Re: nba geyiği
Shaq'ı sevmeyenler iki sene sonra kurtuluyorlar kendisinden (
Kontratı bittikten sonra basketbolu bırakmayı düşündüğünü söylemiş...
Shaq'ı sevmeyenler iki sene sonra kurtuluyorlar kendisinden (

Emre Yuksel' Alıntı:oğuz bence yine sakal bıraksınözellikle karşı takımda böyle afro-american çoksa
mesela fransa maçını da sakat görüyorum.. turiaf falan
![]()
Emre Yuksel' Alıntı:ben sana direkt söyleyeyim.. bu sakatlık ömer aşık ın bütün kariyerini vurur.. ersan ilyasova gibi olacak.. tam draft edilmişken sakatlandı ve oynamayacak.. gelişimi duracağı gibi , nba tarafından da unutulacak.. kabul edelim ki ömer aşık bir scola değil nba 2-3 sene , 5 sene beklesin.. ha sakatlandı mı, geçmiş olsun, işimize bakalım diyecekler.. tabii bu kötü senaryo.
belki de çok iyi döner, çıkışını sürdürür, ama zor.. kolay olmayacak..
vay arkadaş rüya dedik olmaz dedik çıktı valla yok böyle birşey. :shock:Deniz Baskın' Alıntı:bu başlığa uzun zaman olmuş uğramayalı...
Aslında tam bir dalembert başlığı ama unuttuk burayı
Rüyamda dalemberti gormesem hatırlamazdım bile
Ruyamda dalembert sacramentoma takas oluyordu ve ben de philly topicine ana avrat yazıyordum.hatta emre abiyle eser abi "nasıl girmiş sacramento'ya" geyiği yapıyordu.neyse ki rüyaydı.Terledim mi ne ?![]()
Arnuld Schwarzeneger istifa etsin. Bu adamı California'ya soktu. Beyazıt meydanına götürsen cami çıkışı öfkeli kalabalıktan dayak yer valla o derece suratından sinir olunası adamUğur YILMAZ' Alıntı:Rüya değil, kabus o Deniz. Şimdi gerçek oldu, bol sabır![]()