ki. 2 maçtır CLIPPERS farkı 20'lere çıkardım maç bitti derken maçı bırakıyor ve aynı tempoya, ritime dönmesi kolay olmuyor. Ama 5.maç kazaydı ve bu maça bilenerek çıktıkları belliyken aynı şeyi yaşamaları aptallık. Neticede tüm maç yakın geçen bir maçı kaybetmemişlerdi önceki maçta. 7.maçta artık favori konumuna saha avantajının çok net olmadığı bir atmoferde Denver'ın geldiğini düşünüyorum(Dün akşamki maçta sanal seyirci sesi hiç olmadığı kadar baskındı ama bu sesi oyuncular duyuyor mu ondan emin değilim. Eğer işitiyorlarsa Denver'da oynanacak bir maç kadar atmosfer yakaladılar ve bu 7.maçta olmayacak.). İlk yarıda 20 fark bile yeseler biraz başlarını kaldırdıklarında 2 taraf da maçın buralara geleceğini biliyor artık. 3.çeyreğin ortasına kadar maç CLIPPERS'ın kontrolünde yakın geçip orada vurmalılar bu kez. Yoksa maç yakın da geçse baskıyı üzerlerinde hissedecek taraf CLIPPERS. Zaten bunu maç sonu röportajında JOKIC'de örtülü olarak ifade etti. Önceki yıl oynadıkları 2 7.maçta da baskı Denver'ın üzerindeydi. Bu yılki Utah JAZZ serisinde ise en azından dengedeydi. Ancak şimdi dünkü maçın bitiminden maç başlayana ve maç içindeki her olumsuzlukta baskı CLIPPERS üzerinde olacak.Ben duran değil Denver tarafından paramparça edilen bir Lac izledim ama sen bilirsin tabi...
Aşırı lakerslılıkla yazmışsın bu ifadeleri. Clippers elenirse bedava şampiyonluk geleceğini biliyorsun tabi ki. 2 maçtır CLIPPERS farkı 20'lere çıkardım maç bitti derken maçı bırakıyor ve aynı tempoya, ritime dönmesi kolay olmuyor. Ama 5.maç kazaydı ve bu maça bilenerek çıktıkları belliyken aynı şeyi yaşamaları aptallık. Neticede tüm maç yakın geçen bir maçı kaybetmemişlerdi önceki maçta. 7.maçta artık favori konumuna saha avantajının çok net olmadığı bir atmoferde Denver'ın geldiğini düşünüyorum(Dün akşamki maçta sanal seyirci sesi hiç olmadığı kadar baskındı ama bu sesi oyuncular duyuyor mu ondan emin değilim. Eğer işitiyorlarsa Denver'da oynanacak bir maç kadar atmosfer yakaladılar ve bu 7.maçta olmayacak.). İlk yarıda 20 fark bile yeseler biraz başlarını kaldırdıklarında 2 taraf da maçın buralara geleceğini biliyor artık. 3.çeyreğin ortasına kadar maç CLIPPERS'ın kontrolünde yakın geçip orada vurmalılar bu kez. Yoksa maç yakın da geçse baskıyı üzerlerinde hissedecek taraf CLIPPERS. Zaten bunu maç sonu röportajında JOKIC'de örtülü olarak ifade etti. Önceki yıl oynadıkları 2 7.maçta da baskı Denver'ın üzerindeydi. Bu yılki Utah JAZZ serisinde ise en azından dengedeydi. Ancak şimdi dünkü maçın bitiminden maç başlayana ve maç içindeki her olumsuzlukta baskı CLIPPERS üzerinde olacak.